Gå til innhold

groeve

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om groeve

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ski, Akershus
 • Interests
  Friluftsliv, stisykling, paragliding, eventyr

Nylige profilbesøk

262 profilvisninger
 1. Mulighet for langhelg med en inneklemt fridag. Spørsmålet er, blir det for mye snø på dette tidspunktet? Er det eventuelt noen andre fine vårturer som kan vurderes?
 2. Takk for svar, folkens! Jeg var innom et par butikker i Oslo i dag, syns det var litt vanskelig å finne noe som var lite og nett, men samtidig hadde plass til kamera, objektiv og litt ekstra stæsj. Fant til slutt en tilsvarende modell, som Espen Ørud har linket til. En Think tank digital holster 10. Den hadde også rikelig med festepunkter på baksiden, samt muligheten til å forlenge "snuten". Tror det skal gå fint å få plass til en vidvinkel e.l. der. Fulgte med regntrekk, så den burde duge selv når det regner:) Tipp topp, takk for tips
 3. Heisann, Noen som vet hvor man kan få kjøpt noe tilsvarende i Norge? Kameraet er et Fujifilm X-T2, så litt større enn kompakt men mindre enn speilrefleks. Tilsvarende ca Sony A7. Hadde vært kjekt hvis det var plass til kamera og ekstra objektiv. Bilde:
 4. Heisann! Jeg og kjæresten kunne tenke oss noe litt større enn mitt 2-manns MHW Drifter 2 telt. Forrige tur hadde vi med en gammel lavvo, og fant ut at vi egentlig likte det konseptet ganske bra. Lengde på etapper blir gjerne et sted mellom 1-3t, men vil ha mulighet for å bruke det på lengre turer også, så lavvo opp mot 7-10kg utgår. Kom over dette teltet fra Robens og lurte på om noen har erfaring med det? Green Cone: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/telt-lavvo/lavvo/robens-green-cone.html Tenker 5kg fordelt på 2 pers burde være innafor. Er det andre alternativer vi kan se på? Rundt 3-5000,- Jeg er oppunder 2m høy, så det burde være god liggelengde i teltet/rette vegger.
 5. 100L + sekk

  Enig i kundeservicen til Norrøna, den er helt rå! Har dog ikke erfaring med Bergans når det kommer til sånt? Min alpinist nærmer seg 10år snart, burde kanskje prøvd en Reconpack.. men foreløpig funker alpinisten ^^
 6. 100L + sekk

  Hva med Bergans Alpinist? Jeg har en 110L sak, syns den er relativt god å bære tungt med. Har dog ikke prøvd Reconpack.
 7. TV 2s nye realityserie «Alene»

  Å spise sopp man ikke er helt sikker på hva er, er kanskje ikke så smart?
 8. Ok, høres ut som at byggekvaliteten burde være bra da.
 9. Noen som har prøvd denne posen? https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/mountain-hardwear-phantom-torch-sleeping-bag-long-dark-compass.html Har en Helsport Sveabreen som blir litt kald på sen høst/tidlig vår. Og nå som vinteren er så mild, trenger man vel heller ikke en heftig vinterpose for å dra på tur i marka. Alternativt er denne på tilbud: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/mountain-equipment-helium-800-green-shoots.html Mountain hardwear sin er vel hakket varmere?
 10. Satt og tittet litt på kartet i går, etter å ha lest at man kan komme seg fra nordlige deler av Akershus og et godt stykke sydover, eventuelt en god bit inn i Sverige. Er det noen som har erfaring med å starte i enten Stetten eller Bjørknessjøen? Fra Stetten går det jo en naturlig rute, eller det ser slik ut på kartet, sørover. F.eks ned til Gåsefjorden, litt bæring derfra over til Skullerudfjorden, så Rødnessjøen, ned til Lifjorden og over til Øymarksjøen. Derfra kan man jo enten går over til Store Le eller fortsette sydover i Østfold ned til Halden. Noen tanker rundt en slik tur? Fisking vil jo være en sentral del av en slik tur, så vanna burde jo ikke være helt døde.
 11. Jeg var en tur på Børter i fjor sommer. Da prøvde jeg å komme meg til vannet via Eikebergdalen. Men den delen av Børtervann som grenser dit er jo drikkevannskilde? Henger til og med skilt over vannet når man kommer nordfra, som sier at fisking, bading, camping o.l er forbudt. Ble uansett anbefalt av noen fra vannverket om å ta oss til vannet via Bysetermåsan, grunnet "sure" grunneiere. Vi trillet kano fra Bysetermåsan til Tangentjernet (40min).
 12. Er det noen steder som selger cordura over disk i Norge?
 13. Rookie på tur

  Når vi først er inne på biltema, noen som har testet dette settet? http://www.biltema.no/no/Fritid/Friluftsliv/Primus/Kokekarsett-stort-2000035726/
 14. Primushjelpetråd

  Lurer litt på å kjøpe meg en ny brenner.. Ser XXL selger ETA power til en grei penge - spørsmålet mitt er om det finnes en panne som passer bra til eta power settet? Eller skal man gå for den litt mer tradisjonelle Easyfuel II med tilhørende panne/kjele sett?
 15. Har du badet i år?

  Nyttårsbad 1.januar Moderat vind, minusgrader i luften og et par grader i vannet. Høy krympefaktor!
×