Gå til innhold

groeve

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om groeve

Nylige profilbesøk

441 profilvisninger
 1. groeve

  groeve

 2. groeve

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Vet du hvem som står som distributør i Norge?Jeg har bare forholdt meg til Fjellsport. Finner bare forhandlere inne på siden til Exped. Sikkert ikke noe problem når de har varen på lager..:/ men ja, de brukte nesten en måned på å behandle saken. Edit: ser ut som at de er tomme for de fleste LW variantene.
 3. groeve

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Jeg fikk godkjent reklamasjonen da, men har enda til gode å få et nytt i retur. 13.07 mottok de reklamasjonen min, og nå er levering av nytt parti flyttet, for andre gang, til midten av oktober sirup......
 4. groeve

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Jeg får ringe dem i morgen. Hadde e-post korrespondanse med dem i forrige uke, hvor dette var ett av svarene; "Hei! Reklamasjonen er sendt til leverandør for kontroll og godkjennelse. Jeg venter på tilbakemelding !" Og at det, som sagt, kunne ta opp mot 3 uker. 3 uker passerte på Mandag. Det er forresten en 2015 modell...
 5. groeve

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Noen som har erfaring med hvor lang tid Fjellsport bruker på å behandle reklamasjoner? Sendte inn mitt for over 3 uker siden, fikk beskjed om at de har sendt det inn til importør (?) for videre behandling. Fikk vite at det kunne ta "opp mot 3 uker", nå er vi godt over 3... Første gang det skjedde, dro jeg innom Fjellsport i Sandefjord og fikk et nytt på stedet... Mulig endra rutiner nå? Begge er synmat 9lw.
 6. Mulighet for langhelg med en inneklemt fridag. Spørsmålet er, blir det for mye snø på dette tidspunktet? Er det eventuelt noen andre fine vårturer som kan vurderes?
 7. Takk for svar, folkens! Jeg var innom et par butikker i Oslo i dag, syns det var litt vanskelig å finne noe som var lite og nett, men samtidig hadde plass til kamera, objektiv og litt ekstra stæsj. Fant til slutt en tilsvarende modell, som Espen Ørud har linket til. En Think tank digital holster 10. Den hadde også rikelig med festepunkter på baksiden, samt muligheten til å forlenge "snuten". Tror det skal gå fint å få plass til en vidvinkel e.l. der. Fulgte med regntrekk, så den burde duge selv når det regner:) Tipp topp, takk for tips
 8. Heisann, Noen som vet hvor man kan få kjøpt noe tilsvarende i Norge? Kameraet er et Fujifilm X-T2, så litt større enn kompakt men mindre enn speilrefleks. Tilsvarende ca Sony A7. Hadde vært kjekt hvis det var plass til kamera og ekstra objektiv. Bilde:
 9. Heisann! Jeg og kjæresten kunne tenke oss noe litt større enn mitt 2-manns MHW Drifter 2 telt. Forrige tur hadde vi med en gammel lavvo, og fant ut at vi egentlig likte det konseptet ganske bra. Lengde på etapper blir gjerne et sted mellom 1-3t, men vil ha mulighet for å bruke det på lengre turer også, så lavvo opp mot 7-10kg utgår. Kom over dette teltet fra Robens og lurte på om noen har erfaring med det? Green Cone: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/telt-lavvo/lavvo/robens-green-cone.html Tenker 5kg fordelt på 2 pers burde være innafor. Er det andre alternativer vi kan se på? Rundt 3-5000,- Jeg er oppunder 2m høy, så det burde være god liggelengde i teltet/rette vegger.
 10. groeve

  100L + sekk

  Enig i kundeservicen til Norrøna, den er helt rå! Har dog ikke erfaring med Bergans når det kommer til sånt? Min alpinist nærmer seg 10år snart, burde kanskje prøvd en Reconpack.. men foreløpig funker alpinisten ^^
 11. groeve

  100L + sekk

  Hva med Bergans Alpinist? Jeg har en 110L sak, syns den er relativt god å bære tungt med. Har dog ikke prøvd Reconpack.
 12. groeve

  TV 2s nye realityserie «Alene»

  Å spise sopp man ikke er helt sikker på hva er, er kanskje ikke så smart?
 13. Ok, høres ut som at byggekvaliteten burde være bra da.
 14. Noen som har prøvd denne posen? https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/mountain-hardwear-phantom-torch-sleeping-bag-long-dark-compass.html Har en Helsport Sveabreen som blir litt kald på sen høst/tidlig vår. Og nå som vinteren er så mild, trenger man vel heller ikke en heftig vinterpose for å dra på tur i marka. Alternativt er denne på tilbud: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/mountain-equipment-helium-800-green-shoots.html Mountain hardwear sin er vel hakket varmere?
 15. Satt og tittet litt på kartet i går, etter å ha lest at man kan komme seg fra nordlige deler av Akershus og et godt stykke sydover, eventuelt en god bit inn i Sverige. Er det noen som har erfaring med å starte i enten Stetten eller Bjørknessjøen? Fra Stetten går det jo en naturlig rute, eller det ser slik ut på kartet, sørover. F.eks ned til Gåsefjorden, litt bæring derfra over til Skullerudfjorden, så Rødnessjøen, ned til Lifjorden og over til Øymarksjøen. Derfra kan man jo enten går over til Store Le eller fortsette sydover i Østfold ned til Halden. Noen tanker rundt en slik tur? Fisking vil jo være en sentral del av en slik tur, så vanna burde jo ikke være helt døde.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.