Gå til innhold
 • Bli medlem

TOT

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  253
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TOT

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vaskemaskin er uaktuelt for den enorme sekken😆 Men jeg forsøker meg i badekaret med Milo. Alt som tåler vann, tåler Milo, har jeg lest ....
 2. Jeg tryna på ski i forbindelse med frakt av mat til en hytte her om dagen, og oppdaget for seint at en full 1,75 liter med melk hadde gått lekk i min 130 liter Bergans Viking. Jeg har skylt sekken i dusjen, men frykter at melken likevel vil gi lukt. Jeg vurderer derfor å legge sekken til bløt i badekaret sammen med egna såpe. Er det noen som har erfaring med vask av sekk?
 3. Du finner kort til Vikbekkfjell her [Hidden Content] Ikke til salgs nå, men jeg antar det dukker opp før sesongen.
 4. Jeg har ingen erfaring med slike telt, men husk at mange biler har maksvekt på tak på rundt 50 kg. Så du må sjekke bilen din først.
 5. Jeg har en slik på vei i posten (riktig nok bare med to x’er 😉) så jeg skal vurdere selv. Men jeg kan i utg.pkt. ikke skjønne at den ikke skal funke. Det dårligste ullproduktet jeg har hatt var en Ulvang stillongs, så pris, merke og kvalitet henger ikke alltid sammen.
 6. Kan dette være noe? [Hidden Content]
 7. Jeg har en Tyin Winter med utvider. Det var stort nok i gamle dager da jeg hadde anstendig fysikk (112 kg/174 cm - har tapt meg nå ...). Utvideren gir nok tap i isolasjonsevne, men jeg sover uansett ikke ute de kaldeste nettene og bruker en grevling utenpå som ekstra isolasjon.
 8. Jeg leste meg opp på aluminiumsfolie i sommer, etter en diskusjon om det var trygt å steke fisk i det. Konklusjonen var at man skal unngå salt og syre, feks sitron, men at det ellers var trygt. Mulig dette er overførbart til alu.gryter også.
 9. Du gjør uansett ikke noen stor «feil» om du kjøper et skumunderlag først og tester ut det. Om du etter noen netter utvikler en større sympati med prinsessen på erten, kan du vurdere et oppblåsbart underlag da. Jeg har ofte med begge typer på tur, og bruker skumunderlaget til herjing ute, rundt bål, i forteltet mv.
 10. Hmm, lukket haspel er vel ikke noen referanse uansett ...🤔 Men hva var «the shit», da? Min første skikkelige fluestang (dvs etter noe splitkein fra loppis og en glassfibersak i kl 7/8) var en Daiwa. Ellers så gikk det mye i Søkvkroken, men føler Daiwa toppet det.
 11. Hæ x2. Jeg mener også å huske at Daiwa var bra saker på slutten av 80’ begynnelsen av 90’tallet.
 12. Lite respons her, ser jeg. Jeg tipper det ikke er så mange her som faktisk eier en Stella. Jeg har heller aldri testa Stella. Den dyreste haspelsnella jeg har er en Stradic. For min del er det mye viktigere å ha et bredt utvalg av sneller, stenger og annet utstyr, enn å ha enkeltkomponenter fra øverste hylle. Jeg tviler også på om Stella er verdt differansen på ganske mange tusen fra feks en av toppmodellene til Daiwa på 4-5000 kr. Men om du er svært dedikert og ikke trenger å prioritere i pengebruken, så er det vel egentlig bare du som selv kan svare på om følelsen av å ha
 13. Nei, husker ikke noen spesiell modell her. Men det finnes flere utgaver med mindre skjeer og dermed mindre motstand i vannet enn tradisjonelle drag. Et klassisk markdrag lager så mye motstand i vannet at det gjerne krever kraftigere stenger, noe man ikke gjerne drar med seg på en tur der vekt og volum spiller en rolle. Dessuten vil jeg tro at et slikt drag vil påvirke padlingen i packraften som jo snurrer for et godt ord. Jeg har dog ikke testa markdrag bak packraft selv, kun med båt og kano. Dorging med wobler har jeg forsøkt med packraft, og det går fint selv om det kan være utfordrende å ho
 14. Om du fisker med haspelutstyr ville jeg tatt med markdrag. Helst av den mindre typen med små skjeer, for vanlig markdrag er rene ankeret for en packraft .... Det kan du prøve på de større vannene. Mark funker, men er målet røye er maggot enda bedre. Eks på Roasten er det mye fin røye uti de frie vannmassene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.