Gå til innhold
 • Bli medlem

Pizzabudet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hehe takk for svar. Tror jeg får holde meg vekke fra de fjellene, men jeg vil gjerne flytte til Årdal. Veldig fint der.
 2. Tenker å dra til Årdal for å leve som en eremitt i telt. Ser på bilder at fjellene er bratte. Lar de seg bestige vinterstid?
 3. Det er jeg helt enig i! Snakket med han et par ganger, og selv om det er mange år siden husker jeg det fremdeles. Han trente på samme treningsstudio som meg. Han skilte seg ut da han så ut som en toppidrettsutøver, noe ingen andre gjorde. Veldig trist at en som elsket livet som han er død så alt for tidlig.
 4. Det er ikke så mange kriminelle på Evje som samler seg i skogen heller kanskje?
 5. Leste i avisa for en tid tilbake at kriminelle samles i Nordmarka for å legge planer. Har dere truffet på lugubre personer når dere har vært på tur? Jager kriminelle til skogs: [Hidden Content]
 6. Kjempefin side du har. Jeg ser du bruker gass om vinteren. Går det bra? Har ingen erfaring selv.
 7. Ja en helt utrolig person. Ikke mange som kunne ha levd som han!
 8. Hva foretrekker dere? -8 og klarvær, eller +5 og regn?
 9. Sender du mail til "support" får du tilbakemelding fra en som kun skriver under med sitt fornavn. Det er useriøst! Jeg fant frem til hans etternavn alikevel, og jeg tror han skjuler sitt etternavn pga. sin inntekt. Stormberg skal jo være et selskap som bryr seg om de som ikke har det så bra. Da passer det dårlig å ta ut en lønn som tilsvarer statsministerens.
 10. 3 uker i bilen? Hva slags bil var det? Sikkert andre biler som er bedre enn andre vil jeg tro.
 11. Bokklubber er som regel drevet av kvinner med høye krav om en eksklusiv livsstil.
 12. Fikk bot for å ha kniv i ryggsekken: [Hidden Content] Nå er hun her tidligere rusmisbruker, og godt kjent for politiet sikkert. Midt på natten var det også. Tror man skal ha skikkelig uflaks om man bærer en kniv i sekken og blir tatt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.