Ulv!

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ulv!

Nylige profilbesøk

81 profilvisninger
 1. Til den bruken du beskriver, så burde det duge. Den er jo fryktelig lett også, sjøl til packraft å være. Åra jeg lenka til får du jo kjøpt andre steder også, for eksempel https://www.amazon.com/Advanced-Elements-Ultralite-Kayak-Paddle/dp/B00YFPS7OC Eller du kan bestille den direkte fra AE i USA (Da må du gå om en amerikansk videresendingstjeneste (eller kjentfolk)).
 2. Jeg leita etter ei åre som skulle være fornuftig i pris-størrelse-vekt. Den er mer kompakt enn noen av forslagene dine, den er lettere enn samtlige, men den er litt dyrere. Da jeg kjøpte den, var den et par hundrelapper billigere, men jeg mener fortsatt det er et fornuftig kjøp: https://www.westsystem.no/p/16147/ae-ultralight-4-delt-kajakkaare
 3. Hvordan pakke lite med barn på telttur???

  Det var skeivpakkinga si, det! Men fine bilder, og helt sikkert fin tur!
 4. Nortik Trekraft

  Packrafting-store.de har ganske fine omtaler og lenker til tester. "Packraft by the brand nortik. Familiar shape, reasonable material, slightly heavier, less varied (no sizing), but more affordable. " http://www.packrafting-store.de/Packrafts/Universal/Nortik-Trekraft-no-deck::598.html
 5. Nortik Trekraft

  Nå skyter jeg litt fra hofta, men hvordan er det med vekt? Jeg bestemte meg for MRS Adventure x2, jeg husker at jeg avskrev Nortik av en eller annen grunn, men jeg er ikke sikker på hva det kom av. Ikke all verdens hjelp, dette, men les i alle fall tester og spesifikasjoner godt.
 6. Hvordan pakke lite med barn på telttur???

  Her var det mange, lange og gode tips. Jeg henger meg på de som stiller spørsmål ved hvor langt man må gå. Det avhenger jo av området, men hva med f.eks skogsvei til et vann og kano på biltaket? Krysser du vannet er du langt uti ødemarka, i ungenes bevissthet. Så har man en fin base for videre utforsking med mindre oppakking, og på ungenes premisser. Når det gjelder utstyr, så er det utover tipsene ellers, mi beste erfaring å tenke på hva som kan brukes til flere ting. Vanntett/avstøtende jakke med avtakbar fleece inni, er for eksempel gull, fordi det nettopp på tur er flere plagg i ett. Hvor mye mat og kokegreier må være med? Det er utrolig hvor langt en kommer med en kaffekjel og eventuelt litt aluminiumsfolie. Og hvor kommer det ifra at unger må ha med seg et kilo snop hver på tur, og helst en liter brus også, bare for å toppe det?
 7. Fisketurtips i sommer - Troms

  God beskrivelse av Ringvassøya. Fiske forbudt-vannene, er selvsagt de mest forlokkende!
 8. Fisketurtips i sommer - Troms

  Området rundt Takvannet, Fjellfroskvannet med flere, mellom Balsfjord og Øverbygd er ikke dumt. Der finnes det både kommunal tilrettelegging, statskoghytte og NJFF-hytte, alt etter hva en ønsker seg.
 9. Anbefalinger i Nord-Norge?

  Deler av "løypa" fra Kilpisjärvi i Finland via Treriksrøysa - Indre Troms og til Sverige. Her er det også mulig å bruke DNT- og statskoghytter. Ei uke i Pasvik er jo noe helt annet enn det de fleste forbinder med Finnmark. Varanger er i det hele tatt svært variert. Ellers er det jo Reisadalen, fra Kautokeino og ned. Det er mange fine turer på øyene, for eksempel på Senja eller Ringvassøya, men uansett hvor så anbefaler jeg indre strøk i deres situasjon. Da regner jeg med at dere har den uka, og må planlegge i god tid. Er man låst til et tidspunkt, så er det rett og slett sånn at det er mye mer stabile værforhold i Indre strøk.
 10. Kjøpte denne åra på salg, men på fullpris er den fortsatt under tusenlappen for ei åre på bare 6—700gr http://www.westsystem.no/p/16147/ae-ultralight-4-delt-kajakkaare Når gjelder vest, så bruker jeg den samme som ellers på elv og hav, av den oppblåsbare typen med utløsersnor.
 11. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Det er jo få ting som er så søvndyssende for små unger, som å ligge nedi en liten båt: vugging og klukking.
 12. Sovepose til 6 og 3 åring!

  Jeg er svært fornøyd med Deuter little star exp. Ligger på ca 600,-
 13. Navnetips

  Myrtel er jo fint, og et plantenavn, noe som jo er nokså vanlig. Det er brukt ganske mye på sitt språk, i andre land, for eksempel Myrtle og Mirte. Når det gjelder bæreseler, må jeg dessverre tilføye at erfaringa mi er at Babybjørn ikke er spesielt bra. Vi har vært svært fornøyd med Ergobaby. Trekk til å ha over på kalde dager anbefales, spesielt om den blir mye brukt. Lykke til!
 14. Packraft-venner

  Det ble MRS adventure på meg. Takk for tipset!
 15. Liggeunderlag baby

  Vi har forresten hatt en Deuter little star sovepose (3sesongs), som har vært i bruk fra 2 år. Godt fornøyd. Den er til maks 130cm, og kan foldes inn og lukkes med glidelås mens barna er mindre.