Gå til innhold
 • Bli medlem

Vidar Brenden

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Vidar Brenden vant dagen sist 25. august 2019

Vidar Brenden hadde mest likt innhold!

Om Vidar Brenden

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 624 profilvisninger
 1. Tusen takk til Alvdal Turforening, som har besvart mitt spørsmål om adkomst til Alvdal Vestfjell på følgende måte: SITAT Mitt råd er å kjøre så langt inn i Sølndalen som mulig! Bom må bet betales - med kort , tror det er kr 70.00. Se etter skilt "Sølndalen", merket fra fylkesveien som som starter rett nord for Taverna/Alvdal Sentrum (Folldalsvegen). Følg skiltene/gps. Stopp ved Follandsvangen, her kan du starte turen. Du har Store Sølnkletten rett imot deg. Alt kan du kjøre enda lenger inn, Til Flatsetra og til venstre Breisjøen. Her har du uendelige muligheter i alle retninge
 2. Vi drar trolig på noen dagers telttur i Alvdal Vestfjell om en ukes tid. Vi kjører bil fra Oslo, opp Gudbrandsdalen og over Ringebu fjellet. Vi har aldri vært i dette området før og lurer derfor å om vår tenkte adkomst til fjellet høres fornuftig ut. Ut i fra kartet kan det se ut til at vi kan kjøre fra Folldal/Grimsbu og inn til Franksætra og Follandsvangen, og at disse stedene begge er fine utgangspunkt for en rundtur i denne delen av Alvdal Vestfjell? Hører gjerne synspunkter fra de som eventuelt har kjenskap til området. Kan man kjøre bil til og få parkert på disse stedene?
 3. Takk for innspill. Sitter nå med med Coghland's rapair tape, fant også medfølgende rapair kit fra Exped. Går trolig for en lim-løsning à la Stormsure 😃
 4. Noen som har tips til hvordan å reparerer / hindre at denne skaden blir værre? Det er innerteltet på vårt kjære Exped Venus II som satte seg i glidelåsen. Ikke rare skaden men prøver å være flink 😀
 5. Litt svak for papirkart, både til planlegging og med på turen 😃
 6. Vi valgte vårt telt, Exped Venus, nettopp av denne grunnen: alle åpninger til innertelt kan åpnes helt, lukkes med bare mesh eller lukkes helt med duk. Det var et godt valg for oss som har en del turer etter at nattefrosten kommer i august/september og vi har ingen problemer med å anbefale teltet til andre. [Hidden Content]
 7. Hei, takk for nyttig tips. Jeg skal ta en titt på denne STS-posen. Ut ifra beskrivelsen kan den absolutt være aktuell, selv om temperaturområdet er ganske lik den jeg har. Tror jeg legger Warmpeace på hylla - jeg kjøper sovepose så sjelden at jeg legger heller litt ekstra i en sovepose av bedre kvalitet.
 8. Jeg har Warmpeace Viking 600 og Solitaire 500 på blokka. Begge ser ut til å fylle kriteriene jeg har til temperaturområde og romslighet. Av de to foretrekker jeg Solitaire 500, men vi får se ..😀 Klarer så langt ikke å peke på en pose som føles som "DEN rette".
 9. Det har jeg ikke vurdert, men du ga meg noe å tygge på der. Kanskje det er quilt som er løsningen? Takk for tipset!
 10. Av de to løsningene du skisserer er det nok det å anskaffe egen Alpinlite som vil fungere best på lang sikt 😆. Og det er slettes ikke noe dårlig forslag - sjekker ut Alpinelite.
 11. Takk, den du lenkter til hos Exped, merket "NEW", virker som en veldig fin pose for meg: romslig, 1290 gram (litt tyngre enn jeg hadde tenkt, men pytt..), moderne funksjoner og tilpasset person inntil 180 cm lang. Men jeg finner posen bare hos Outnorth, og da trolig i en eldre versjon som veier 1420 gram og er uten varmekrage. Finner jeg det som jeg antar er en oppdatert versjon i Norge så er det en sterk kandidat.
 12. Takk! Denne legger jeg til på lista over gode kandidater. Du bestiller fra denne siden og betaler mva ved levering?
 13. Takk for tips! Den vurderes seriøst, men "cut snug" tyder på at den er noe smalere enn jeg i utgangspunktet ser etter.
 14. Takk for innspill. Palisade kunne være et godt alternativ, men med -1,7 C i comfort temp er den litt for lik den jeg har. Tror jeg vil gå for en pose som takler litt kaldere temperaturer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.