Gå til innhold

200-meter samler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  325
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Det hun prøver å formidle er jo seg selv og sin utsvevende livsstil som mange lengter etter. Så mye rykter er det vel heller ikke, da beviset ligger på Instagram. Og Aasheim slengte jo en hundevalp inn i buret slik at den ble spist av en annen hund for en del år siden.
 2. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Jeg følger absolutt ikke med der, og jeg bare påpeker at enkelte instagrammere er rike og frekke nok til å ta seg fri og fly til et fremmed land for å bedrive miljøkriminalitet i flere måneder, og de attpåtil tar seg betalt for det av sponsorer.
 3. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Nei, vi vet jo alle at dobbeltmoral er dobbelt så bra. Spesielt om man er såpass rik og frekk at man har anledning til å ødelegge utmark og drive med tjuvjakt i et fremmed land. Og om de (instagramerne) kunne ha rettet kameralinsa og blogginnleggene mot noe annet enn seg selv en gang i blant, så hadde det vært supert.
 4. 200-meter samler

  Salomon Contagrip, like elendig på alle modeller?

  Synes mine Salomon Speedcross 4 var dårlige på våt stein til å begynne med, men så ble bedre. Vått treverk som folk har satt ut i myrer er verst, da det er såpeglatt.
 5. 200-meter samler

  Perfekte turbil ?

  Er det ikke de som stadig blåser av veien på Island?
 6. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Aasheim har ikke peiling på hundehold og er vel av samme slaget: Folk som tar seg til rette når de drar på tur. Men er da egentlig litt teit å klage på disse selgerne uansett.
 7. 200-meter samler

  Perfekte turbil ?

  Bil er juks på tur.
 8. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Det jo ikke en ille karrièrevei, men man må jo ha litt penger og fritid først for å starte en ekspedisjon ala Monsen før det baller på seg.
 9. 200-meter samler

  Beste kameraet for friluftsliv?

  Bildene vil nok teknisk sett være bedre med en speilrefleks i og med at den har større bildebrikke og større objektiv, men jeg er litt tvilende om det egentlig er verdt det for amatørfotografer. Har et speilreflekskamera selv, av den rimelige sorten, og av og til så skulle jeg ønske at jeg hadde Sony rx100 eller noe lignende rett og slett på grunn av størrelsen. Det som er greit med speilrefleks er at man har friheten til å bytte objektiv, mens det ugreie er at om man har lyst på funskjoner som video i 4k, stabilisering i kamerahus, bedre autofokus, etc., så må man en god del opp i pris.
 10. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Så lenge disse selgerne ("influenserne") på Instagram markerer at innlegget er en annonse med #ad, så er det greit nok for meg.
 11. 200-meter samler

  Droneflyving for enhver pris?

  Det som er med droner er at det er gøy med en gang, så blir man lei, og hvor mange ser egentlig så mye på disse videoene? Så det regulerer seg nesten selv. Og med alle statlige reguleringer og sosiale begrensninger man har for å fly slikt i tillegg:
 12. 200-meter samler

  Droneflyving for enhver pris?

  Så lenge natur som burde bli beskyttet blir bygget ned av banditter som grabber til seg enorme landområder som de totalt ødelegger for å tjene penger på vindkraft, så tror jeg ikke at noe droneflyging har så mye å si i det store og hele Og man trenger ikke å være "godkjent droneoperatør" om man har en Mavic Air eller lignende. Den styrer seg selv og vil uansett ikke fly i flyforbudssoner.
 13. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  De fleste kan vel skrive korrekt norsk etter barneskolen? Eller er det bare tøffe friluftsfolk som ikke kan det?
 14. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Jeg kunne skrive korrekt bokmål etter barneskolen. Og skjønner ikke helt greia med at å være ute i naturen = tøff.
 15. 200-meter samler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Burde man ikke kunne skrive skikkelig norsk før man legger ut innlegg på nettet? Eller eier ikke folk skam lenger og skriver slik de vil? Det heter ikke "hvordan type", men "hvilken type".
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.