Jump to content

Shun

Aktiv medlem
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Shun

 1. En 0.5 l plastflaske med konjakk/whisky/akevitt - det er mye ekstra kos per vektenhet.
 2. Og der fikk jeg melding om at den hyperlette Hennessy-hengekøyen jeg har stått på varslingsliste for siden februar endelig var inne i sortimentet igjen. Glad jeg kjøpte en backup-hengekøye for sommeren, men nå har jeg sendt avgårde bestiling på denne: [Hidden Content]
 3. Nettopp! Dette er bare TV og lett underholdning for et annet publikum.
 4. Hei - hadde nesten glemt denne Jeg har tenkt meg på noen overnattingsturer med hengekøye i sommer, men er ikke helt trent i å overnatte ute alene ennå. Bør øve. Én av turene det hadde vært hyggelig å ha med selskap på er for eksempel å ta toget til Grua og gå tilbake til Oslo gjennom Nordmarka. Det tar visstnok en tre-fire dager. Ellers er jeg mottakelig for alle andre idéer.
 5. :nikker: Har alltid med meg ørepropper, ja. De ligger klar i det ferdigpakkede turkitet.
 6. Trekkinn har et veldig godt tilbud på Mountain Hardwear Phantom Flame. Du må se bort fra manglende minustegn på grader i beskrivelsen, og kanskje heller lese spesifikasjonene her til dobbelt pris. Edit: Jeg ser at butikken er registrert i Spania, så det vil jo tilkomme toll og avgifter.
 7. Du har god timing, for Neoair Micro pumpen ankom i dag. Hvor mye veier din Uberlite Regular uten pumpesekken?
 8. Du vil antageligvis bli pålagt 14 dagers karantene ved ankomst til Norge på nåværende tidspunkt - eventuelt sendt tilbake til Danmark. Det står i linken fra norske myndigheter. Endringer og lemping på regler er vidt åpent og usikkert.
 9. Det er det jeg er i ferd med å finne ut av. Må bare få pakken i posten og prøve om Micro pump kan brukes eller må sendes tilbake.
 10. Skal bli! Er ikke veldig imponert over informasjonsjobben og dokumentasjon på liggeunderlagspakken. Det hadde vært smart med en kompatibilitetsoversikt, eller komponentliste, sånn at jeg visste hva slags ventil jeg har.
 11. Okei - ikke winglock, som Thermarest skriver på nettisdene sine? Bør jeg angre på kjøp av Micro pump beskrevet over her i tråden?
 12. Det ser ut til at det nyeste til Neoair heter Micro pump; den er beskrevet slik: NeoAir Micro Pump er en pumpe for Therm-a-Rest sine WingLock og TwinLock ventiler. Thermarest skriver selv at Uberlite har en Winglockventil, så da kjøper jeg denne.
 13. Jeg har nettopp mottatt Thermarest Neoair Uberlite i posten, og de mener visstnok at jeg skal blåse den opp på tur. Er det gangbart med hensyn til fukt og luftveiskapasitet, eller er det en pumpesekk som passer her? Passer hvilken som helst av pumpesekkene til Neoair?
 14. Jeg skjønner at det er nærturer og -ferie som gjelder i vår og sommer. Har eget telt, turkjøkken og gode bein. Jeg har flere idéer til overnattingsturer i Marka rundt Oslo, men har ikke overnattet ute alene før. Vil gjerne ha turselskap - på en til to meters avstand, så klart. Any takers?
 15. Jeg sier tarp med norsk uttale, men likte overseil. Skal begynne å bruke det isteden.
 16. Jeg har brukt feriepenger på forhånd og kjøpt et sandfarget Hilleberg Unna. Jeg spår at årets sommerferie kommer til å tilbringes innenlands og i telt et stykke vekk fra andre folk. Det fargevalget kostet meg 1000,-. Brukås sport hadde rødt telt billigere, men jeg tenkte enten det jeg vil ha eller ikke telt i det hele tatt. Skal ha det til det ikke kan repareres lenger.
 17. Som medlem av anton sport cluben fikk jeg e-post med medlemstilbud, og kjøpte en Arc'teryx Atom SL Hoody jakke. Har en fra før, og den er verdt hver krone.
 18. Jeg har nettopp kjøpt meg en Mountain Hardwear Ghost Whisperer dunjakke i 100 % nylonstoff. Jeg tenke jeg skulle være føre var og ha lappesakene klare til jeg får en rift i stoffet. På youtube-akademiet snakker amerikanerne/canadierne om Stormsure tuff tape eller tenacious tape, og det ser ut til at de begge kommer i mange tykkelser til forskjellige materialer. Hva skal jeg kjøpe til tynn og superlett dunjakke i nylon? Stormsure tuff tape.
 19. Jeg kjøpte en Mountain Hardwear Ghost Whisperer til halv pris på januarsalget til fjellsport. I fargen Zinc, men uten hette. Den er blitt min faste ytterjakke i milde plussgrader i Oslo. Og nå har jeg kjøpt en Ivanhoe Brodal jakke i kokt ull til en hyggelig pris fra outnorth.no. Disse er så store i størrelsen at jeg som vanligvis bruker størrelse 42 må gå ned til størrelse 40 - har en Ivanhoe Bella fra før.
 20. Shun

  Kjøpe telt brukt

  Jeg har også kjøpt brukt av medforumist her inne. En tillitssak med betaling og postforsendelse. Tilliten var velfundert begge veier.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy