Gå til innhold

Olamann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har en Houdini Activist tee i 60/40 merino og tencel som jeg er veldig fornøyd med. Ikke pølseskinn 😊
 2. Jeg har Salewa Sierra Leone pro II som solotelt. Har ikke all verdens telterfaring, men det fungerte ypperlig på en femnetterstur i Femundsmarka for et par uker siden. Veier ca 2,5 kg.
 3. Jeg har en ultralett Rab Windveil-jakke med Pertex shield. Null stress å gå med sekk i den. Hatt den i to år.
 4. Rebel Lite GTX er vel kanskje den av Scarpa sine modeller som best tilsvarer modellene som nevnes i åpningsinnlegget. Har brukt mine på sti med og uten sekk, på bre og til å klyve i ur, og skoene leverte på alt. Skoene er lette og stabile, de puster og er vanntette. Veldig fornøyd med mitt par, men det viktigste er naturligvis at skoen sitter godt. Ta deg en tur til Oslo Sportslager, Braa Sport eller tilsvarende og ta deg god tid til å prøve. Eller bestill alle skoene på nett, prøv dem hjemme og send tilbake de som ikke funker.
 5. Jepp, det kan være litt vrient med bred lest, men du kan faktisk kjøpe wide-utgave av XA Pro 3D direkte fra Salomon Norge. Midlertidig utsolgt, står det, men sikkert fullt mulig å finne andre steder. Vet også at New Balance har egne wide-utgaver av skomodellene sine.
 6. Kjøpte selv XA Pro 3D for en uke siden. Vanvittig gode sko, men aner naturligvis ingenting om holdbarheten enda selv om de virker solide. Mine er uten GTX, men de er pga forsterkning på oversiden av sålen rundt hele samt på skotuppen, kan en gå på "vått føre" uten å bli særlig våt. Skoene puster godt og tørker fort.
 7. Masse Garmin både 3 og 5 på Finn.no til gode priser.
 8. Jeg har en vanvittig behagelig og ultralett vindjakke fra RAB som heter Windveil. Den bruker jeg omtrent til alt fra langrenn og sykling til både toppturer og skogsturer. Har også en Power Stretch Pro fleecejakke som jeg er veldig fornøyd med. Kona har en Rab fleecejakke med merinoblanding som hun omtrent ikke klarer å legge fra seg. Om Latok er av samme kvalitet, bør det være et trygt valg.
 9. Det er litt forskjellige stoffkvaliteter i de to posene, og det som er brukt i Kompakt MTI skal være mer "premium". Dessuten er MTI og OTI to forskjellige typer fyll, hvorav den første skal isolere bedre, være lettere og mer komprimerbar. Kompakt MTI har også lavere pakkvolum. Jeg har en Kompakt MTI selv, og er veldig fornøyd med komforten i den, men kunne muligens tenkt meg en dunpose etterhvert. Nordic OTI har jeg ikke testet.
 10. Joa, det er mulig akkurat den lampa ikke duger, men synes uansett kombinasjonen lav pris, mulighet til å dimme lyset, utskiftbare batterier og vekt på 88 gram inkludert batteri virker fornuftig og relativt ukomplisert. Men alt kommer jo an på brukerens behov.
 11. OK. Var ikke klar over det. Ser at den har vunnet mange tester, og er som sagt fornøyd med denne typen lampe.
 12. Usikker på hvor du skal vandre og hvor mye lys du trenger , men denne veier 88gr ink. 3 batterier og holder i opptil 175 timer (30 timer med full output). Med såpass lav egenvekt burde det gå greit å ha ekstra AAA-batterier i sekken. Koster rundt 300 kroner. Har ikke denne lampa selv , men en sammenlignbar lykt fra Led Lenser, og den fungerer helt fint til vandring i mørket. Neste gang blir det nok denne. https://eu.blackdiamondequipment.com/en_NO/headlamps-and-lanterns/spot-BD620634_cfg.html
 13. Olamann

  Fjellstøvler

  Har ikke prøvd den i fjellet, men prøvde et par av disse hos Oslo Sportslager da jeg kjøpte støvler tidligere i sommer. De kom litt til kort i forhold til konkurrentene Salewa Mountain Trainer GTX og Scarpa Rebel Lite GTX både på passform og sånn rent kvalitetsfølelsesmessig. Jeg gikk for sistnevnte, og de fungerte beint frem strålende på sti i fjellet, på bre med slaps, i ut og til grotteklyving da jeg tok dem med ut i fjellet forrige uke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.