Gå til innhold
 • Bli medlem

åbbårn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har i alle år brukt norrøna sine bomullsbukser til vinterbruk. Vurderer nå å anskaffe ei softshellbukse. Noen som har erfaringer? Hvor vindtette er de? Finnes det noen som er litt høye i livet? Har sett på noen modeller på nettet, som ser fristende/ aktuelle ut: mammut haute route, arcteryx Gamma SK, hagløfs rand.
 2. noen som har erfaringer synspunkter om denne. skal bruke den til fjellskiturer ( pauser ) og pilking i fjellet.
 3. Takker for svar! Ble til at jeg kjøpte recon. virker meget solid, så da får jeg bare prøve og se hvor lenge den holder. Skal snart på ukestur til Femundsmarka så da får jeg se om den duger. Er litt skeptisk til lommene øverst, om det vil komme inn mye vann der. Sikkert ikke noe problem viss mann har jakke som er så lang at den går over, men det tror jeg ikke mi gjør. Ellers lurer jeg på om det er noe behagelig å gå med buksa rett innpå skinnet? Har nemlig bare hatt bukser med nettingfor tidligere.
 4. Har revet i filler Bergans Skogshorn buksa mi på innsida nederst. Blitt verre og verre i løpet av åra. Skulle hatt ny bukse som virkelig tåler å vasse i kjerr og kratt, da det er mye av det der jeg fisker. Buksa skal også holde vann ute. Spekulerer litt på Norrøna recon og noen Arc Teryx modeller. Noen som har erfaring med disse eller eventult andre. Blir glad for alle meninger og erfaringer.
 5. Jeg pruta selvfølgelig!! Kjøper aldri så dyre ting uten å prute. Det var så enkelt som å spørre om det var noe gopris på sekken, og fikk 15% med en gang. Har inntrykk av at det er alt for få som tørr å prute. Det er så enkelt som å bare spørre! UT Å PRUT !!!
 6. Nå kjente ikke jeg denne butikken for ti år siden, men det er absolutt en kvalitetsbutikk. De har også utvidet den med en etasje til. Og betjeningen vet hva de selger. Ble betjent av ei jente på 20 + da jeg kjøpte sekken. Det var jenta si det, som hadde peiling!
 7. gamletorvet sport gjøvik
 8. Ja da ble det Argon 110 liter, så nå gjennstår det bare å få prøvd den. Fikk også bra pris, 2800,-
 9. Takk for info. Ser du er fra Gjøvik, har du kjøpt på Gamletorvet og hvor mye måtte du gi? Bare nysgjerrig.. Tok de ut og bøyde alustengene for deg, fikk du tilpassa sekken 100% i butikken?
 10. Noen som har erfaringer med denne? Har bestemt meg for ny storsekk, og har funnet denne aktuell, men har ikke fått prøvd den. Har prøvd den forrige modellen Cresent og syns den virka bra. Er det bare stoffet som er forskjellig eller er bæresystemet også nytt? Er det nye stoffet solid? Og hvorfor er den nye modellen billigere? Alle erfaringer og fakta mottas med takk.
 11. Hei. Har ubrukte m 98 bindinger som jeg selger for kr. 700,- Har aldri vært montert.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.