Jump to content

Barild

Passivt medlem
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Reputation

14 Neutral

About Barild

 • Birthday 02/02/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kongsberg

Recent Profile Visitors

1,527 profile views
 1. Er dette å skaffe i Norge?
 2. Tror denne passer kriteriene dine https://www.eagleproducts.no/produkt/balkjele-1-5l/
 3. Ikke vanntett, men Norrøna Svalbard Heavy Duty buksa tåler det meste. Store lommer på begge låra. Den har også lommer ved hofta, men disse er på fremsiden og jeg bruker de lite. Har hatt buksa i lang tid og den holder virkelig mål. Som sagt så tåler den det meste.
 4. Norrøna Svalbard heavy duty hele året for min del. Jeg trenger robuste bukser, både i passform og styrke. Jeg mener den fungerer utmerket. Ved 0 føre så blir den selvsagt våt, men det blir vel alt da? Men den tørker raskt. Et lite minus er at det kan trekke litt i glidelåsene på låret (de som er ment for lufting). Men med en netting eller lignende så kjenner man ikke stort til det.
 5. Bare et lite tips angående x-pot. Den får ikke den varmeoverføringen opp til veggene slik en tradisjonell kjele gjør. Jeg prøvde å koke en jegergryte oppi den. Den funket dårlig og tok sinnsykt lang tid. Det ble ikke ordentlig kok i kjelen. Genial sak, men noe mer avansert matlaging enn å koke pasta, ris osv duger den ikke til.
 6. Kikka på den Lamina-posen også. Ser det er flere her som anbefaler den. Stod igrunn mellom de to. Men for å oppklare en ting. T-limit er komforttemperatur for menn og t-comfort et det samme for kvinner?
 7. Tenkte å kjøpe en STS kompresjonpakksekk. Tror det vil hjelpe noe? Tidligere har jeg erfart at man får komprimert vesentlig bedre med en slik kontra de som følger med.
 8. Takk for svar. Bruken blir ikke altfor mye. Typ 4-5 vinterturer og da i hovedsak på østlandet. Og nei, ekstremtemperaturer fikk jeg nok av i militæret 😝 også har jeg et godt og varmt liggeunderlag fra exped i downmat 9. Jeg bruker sekk. Pulk er utelukket ihvertfall på noen år, så derfor synes jeg vekten var helt innenfor 😀
 9. Hei. Noen som har erfaring med nevnte sovepose? Mammut Tyin 4-season Dry Grass. Er på utkikk etter en sovepose til vinterbruk. Jeg er ikke altfor mye ute på vinteren, så denne posen med tanke på pris, vekt og temoeraturgrense kan jeg leve med. For meg virker det for godt til å være sant😝 Så derfor lurer jeg på noen har hørt om eller har erfaring med denne posen evt tilsvarende i samme prisklasse? Blir jo litt skeptisk 😂
 10. Jeg gikk fra samme sekk til en Osprey Xenith 105. Et bytte jeg ikke angrer på. Bærekomforten er upåklagelig, selv med en del kilo. Du får også samme "dagstursekken"-løsningen, ved at topplokket kan brukes på Xeniten. Det blir dog en rumpetaske. Hvis det er noe negativt med den så må det være klipsene. De er i vel underkant små og pjuskete. Men ingen har ryki enda (bank i bordet).
 11. Hentet idag Black Diamond Spot, GSI frypan, GSI kjøkkensett, STS 2,8L sammenleggbar kjele, Savage Gear Digi Scale 10Kg (Hvis noen vet om en "AV" knapp på denne, så gjerne si ifra ), Exped MatCover LW, Etui til GPSMAP og et par pakksekker. Generelt utstyr som virkelig trengte en oppgradering Alt bestilt fra fjellsport.
 12. Jeg kjøpte min på GSPORT på søndag, og det fulgte ikke med stekeadapter til den. Kanskje du var heldig?
 13. Takk for svar. Da gjør jeg et forsøk
 14. Jeg hadde tenkt å si de Mackenzie sekkene hos XXL, men de kan dessverre ikke måle seg med aliexpress.
 15. Et spørsmål angående den kaffepressa. Hvordan type kaffe bruker man der? Er det presskannekaffe? Og jeg må si jeg er overrasket over hvor kjapp GSPORT var til å levere. Jeg bestilte på søndag kveld, og fikk varen på tirsdag kl 1300. Til sammenligning så bestilte jeg noe fra fjellsport på samme tidspunkt og det fikk jeg idag (Ikke at det er treg levering). Men jeg er bare overrasket
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy