Gå til innhold
 • Bli medlem

Olamann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Olamann vant dagen sist 23. november

Olamann hadde mest likt innhold!

Om Olamann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Denne er også fin. Omtale av Rab Positron Pro Jacket Dark Sulphur på Fjellsport. "Fargen passet ikke meg". 1 stjerne av 5 mulige.
 2. Haglöfs Roc Spirit GTX. Har hatt den i tre år nå og er knallfornøyd. Relativt lett, men solid og laget i trelags 40D GORE-TEX Pro. God passform, flott hette og lengde til under baken. Jeg er 187 cm.
 3. Tenkte mer på "Fikk varen kjapt" - 5 stjerner. Men de der er også helt krise, ja 😂
 4. Flott at de spesifiserer dette. Lite er mer irriterende enn folk som legger igjen anmeldelser av produkter basert på hvor fort eller sakte de fikk varen, eller ting osm har med butikken å gjøre. Når jeg ser på et produkt er jeg nysgjerrig på erfaringer med varen, ikke de som selger den.
 5. Oppdatering etter 30 mil. Såla er like fin, men flere hull i meshoverdelen. Gummiforsterkningen på tuppen har sprukket opp på begge sko. Tydelig at disse ble for veike i terrenget jeg går i. Så nå er jeg på utkikk etter nye sko. Vurderer Alfa Driv og Scarpa Mescalito.
 6. Gå inn på Klarna-appen, finn fakturaen, trykk "rapporter en retur" (eller tilsvarende).
 7. OK. Har en kone med ei jakke i ren Gore Tex Active fra Berghaus. Den har ikke vært utsatt for særlig hard bruk, men holder seg godt etter to-tre år. RAB har jeg ellers god erfaring med når det gjelder klær. Mulig du kan få bedre svar fra folk som har mer erfaring med Gore Tex Active fra eget bruk.
 8. Tipper det er paneler med Gore Tex Active plassert på steder som ikke er voldsomt utsatt for slitasje, som f.eks under armene.
 9. Du sparer deg for unødig frustrasjon og diskusjon om du bare mottar pakka, åpner den, klistrer på den vedlagte returlappen og leverer den tilbake
 10. Har for øvrig også lagt inn en bestilling hos Outdoorexperten for ca. en uke siden. Det ble da opplyst om at noen av varene var bestillingsvarer. I dag fikk jeg denne mailen. Ryddig.
 11. Jeg er veldig fornøyd med Posten, jeg. Opplever det samme som deg med nettbutikker med lager på Østlandet sjøl. Bestilte f.eks fra XXL en søndag kveld og fikk den kl. 16 dagen etter.
 12. ...og der kom det varsel fra Posten om at pakka er på vei, med ankomst i morgen
 13. Tja. Jeg har bestilt derfra ti ganger, og utenom denne gangen har jeg kunnet hente varene på nærbutikken etter to dager. At det kan bli rot i logistikken ved en levering er en risiko med all netthandel.
 14. De prøver i hvert fall å rydde opp. Du kan uansett sende pakka i retur når du får den, selv om det er litt mer pes enn å sende mail.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.