Gå til innhold
 • Bli medlem

KjetilO

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KjetilO

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg startet på søndag også var jeg i Sjusjavri på fredag formiddag. Men da hadde jeg to dager stopp hos mor på Mollisjok. Den går fint på 4 dager vil jeg tro, kanskje tre om man er jækla effektiv.
 2. Du kan jo gjøre som meg, padle til innerst på gjerdevann, gå inn til Iesjavri og padle derifra til sjusjavri via mollisjok. Bra tur det. Og som sagt, Altaelva funker bra for turen sin del.
 3. Den Charen jeg hadde ble for stor for meg, den ble solgt. Hadde da en MSR alligator 2s på hånden som jeg kjøpte og padlet tvers over en del av Finnmarksvidda med. Super tur og super packraft. Ble solgt den og. Nå er det DIY packraft på neste tur. Har jo padlet endelig i Altaelva og omkringliggende vann her i Alta med de diy packraftene min og det funker som bare det. Så neste tur er det en av disse som skal til pers.
 4. Har hatt en packraft fra Kipara og har bare positive ting å si om de, så godt valg.
 5. Ja det fungere veldig fint for en lengere tur. Ingenting i veien med materiale packraftene lages av.
 6. KjetilO

  Nye jaktsko

  Ok, takk for svar. Da går jeg for alfa bever og venter de i posten en av de nærmeste dagene.
 7. KjetilO

  Nye jaktsko

  Skittfiske har tilbud på sko, deriblandt jaktsko og dette trenger jeg nye av. Så var det valgets kvaler. I går la jeg inn bestill på Alfa Jerv A/P/S i str 44, fornøyd så langt og spesielt på prisen. 1 time etterpå så prøver jeg mine utgåtte Alfa Jegersko og kommer da fram til at de Jerv-skoene blir for høye. Får lagt inn en avbestilling og dette gikk jo greit. Ut på en av de lokale sportsforretningene i dag og prøve sko. Alt av Alfasko i str 44 viser seg for små til meg så da gjelder 45 i str, fint å fått avbestilt i går da. Så nå i ettermiddag ble det bestilt Alfa Bever Pro Advance GTX
 8. Første turen med denne, i dag. Fungerte til forventningene og var tett.
 9. Siste kreasjonen da jeg hadde litt stoff til overs og lysta på å lage en til slo ned over meg. Vekt ca 1650 gram.
 10. Har nå fått veid packraften, med spruttrekk, sete og ryggstøtte veier den 3,7 kg. Noget høyere vekt en infoen på siden til importøren beskriver. Vekta stemmer bra med Perch utgaven i samme størrelse som min.
 11. Dessverre ikke for salg. Hadde ikke turt å ta betalt, kan jo ikke garantere noe. Beste er nok å kjøpe kit selv også sette igang. Masse video av framgangsmåten på diypackraft.com og YouTube.
 12. Siste kreasjonen etter tegninger fra Diypackraft.com. str large V2 med modifisert akter. Tube av 210 d tpu fra diypackraft og gulv av 420 d tpu singel side fra Ironraft. Testing i morgen.
 13. Fikk da testet mine to diypackraft i dag, i tillegg til den Kipara packraften jeg fikk i posten på mandag. Nå er den gule og blå packraften av V2 utgaven, str small(110 cm innvendig). De føles veldig greie å padle til tross for at de er litt korte for mine bein, blir sittende med litt knekk i knærne. Vekten på disse er ca 1,5 kg for begge med 210 D singel lag bunn. Perfekte for korte padleturer som på fiskevann eller små elver.
 14. Testet i dag, min fetter var da såre fornøyd. Jeg også da jeg fikk prøvd den på retur til utgangspunktet. Eneste ankepunkt må være feil str på packraften, burde helt klart gått for 220 modellen. 😀
 15. Da kunne jeg plukke opp en Kipara Char 250 ultra light i fargen grønn i dag på posten. Hyggelig kjøpsprosess med Kipara, skulle egentlig ha en orange men den var ikke inne og selger ringte meg på tlf og forhørte seg om jeg kunne ta en grønn i stedet, ok det. Sånn umiddelbart ved åpning av pakken hvor jeg umiddelbart veide packraft, så synes jeg denne Char 250 kanskje var litt i overkant tung, bikket 3 kg med sete og ryggstøtte. Sjekket med aktuelle packraft både hos packrafting.no og packraftNorge.no så er vekta omtrent lik som Kipara. Ok, dette er håndlaget så variasjoner på vekt kan f
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.