Gå til innhold

Olamann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Olamann

  Erfaringer med Viking Anaconda

  Jepp, det kan være litt vrient med bred lest, men du kan faktisk kjøpe wide-utgave av XA Pro 3D direkte fra Salomon Norge. Midlertidig utsolgt, står det, men sikkert fullt mulig å finne andre steder. Vet også at New Balance har egne wide-utgaver av skomodellene sine.
 2. Olamann

  Erfaringer med Viking Anaconda

  Kjøpte selv XA Pro 3D for en uke siden. Vanvittig gode sko, men aner naturligvis ingenting om holdbarheten enda selv om de virker solide. Mine er uten GTX, men de er pga forsterkning på oversiden av sålen rundt hele samt på skotuppen, kan en gå på "vått føre" uten å bli særlig våt. Skoene puster godt og tørker fort.
 3. Olamann

  Aktivitetsklokke som GPS-erstatter

  Masse Garmin både 3 og 5 på Finn.no til gode priser.
 4. Olamann

  Erfaring med RAB og eVent ?

  Jeg har en vanvittig behagelig og ultralett vindjakke fra RAB som heter Windveil. Den bruker jeg omtrent til alt fra langrenn og sykling til både toppturer og skogsturer. Har også en Power Stretch Pro fleecejakke som jeg er veldig fornøyd med. Kona har en Rab fleecejakke med merinoblanding som hun omtrent ikke klarer å legge fra seg. Om Latok er av samme kvalitet, bør det være et trygt valg.
 5. Olamann

  Mammut Kompakt MTI kontra Nordic OTI

  Det er litt forskjellige stoffkvaliteter i de to posene, og det som er brukt i Kompakt MTI skal være mer "premium". Dessuten er MTI og OTI to forskjellige typer fyll, hvorav den første skal isolere bedre, være lettere og mer komprimerbar. Kompakt MTI har også lavere pakkvolum. Jeg har en Kompakt MTI selv, og er veldig fornøyd med komforten i den, men kunne muligens tenkt meg en dunpose etterhvert. Nordic OTI har jeg ikke testet.
 6. Olamann

  God hodelykt til norge på langs.

  Joa, det er mulig akkurat den lampa ikke duger, men synes uansett kombinasjonen lav pris, mulighet til å dimme lyset, utskiftbare batterier og vekt på 88 gram inkludert batteri virker fornuftig og relativt ukomplisert. Men alt kommer jo an på brukerens behov.
 7. Olamann

  God hodelykt til norge på langs.

  OK. Var ikke klar over det. Ser at den har vunnet mange tester, og er som sagt fornøyd med denne typen lampe.
 8. Olamann

  God hodelykt til norge på langs.

  Usikker på hvor du skal vandre og hvor mye lys du trenger , men denne veier 88gr ink. 3 batterier og holder i opptil 175 timer (30 timer med full output). Med såpass lav egenvekt burde det gå greit å ha ekstra AAA-batterier i sekken. Koster rundt 300 kroner. Har ikke denne lampa selv , men en sammenlignbar lykt fra Led Lenser, og den fungerer helt fint til vandring i mørket. Neste gang blir det nok denne. https://eu.blackdiamondequipment.com/en_NO/headlamps-and-lanterns/spot-BD620634_cfg.html
 9. Olamann

  Fjellstøvler

  Har ikke prøvd den i fjellet, men prøvde et par av disse hos Oslo Sportslager da jeg kjøpte støvler tidligere i sommer. De kom litt til kort i forhold til konkurrentene Salewa Mountain Trainer GTX og Scarpa Rebel Lite GTX både på passform og sånn rent kvalitetsfølelsesmessig. Jeg gikk for sistnevnte, og de fungerte beint frem strålende på sti i fjellet, på bre med slaps, i ut og til grotteklyving da jeg tok dem med ut i fjellet forrige uke.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.