Gå til innhold
 • Bli medlem

Ulv!

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ulv!

Nylige profilbesøk

2 600 profilvisninger
 1. At dere orker så mye arbeid for noen stakkars mygg!
 2. I packraften foretrekker jeg min selvoppblåsbare redningsvest framfor en eller annen flytevest...
 3. Som sagt har den funka utmerket første sesong, men det er ikke noe high tech bortsett fra at den er firdelt og har lav vekt. Jeg har ikke brukt den i noe jeg vil kalle røffe forhold. Mest juling har den antakelig fått når jeg har brukt den til å stake på svært grunt/trangt vann, det gikk helt fint. Åra du lenker til er selvsagt mer high tech, men den er tyngre og minst dobbelt så dyr.
 4. Ja, dersom du blir mye stukket, så bygger du opp immunitet. Når det er mye mygg er svært vanskelig å forutse, det avhenger av vann. I år har det ikke vært spesielt mye snø her nord, så da avhenger det av temperaturene framover. Samtidig kan det plutselig komme frostnetter etter en varmeperiode nå i mai, det tar knekken på mygga før den er klekka. Så, alt henger sammen med alt, men generelt vil jeg si at månedskiftet juni/juli har mest mygg. Mygg er uansett ikke så mye å bry seg med. Ta med en sammenleggbar mygghatt om den irriterer i øyne, ører og hår.
 5. Tørket vilt av ymse slag for eksempel.
 6. Hva med godt, gammeldags tørkakjøtt istedenfor stekt kjøtt?
 7. Jeg har hatt powerframe i mange år, og for meg er den perfekt til vanlig friluftsbruk. Jeg synes det er litt tullete å sette sekker i bås, det kommer an på den som skal bære sekken, og det er ulikt hva som passer til hvem. På over 190cm, og med lang rygg har jeg til gode å finne noe som kan erstatte powerframen. Jeg har testa mangt. Noen ekstra kilo bryr meg fint lite. Om du er 165cm og 55kg (eller noe sånt), så er saken sikkert en annen. Ryker den gamle powerframen så blir det ny på dagen.
 8. Hei er det noen som har vært i kontakt med RodRig? Jeg skulle gjerne hatt en sånn sak til packraften min, men det virker ikke som det er så enkelt å nå fram der i gården.
 9. Ser at den åra mi faktisk er på salg igjen nå, ca 750kr. Bortsett fra å være lett og firdelt, så er den veldig enkel. Lite reguleringer med andre ord. Jeg veide mi på kjøkkenvekta akkurat nå, 769gr, inkludert trekk.
 10. Jeg synes [Hidden Content] har fungert utmerket første sesong. Den er verken tung eller dyr. Åra er firdelt, og det funker helt fint å dele den i to, dersom man vil padle i lag på kanovis.
 11. MRS adventure x2, som jeg har, er i alle fall grei med storsekk og unge inkludert. Vekta mener jeg er ca 3,5, så kommer årer i tillegg. 7-800gram i mitt tilfelle. Det kan lønne seg å snoke litt rundt omkring i norske og utenlandske nettbutikker, det finnes også butikker som selger demobrukte packrafts.
 12. Vi har den vogna du nevner. Vogna er fin den, men det kunne ikke falle meg inn å drasse den med på tur, det ser jeg på som garantert plunder, heft og irritasjon. Jeg støtte på samme problem sjøl da eldsteungen begynte å være med på tur fra toårsalderen. En konsekvens er at jeg er mye mer vekt- og volumbevisst enn jeg brukte å være. Jeg forsøkte litt med meis, men det blei kun til svært korte turer. I selv de mest fancye meisene er det jo ikke plass til stort anna enn ungen. Løsninga mi, som jeg blei mest fornøyd med, var rett og slett å la ungen gå litt, bære over vanskelige steder, som vading
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.