Gå til innhold

200-meter samler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  328
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om 200-meter samler

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 200-meter samler

  Hvilket actionkamera til min bruk?

  Ja, tror det.
 2. 200-meter samler

  Hvilket actionkamera til min bruk?

  Aner ikke hvordan det går med hansker.
 3. 200-meter samler

  Hvilket actionkamera til min bruk?

  Vil først påpeke at jeg aldri har eid et actionkamera, men har bare gjort litt research på GoPro Hero 7 Black i det siste. Så svarer på det jeg kan Omtrent alle actionkamera har vidvinkel-linse gjerne med en liten fisheye-effekt. GoPro sin vidvinkel blir bittelitt mindre om man har på stabilisering i 4k videomodus så vidt jeg kan huske å ha lest. Hvem som har mest vidvinkel aner jeg ikke. RAW er en fordel fordi du kan hente ut mer informasjon når man redigerer bilder, og kan f. eks. gjøre partier i skygge mer synlige. Ellers så bruker Hero 7 Black elektronisk bildestabilisering under video. Den forutser hva kameraet vil gjøre. Dette funker supert når det er sol og lyst, og funker mindre bra når det er en del skygge eller om det er mørkt ute da bildet gjerne får litt artefakter. Ellers synes jeg at Sony X3000 ser ganske bra ut når det gjelder bildekvalitet på video. Litt bedre i svakt lys enn Hero 7 Black når en tar opp video, da det bruker optisk bildestabilisering, men kameraet har ikke den anvendelige "GoPro-utformingen".
 4. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Det hun prøver å formidle er jo seg selv og sin utsvevende livsstil som mange lengter etter. Så mye rykter er det vel heller ikke, da beviset ligger på Instagram. Og Aasheim slengte jo en hundevalp inn i buret slik at den ble spist av en annen hund for en del år siden.
 5. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Jeg følger absolutt ikke med der, og jeg bare påpeker at enkelte instagrammere er rike og frekke nok til å ta seg fri og fly til et fremmed land for å bedrive miljøkriminalitet i flere måneder, og de attpåtil tar seg betalt for det av sponsorer.
 6. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Nei, vi vet jo alle at dobbeltmoral er dobbelt så bra. Spesielt om man er såpass rik og frekk at man har anledning til å ødelegge utmark og drive med tjuvjakt i et fremmed land. Og om de (instagramerne) kunne ha rettet kameralinsa og blogginnleggene mot noe annet enn seg selv en gang i blant, så hadde det vært supert.
 7. 200-meter samler

  Salomon Contagrip, like elendig på alle modeller?

  Synes mine Salomon Speedcross 4 var dårlige på våt stein til å begynne med, men så ble bedre. Vått treverk som folk har satt ut i myrer er verst, da det er såpeglatt.
 8. 200-meter samler

  Perfekte turbil ?

  Er det ikke de som stadig blåser av veien på Island?
 9. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Aasheim har ikke peiling på hundehold og er vel av samme slaget: Folk som tar seg til rette når de drar på tur. Men er da egentlig litt teit å klage på disse selgerne uansett.
 10. 200-meter samler

  Perfekte turbil ?

  Bil er juks på tur.
 11. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Det jo ikke en ille karrièrevei, men man må jo ha litt penger og fritid først for å starte en ekspedisjon ala Monsen før det baller på seg.
 12. 200-meter samler

  Beste kameraet for friluftsliv?

  Bildene vil nok teknisk sett være bedre med en speilrefleks i og med at den har større bildebrikke og større objektiv, men jeg er litt tvilende om det egentlig er verdt det for amatørfotografer. Har et speilreflekskamera selv, av den rimelige sorten, og av og til så skulle jeg ønske at jeg hadde Sony rx100 eller noe lignende rett og slett på grunn av størrelsen. Det som er greit med speilrefleks er at man har friheten til å bytte objektiv, mens det ugreie er at om man har lyst på funskjoner som video i 4k, stabilisering i kamerahus, bedre autofokus, etc., så må man en god del opp i pris.
 13. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Så lenge disse selgerne ("influenserne") på Instagram markerer at innlegget er en annonse med #ad, så er det greit nok for meg.
 14. 200-meter samler

  Droneflyving for enhver pris?

  Det som er med droner er at det er gøy med en gang, så blir man lei, og hvor mange ser egentlig så mye på disse videoene? Så det regulerer seg nesten selv. Og med alle statlige reguleringer og sosiale begrensninger man har for å fly slikt i tillegg:
 15. 200-meter samler

  Droneflyving for enhver pris?

  Så lenge natur som burde bli beskyttet blir bygget ned av banditter som grabber til seg enorme landområder som de totalt ødelegger for å tjene penger på vindkraft, så tror jeg ikke at noe droneflyging har så mye å si i det store og hele Og man trenger ikke å være "godkjent droneoperatør" om man har en Mavic Air eller lignende. Den styrer seg selv og vil uansett ikke fly i flyforbudssoner.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.