Gå til innhold
 • Bli medlem

Cerberus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  304
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Cerberus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for info. Det ble uansett en annen tur denne helgen, men høres ut som det skal la seg gjøre
 2. Hei Går med planer å prøve Bjørndalstraversen, men leser at denne kan bli ekstra utfordrende og krever litt teknisk klatring med sikring om det er mye snø. Tatt i betraktning snøforholdene ellers ser jeg for meg at dette kan være tilfelle. Er det noen som har prøvd seg på turen i år eller på annen måte har sterk formening om snøforholdene? Lar den seg gå på normal måte uten ekstra sikring og klatremanøvre de nærmeste ukene?
 3. Tidenes dårligste unnskyldning. Du bor en drøy time unna puddermekka, og drøyt halvannen time unna enda villere puddermekka...
 4. Omvend. Nansen er bredere enn Amundsen.
 5. Jepp, det blir ikke god TV før Tommy Steine henger og griner i fjellveggen.
 6. Skuffende. Har aldri brukt Sportsbua på ski, men har satt bort det jeg ikke gjør selv på sykkelen der som service på dempere og retting av hjul. Har inntrykk av de er en profesjonell og dyktig aktør, men hvis du har møtt på dette hos ansvarlige personer der og ikke bare en sløv helgevikar må kanskje det inntrykket justeres. Er vel helt vanlig pris det? Var det jeg betalte hos Platou i Bergen for å flytte over bindinger fra mine gamle ski til nye kjøpt hos dem.
 7. Kort fortalt er Contours eneste fortrinn fysisk fomat og størrelse (samt muligens pris om du sammenligner med GoPro HD 2) GoPro vinner på funksjonalitet, festemuligheter, bildekvalitet og lyd (ekstremt mye vindstøy på Contour). GoPro har mulighet for stillbilder, ekstern mikrofon, enklere innstillinger (må gjøres på PC på Contour) og ekstern skjerm for kontroll av innstilling samt direkte avspilling fra kamera. Har "originale" Contour HD 1080P selv. I grunn greit fornøyd, men hadde nok kjøpt GoPro om jeg skulle kjøpt igjen.
 8. Festivalpass i julegave - attpåtil teipet til en IPA-flaske. Gleder meg!
 9. Forsvarets OP-jakke er jo en vinner. Velprøvd av rimelig mange Kjøpes her: [Hidden Content]
 10. Dette går fint. Bare pass på å følge traktorsporet og ikke den rødmerkede stien. Disse går sammen en del steder, men stort sett hver for seg. Som nevnt fortsetter den samme slepen inn til Hansbu. Mener alt som er merket som traktorvei (grå- og hvitstiplet) skal være lov å sykle på. Sliter med å finne en oversikt som sier akkurat hva som er godkjent slepe. Fylkesmannen i Hordaland er i hvert fall en instans som burde vite det. [Hidden Content],avinetBasemap2
 11. Hva kan gjøre at en ble funnet delvis nedsnødd, en i i sovepose på isen og en tredje i teltet, når sekkene ble funnet samlet? Snøskred?
 12. To bekreftet omkommet. Tragisk. [Hidden Content]
 13. Var ikke klar over at det var så ille, faktisk. Den ene var riktignok en brøytebilsjåfør og ikke ski-/friluftslivrelatert, uten at det gjør det noe mindre tragisk. Den i Tromsø før jul hadde jeg glemt, og den på Kvitingen hadde jeg faktisk ikke fått med meg av en eller annen grunn.
 14. Dette ble desverre en dødsulykke. En bekreftet omkommet, mens en annen foreløpig har status som kritisk skadd. Ikke bra av Skiinfo som roper ut på Facebook at alle var funnet i live. Fulgte tett med på nettet, og dette ble aldri meldt så vidt jeg kunne se. Det ble meldt at alle var funnet, men uvisst i hvilken tilstand.
 15. Så vidt jeg har fått med meg har det vært en "rolig" vinter så langt i forhold til rasofre. Nå skal 4 personer være tatt av ras i Eikedalen. En er muligens reddet ut. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.