Gå til innhold
 • Bli medlem

Olamann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Olamann vant dagen sist 23. november 2020

Olamann hadde mest likt innhold!

Om Olamann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dempingen er god til den bruken jeg har, men sålen er grov og relativt stiv da den er beregnet på skogsterreng. Bruk på asfalt vil også slite ned mønsteret på skoene (som er relativt mykt) raskere, så jeg ville nok vurdert en annen type sko om du skal gå mye på asfalt.
 2. Jeg har X Ultra 3 og er kjempefornøyd med grepet på disse. Litt overraska over at de har fått mye kritikk. For meg fremstår X Ultra som bortimot perfekte sko til blanda skogsterreng med våte partier, sti, røtter, kvist og berg. Men det er klart du får bedre grep med et par fjellstøvler.
 3. Jeg kjøpte en Haglöfs Roc Spirit på Finn.no. Ei fantastisk jakke som koster over 5000,- i butikken. På Finn.no ga jeg 1000,- fordi eieren ikke passet den lenger. Det er masse pent brukt friluftstøy på Finn, og med litt tålmodighet kan du få veldig mye jakke for pengene der.
 4. Den traff godt. God batteritid, god lyskjegle, god lysstyrke, sitter godt på hodet. Liker at det følger med en pose, hvor lykt, batteri, braketter og festeanordninger til sykkel osv. kan oppbevares samlet. Lykta funker veldig godt til å gå skiturer i variert terreng. Batteriet har jeg i drikkebeltet.
 5. Ja. Jeg har Fenix 5X plus, og er fornøyd. Fordelen med å gå opp til 6X er større og bedre skjerm og litt bedre batteritid. Det sagt, så er batteritiden mer enn godkjent også på 5 plus-serien. Ut i fra de sammenligningene jeg har sett er det ikke all verdens forskjell i funksjonalitet på 5 plus og 6. Har sett på, men ikke prøvd konkurrentene, og ser ingen grunn til å vurdere dem.
 6. Denne er også fin. Omtale av Rab Positron Pro Jacket Dark Sulphur på Fjellsport. "Fargen passet ikke meg". 1 stjerne av 5 mulige.
 7. Haglöfs Roc Spirit GTX. Har hatt den i tre år nå og er knallfornøyd. Relativt lett, men solid og laget i trelags 40D GORE-TEX Pro. God passform, flott hette og lengde til under baken. Jeg er 187 cm.
 8. Tenkte mer på "Fikk varen kjapt" - 5 stjerner. Men de der er også helt krise, ja 😂
 9. Flott at de spesifiserer dette. Lite er mer irriterende enn folk som legger igjen anmeldelser av produkter basert på hvor fort eller sakte de fikk varen, eller ting osm har med butikken å gjøre. Når jeg ser på et produkt er jeg nysgjerrig på erfaringer med varen, ikke de som selger den.
 10. Oppdatering etter 30 mil. Såla er like fin, men flere hull i meshoverdelen. Gummiforsterkningen på tuppen har sprukket opp på begge sko. Tydelig at disse ble for veike i terrenget jeg går i. Så nå er jeg på utkikk etter nye sko. Vurderer Alfa Driv og Scarpa Mescalito.
 11. Gå inn på Klarna-appen, finn fakturaen, trykk "rapporter en retur" (eller tilsvarende).
 12. OK. Har en kone med ei jakke i ren Gore Tex Active fra Berghaus. Den har ikke vært utsatt for særlig hard bruk, men holder seg godt etter to-tre år. RAB har jeg ellers god erfaring med når det gjelder klær. Mulig du kan få bedre svar fra folk som har mer erfaring med Gore Tex Active fra eget bruk.
 13. Tipper det er paneler med Gore Tex Active plassert på steder som ikke er voldsomt utsatt for slitasje, som f.eks under armene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.