Gå til innhold
 • Bli medlem

200-meter samler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om 200-meter samler

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selv har jeg aldri hatt behov for å fyre opp bål på tur.
 2. Har lagt merke til at sportsbutikker i økende grad ikke selger det jeg har bruk for, og da blir det lite handling.
 3. Ser ut til at man må fortsette med å bestille elektronikk over nett i stedet for å gå i banditt-eide Power også nå. [Hidden Content]
 4. Har aldri handlet hos XXL, siden prisene ikke har vært så veldig lave i forhold til kvaliteten, og den ekstreme mangelen på interessante varer.
 5. XXL sitt problem er nok at de har hyrt inn forsvarsfolk og dermed fått med seg mye av den inkompetansen disse folka typisk innehar.
 6. Darktable er et gratisalternativ til Lightroom. Virker greit nok, men foretrekker Lightroom. Og det har hendt at Darktable har overrasket med å åpne bilder konvertert til DNG opp ned.
 7. Windows MovieMaker finnes ikke lengre, med mindre man har en maskin med eldre versjoner av Windows på. Det finnes en videobehandler i programmet Bilder/Pictures, men den er ikke like bra og enkel som det MovieMaker var. Selv bruker jeg DaVinci Resolve, da den er det beste man kan få gratis til Windows. Den er enklere enn man tror, og det finnes mange gode tutorials på Youtube.
 8. Er på tide å sjekke hvor NVE-ansatte hever lønna si i fra. Vindmøller hjelper garantert ikke på grønt skifte, og om de så gjorde det så er det et musepiss i havet. Er da mye verre å gjøre naturen om til et anleggsområde. Spørsmålet må bli om man bør straffeforfølge disse folkene for stjeling av eiendommer, naturødeleggelse og utryddelse av diverse arter?
 9. Problemet med vindkraft er at enorme landområder blir mer eller mindre stjelt og bygget ned til enorme og miljøfiendtlige industrianlegg ved hjelp av subsidier. Slike enorme miljøødeleggelser bør bli straffbart.
 10. Vil først påpeke at jeg aldri har eid et actionkamera, men har bare gjort litt research på GoPro Hero 7 Black i det siste. Så svarer på det jeg kan Omtrent alle actionkamera har vidvinkel-linse gjerne med en liten fisheye-effekt. GoPro sin vidvinkel blir bittelitt mindre om man har på stabilisering i 4k videomodus så vidt jeg kan huske å ha lest. Hvem som har mest vidvinkel aner jeg ikke. RAW er en fordel fordi du kan hente ut mer informasjon når man redigerer bilder, og kan f. eks. gjøre partier i skygge mer synlige. Ellers så bruker Hero 7 Black elektronis
 11. Det hun prøver å formidle er jo seg selv og sin utsvevende livsstil som mange lengter etter. Så mye rykter er det vel heller ikke, da beviset ligger på Instagram. Og Aasheim slengte jo en hundevalp inn i buret slik at den ble spist av en annen hund for en del år siden.
 12. Jeg følger absolutt ikke med der, og jeg bare påpeker at enkelte instagrammere er rike og frekke nok til å ta seg fri og fly til et fremmed land for å bedrive miljøkriminalitet i flere måneder, og de attpåtil tar seg betalt for det av sponsorer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.