Jump to content

Jod-R

Aktiv medlem
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jod-R last won the day on June 21 2019

Jod-R had the most liked content!

About Jod-R

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jod-R's Achievements

 1. Går ikke an å laste ned yr appen? Bruker kanskje mindre data enn nettsiden.
 2. Jeg kjøper det produktet som passer meg best og hvis det er to relativt like produkter (funksjon, kvalitet, service, osv) til omtrent samme pris hvor det ene er utenlandsk og det andre er norsk så har jeg en tendens til å velge det norske produktet.
 3. Jod-R

  Beste turhatt

  En caps passer sikkert bedre under ei hette i dårlig vær enn en hatt kan jeg tenke meg til. Blir nok ikke å kvitte meg med capsene som ligger i huset. De så ikke så dumme ut, men det er ikke norske forhandlere på de? Den flappen blir ikke plagsom ved lengre tids bruk? Lager den gnisse lyder rett at med øret? Ser at jeg ikke helt viste hva jeg svarte på, tenkte bare på en buff som ble trukket over hode som en lue. Vil ikke en shemag bli varm hvis den skal gi mest mulig beskyttelse og du ikke har vann tilgjengelig for å bløte den med? Er det en tekstil type som er anbefalt å bruke til dette formålet? Bruker du den slik at den tildekker munnen også og hvis ja, er det tungt å puste gjennom den? Ser at det ble en del spørsmål her, men så ble også jeg nysgjerrig på slike også nå. Gir for lite sol beskyttelse og har blitt solbrent mer enn en gang med caps på hodet. Vil ha beskyttelse til ører og nakke i tillegg til pannen.
 4. Kanskje for å gjøre valget enda vanskeligere så går det kanskje an å gå for et solo telt til en av ungdommene. Dette istedet for alternativ 3. Dette kan jo også brukes hvis man drar på tur alene.
 5. Jod-R

  Beste turhatt

  @Skogens Stønn Høres egentlig ganske så deilig ut, men tilbyr litt lite beskyttelse for solen i panne, ører og nakke. Fant faktisk LTM6 fra Tilley etter litt googling i natt og det ser ut som en høyaktuell kandidat. Så også LTM8 på hjemmesiden til dem og ble litt nysgjerrig på den, er det noen som har erfaringer med den. Kjenner at jeg er litt små skeptisk til at alt er mesh så av de to heller jeg mot LTM6.
 6. Jod-R

  Beste turhatt

  Tenkte at jeg skulle prøve noe nytt denne sommeren og det er en turhatt. Jeg vil ha en hatt som kan beskytte meg mot sol da jeg blir veldig lett solbrent og det begynner å bli lite igjen av den naturlige beskyttelsen på topplokket. Svetter også veldig lett og mye så vil ikke ha en varm hatt, det burde helst være noe sirkulasjon av luften. Anbefalinger taes imot med takk.
 7. Så at den i Tromsø hadde det. Testet den dog ikke. Lurer på om det vil gi en god følse på hvordan det er virkeligheten eller ikke.
 8. Kan jo nevne Tjukken og lillemor (tror det var det) på tv2 så det er å finnes på sumo om man skulle være interessert. Det er Cecilie Skog som drar ut han Truls Svendsen på tur. Første sesong så er det å gå over Grønland på ski og andre sesong så er det å klatre fjell i sør amerika. Det er litt artig å se på og siden den ene ikke akkurat er en villmarksmann så synes jeg det er gøy å se hva man kan klare med kanskje ikke de beste start forholdene.
 9. Veldig imponerende. Hva er material kostnadene på et slikt prosjekt?
 10. Hva er det bredeste punktet på xtherm? Ser at i første posten at det er 63cm, og at Exped alternativene er på 65cm mens på bildene så ser det ut som at xtherm er bredere i overkropp region.
 11. Det var det jeg antok, men veldig greit å få det bekreftet.
 12. Da har jeg handlet inn telt, ble et Helsport Reinsfjell Superligt 2. Fikk dette for 4000 kroner inkludert frakt på bruktmarkedet så det ble over budsjettet, men virker som at det tikker alle kriteriene mine. Tenker at det kan være verd det istedet for en billigere halvløsning som man ikke blir helt fornøyd som må selges etter en stund for å kjøpe det man egentlig hadde lyst på hele tiden. Men kjenner på at jeg kom over veldig mange fine telt og det var ikke bare bare å velge noe. Da er det å finne seg noen liggeunderlag. Ser at bredden er på 120 så da utgår det vel to brede modeller? Det går vel med et bredt og et normalt?
 13. Chase Reevse har på YouTube har mange reviews på sekker som passer til det du skriver. Mye som ser stilig ut og kan brukes med dress jakke. [Hidden Content]
 14. Mange gode svar her og setter pris på det Ser hva dere skriver om Litetrek II at det kan bli litt vel lite og dermed så faller det ut av listen over aktuelle kandidater. @Thomas E, har lest gjennom den tråden, var der jeg ble obs på teltet. Kanskje jeg er vektlegger vekten for mye, men synes at Sierra Leone versjon blir på grensen for tung, 2p versjon veier 3kg (ikke pro). Hadde håpet på iallefall å holde meg under 3kg. Nordmarka 2 er notert som et alternativ, var iallefall billig pluss at teltet kommer ifra et solid merke. Ser at vekta klokker inn på 2,65kg. Dette virker noe lite innvending da, spesielt i fotenden. Kan ikke det bli problematisk å få inn to liggeunderlag der? Tenker på iforhold til f.eks. Sierra Leone II som er kvadratisk og er 120 hele veien. For å kommentere lengden på brukerne så er jeg på 180cm og madammen er ~170, dermed så antar jeg at vi ikke vil få problemer angående lengden på noen telt. Følger også med på Helsport sin outlet og ser jo faktisk at de har Fonnfjell superlight 2 der til 4000 som er en overkommelig pris selvom det er litt over budsjettet, men kan være verd det hvis det er et kvalitets telt. Legger også merke til at ingen har kommentert angående Marmot Vapor 2p, er dette fordi det ikke er noe bra eller en annen grunn? Synes ikke det har vært lett å finne info om det teltet så det er kanskje en indikasjon på at det ikke er helt bra. Det virker også som at de har veldig mange telt som ser nesten helt like ut, men med forskjellige navn. I det minste så virker teltet romslig så noe får man tilbake for vekten på 2,8kg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy