Gå til innhold
 • Bli medlem

groeve

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om groeve

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, stisykling, paragliding, eventyr
 • Sted
  Ski, Akershus

Nylige profilbesøk

831 profilvisninger
 1. Det er vått, grått og kaldt ute. Tanken om lavvo og vedovn frister. Egentlig er det bare en ovn, på papiret, som virker aktuell. Den saken her: [Hidden Content] Er det noen som har fått testet denne over litt tid? Pros/cons? Verdt penga? Blir jo ikke så avskrekkende med rabatten vi får via forumet:)
 2. Er det mulig? Tidsbruk på ruten jeg har laget er ikke spesielt optimistisk, sånn basecamp foreslår det Finner bare mulighet for å endre gjennomsnittshastighet til bil på forskjellige type veier.
 3. Heisann! Planlegger å gå "trekanten" i Tafjordfjella med utgangspunkt fra Zakariasdammen. Har tenkt å gå med reindalseter, Veltdalshytta/Fieldfare og Pyttbua som naturlige sjekkpunkter der vi kan telte i nærheten og få tak i proviant. Spørsmålet blir da, finnes det egentlig teltplasser langs stiene/hyttene her? Syns det ser veldig steinete ut på bilder. Jeg har bare vært der på vinterstid, så sommerføre blir ukjent for meg. Tips tas i mot med stor takknemlighet!
 4. groeve

  groeve

 5. Vet du hvem som står som distributør i Norge?Jeg har bare forholdt meg til Fjellsport. Finner bare forhandlere inne på siden til Exped. Sikkert ikke noe problem når de har varen på lager..:/ men ja, de brukte nesten en måned på å behandle saken. Edit: ser ut som at de er tomme for de fleste LW variantene.
 6. Jeg fikk godkjent reklamasjonen da, men har enda til gode å få et nytt i retur. 13.07 mottok de reklamasjonen min, og nå er levering av nytt parti flyttet, for andre gang, til midten av oktober sirup......
 7. Jeg får ringe dem i morgen. Hadde e-post korrespondanse med dem i forrige uke, hvor dette var ett av svarene; "Hei! Reklamasjonen er sendt til leverandør for kontroll og godkjennelse. Jeg venter på tilbakemelding !" Og at det, som sagt, kunne ta opp mot 3 uker. 3 uker passerte på Mandag. Det er forresten en 2015 modell...
 8. Noen som har erfaring med hvor lang tid Fjellsport bruker på å behandle reklamasjoner? Sendte inn mitt for over 3 uker siden, fikk beskjed om at de har sendt det inn til importør (?) for videre behandling. Fikk vite at det kunne ta "opp mot 3 uker", nå er vi godt over 3... Første gang det skjedde, dro jeg innom Fjellsport i Sandefjord og fikk et nytt på stedet... Mulig endra rutiner nå? Begge er synmat 9lw.
 9. Mulighet for langhelg med en inneklemt fridag. Spørsmålet er, blir det for mye snø på dette tidspunktet? Er det eventuelt noen andre fine vårturer som kan vurderes?
 10. Takk for svar, folkens! Jeg var innom et par butikker i Oslo i dag, syns det var litt vanskelig å finne noe som var lite og nett, men samtidig hadde plass til kamera, objektiv og litt ekstra stæsj. Fant til slutt en tilsvarende modell, som Espen Ørud har linket til. En Think tank digital holster 10. Den hadde også rikelig med festepunkter på baksiden, samt muligheten til å forlenge "snuten". Tror det skal gå fint å få plass til en vidvinkel e.l. der. Fulgte med regntrekk, så den burde duge selv når det regner:) Tipp topp, takk for tips
 11. Heisann, Noen som vet hvor man kan få kjøpt noe tilsvarende i Norge? Kameraet er et Fujifilm X-T2, så litt større enn kompakt men mindre enn speilrefleks. Tilsvarende ca Sony A7. Hadde vært kjekt hvis det var plass til kamera og ekstra objektiv. Bilde:
 12. Heisann! Jeg og kjæresten kunne tenke oss noe litt større enn mitt 2-manns MHW Drifter 2 telt. Forrige tur hadde vi med en gammel lavvo, og fant ut at vi egentlig likte det konseptet ganske bra. Lengde på etapper blir gjerne et sted mellom 1-3t, men vil ha mulighet for å bruke det på lengre turer også, så lavvo opp mot 7-10kg utgår. Kom over dette teltet fra Robens og lurte på om noen har erfaring med det? Green Cone: [Hidden Content] Tenker 5kg fordelt på 2 pers burde være innafor. Er det andre alternativer vi kan se på? Rundt 3-5000,- Jeg er oppun
 13. Enig i kundeservicen til Norrøna, den er helt rå! Har dog ikke erfaring med Bergans når det kommer til sånt? Min alpinist nærmer seg 10år snart, burde kanskje prøvd en Reconpack.. men foreløpig funker alpinisten ^^
 14. Hva med Bergans Alpinist? Jeg har en 110L sak, syns den er relativt god å bære tungt med. Har dog ikke prøvd Reconpack.
 15. Å spise sopp man ikke er helt sikker på hva er, er kanskje ikke så smart?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.