Gå til innhold

Tåkefyrsten

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tåkefyrsten

Nylige profilbesøk

373 profilvisninger
 1. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er ekspert men jeg liker å ha bremsen ca. slik at du kan trekke ut snøret med litt kraft, også heller justere dersom det skulle dukke opp en skikkelig kubbe.
 2. Jeg opplevde kondens da jeg lå over på trolltunga og våknet til 15 meter sikt og tåke. Men da tror jeg alle telt opplever kondens. Har ikke så veldig mange netter i teltet enda men har vurdert å investere i gearloft da jeg tenker det samme som deg om lommer.
 3. Hvordan er passformen på disse warmpeace posene? Er på utkikk etter en 3 sesonger jeg kan bruke litt ut over høsten og, ned mot noen små blå men trenger en pose som ikke gir meg klaus og veier rundt kiloet. Klarer man trekke opp føttene inne i posen i disse? Jeg er forøvrig 185 høy.
 4. Jeg var omtrent like bred som deg. Som Tor Erik sier anbefales det belte til intervaller, klokken skal støtte noen belter dersom det skulle være nødvendig :)
 5. 14 fulle dager fikk jeg før jeg brøt tålmodigheten og plugget i laderen igjen. 3 timer GPS, Blåtann og pulsmåler på hele tiden inkl de dagene jeg hadde med mye trykking på klokken. Veldig fornøyd hittils, klokken er lett og god å ha på, båndet sitter godt, skjermen er lettlest og menyene er gode når du har lært deg systemet. GPSen var nøyaktig nok som jeg har merket, Brukte track-back funksjonen i tett skog og kunne fint følge stien min tilbake. Har hittils ingenting å utsette på klokken, storfornøyd.
 6. Det ble ny telefon, Asus Zenfone 6 slik at jeg kan ta ålreite bilder når jeg er ute i tokt!
 7. Har vært en del på tur i Pasvik og aldri tatt eller hørt om noen andre som har tatt forhåndsregler mot bjørn der. Jeg er fra området.
 8. Jeg og fruen har https://www.fjellsport.no/exped-airpillow-m.html?q=exped pute denne og er strålende fornøyd, veier lite, tar liten plass, litt plysj så den ikke blir klam mot ansiktet og lager ikke mye lyd.
 9. Da var den kommet. Utrolig lett klokke, veier jo mindre enn den lille casio klokken min. Legger ved noen bilder for størrelse referanse.
 10. Ja har lest litt fram og tilbake på det. Det jeg har "skal være behandlet mot det" men nå har jeg pumpepose da så slipper det. Nå skal det sies at jeg bare blåste den opp 1 gang før jeg leverte den inn og fikk ny siden ventilen lak og fikk den nye versjonen hvor oppbevaringstrekket var pumpepose 😄 Jeg leste også at exped hadde noen vanskeligheter med produksjonen for noen år tilbake som førte til delaminering av noen av underlagene deres, men det skal ha blitt utbedret nå så vidt jeg vet.
 11. Jeg har Salomon Quest 4d 2 GTX. De er snart 2 år gamle og slapp nå inn litt vann i nærheten av der skinnet møter gummien fram på skoen. Jeg har aldri tatt vare på skinnet så det er sikkert selvforskylt. Har vokset nå og håper jeg kanskje fikk fikset det, men har ikke fått prøvd de igjen enda. Hoppet rett inn i skoene og har aldri fått gnagsår eller ubehag, kjempe behagelige sko om det var opp galdhøpiggen eller med 20kg på ryggen. Greit rimelig er de og.
 12. Jeg har bare erfaring med Sea to summit ultralight insulated sitt liggeunderlag og det er jeg svært fornøyd med, utrolig god komfort selv om jeg ligger på siden. Du får det i litt mer robuste/luksuriøse versjoner. Kjapt og blåse opp med munnen om du gjør det men oppbevaringsposen fungerer som blåsepose. God kundeservice hadde de og!
 13. Da kommer det plutselig en Garmin instinct i posten. Også har jeg kjøpt Rab latok alpine gamasjer som jeg gleder meg til å få prøvd i ruskevær og på lengre turer. Nå trenger jeg bare ett par smårusk-gamasjer til varme sommerdager
 14. Jeg endte opp med å bestille en garmin instinct i fresh gul, kanskje den klokken kan være av interesse for deg og.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.