Gå til innhold
 • Bli medlem

Rune96568

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ser på kartet hvor dene "heia" du snakker om er, og det ser bra ut med tanke på distanse første dagen. Planen var å reise denne helgen, men nå blir det ikke før tidligst neste helg. Planen er å ende opp ved Månafossen på søndag. Fint hvis du legger igjen en rapport om forholdene. Er ikke helt klar for snø....
 2. Hei, Lurte på om noen hadde tips om god lokasjon å slå opp telt på i strekningen Flørlistølen - Blåfjellenden. Kommer sliten og fæl med båt på kvelden til Flørli, så det bør ikke være så mangen timene trasking før vi slår camp, men bør være etter Flørlistølen. Ser på kartet at det stort sett bare er "hardt underlag" langs ruten, og de grønne flekkene i mellom flyter vel over med vann i regnet tenker jeg
 3. Er ikke 215 lang, men ønsker sovepose med oppgitt personlengde på 215. Det er disse som passer meg best i lengden. De med oppgitt 195cm personlengde blir for korte selv om jeg ikke er høyere en det... har tidligere brukt Helsport Alta Long (passe lang men den var litt for smal), og Ajungilak Kompakt Comfort 215 som jeg nå bruker resten av året.
 4. Som tittelen på tråden sier så er jeg altså på jakt etter en sommersovepose. Til sommertemperaturer. 3 sesongers utgår pga at de blir for varme. Men det viktigste her er lengden og vekten. Sover i klær om det blir for kaldt.
 5. Kjempe bra tips Bjørn, men dette var et av de første stedene jeg prøvde.... no luck...
 6. Det bestejeg har funnet til nå er Jack Wolfskin Space Oddity, men er litt skeptisk til Komfort temperatur: +15 C° (maks. +24°C, min. +11°C). Tips mottas med entusiasme!
 7. Ja, og da buler lokket. Klarte forresten å knekke den der keramiske greia som er rundt tenneren når jeg testa nå nettopp. Sent from my iPad using Tapatalk HD
 8. Har også kjøpt denne for en tid tilbake. Det er plass til en 100g gassboks + brenneren inni kjelen, men da buler plast lokket litt. Hvis gassboksen er montert på brenneren så er det perfekt plass, men jeg lurer litt på hvor trygt det er å la gassboksen stå skrudd på til en hver tid/under transport. Noen som har tanker rundt det?
 9. Dette er jo helt irrelevant i forhold til tråden. Jeg er interessert i spillforslag...
 10. Dette er jo helt irrelevant i forhold til tråden. Jeg er interessert i spillforslag...
 11. For andre som ikke klarte å forstå hva jeg mente med "vanntette kort", la meg omformulere: "Spillkort som tåler vann"
 12. Fant ingen tråd om dette, underlig nok Ønsker tips om spill vi kan ta med på fjelltur/telting. Vekt/størrelse, holdbarhet, og ikke en haug smådeler er viktig. Målgruppen er voksne folk. Tenk gjerne at en er værfast og trenger litt underholdning. Vantett kortstokk og en liten Quizzbok (pakket i vanntett plastlomme) er to gode eksempler.
 13. Litt nekro å dra frem denne tråden, men hvordan gikk turen din egentlig? Vurderer tur til Trollgarden til våren selv ser du.
 14. Drasse rundt på svartkjele blir ikke aktuelt. Fint hvis noen har et seriøst innspill til spørsmålet mitt. Jeg leter altså ikke etter alternativer til pulverkaffe. Lurer bare på om noen har erfaring med kopmrimering.
 15. Noen som har erfaring med å presse/knuse pulverkaffe for å få mer nedi beholdere? Ser for meg at det eneste som skjer er at det blir mer konsentrert?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.