Gå til innhold

møllerjo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om møllerjo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  jakt og fiske, friluftsliv, gjerne i selskap med hesten.

Nylige profilbesøk

1 301 profilvisninger
 1. Fjellsport selger en yupik parka nå, til 2950👍
 2. Slått opp en gammel traver her i dag, tungt, men en fantastisk kvalitet. Noen som har noe info om teltet? Finner ingen ting på nett, med tror det var produsert å markedsført litt ifb monica cristensens expedisjoner..
 3. Ikke helt ny design dette vel..har ett likedan ett, grønt med storm matter, nepal 2 heter det..
 4. Kjøp deg en fire/fem delt stang ca 9-10 fot, og en tube, da har du en god stang til lettere fiske, 5-15 gram.som er lett og trygg å transportere og som kan brukes til det meste. med en liten snelle til 300-500,og vanlig 0,20 sene, har du ett veldig greit sett, veldig greit med en extra fot eller to når du driver med lett slukfiske..
 5. Kan anbefale MH trango 2.. Stort 2-3 man telt med skuddsikker kvalitet.. veier litt, men her er de mye telt for grammene. Mener huske det er ca 160*230 inv..eneste - er kanskje forteltene, som er litt små...
 6. Noen her på forumet som har erfaring med teltene fra nordisk.. ser ut til å ha fine modeller til ok priser, forutsatt at duk og lignende holder mål da.. også noen ordentlige lettvektsmodeller..
 7. møllerjo

  Solo-telt

  Kjøpte et jeg brukte i hele fjor, jamet dolomite 4000. koster litt over 1000. virker helt greit ++ til den prisen. kan sette opp bare innertelt hvis ønskelig. lite pakkvolum, men veier vel 2 kg..
 8. Forskjellen ligger i pusteevnen på stoffene. Så en test som viste vesentlig forbedring på pro stoffet..
 9. møllerjo

  varanger dome

  En av fordelene med taigaen, er at du også har en egen inngang i motsatt ende av forteltet, med full ståhøyde, dette er den jeg benytter. rett ut av teltet, med 1,8 m utgang... som du kanskje skjønner, er jeg veldig pro holmeslet,men da fordi jeg har alle modellene, bruker dem mye. og er veldig fornøyd.. men så var det vekten da.. inngangen på motsat side av forteltet på taigaen må du kikke litt på, et stort + synes jeg...
 10. møllerjo

  varanger dome

  Selve innerteltet på de to er vel nokså likt i strl, innerteltet på taiga er 10,1 m2. På varangerdome 8 mann, så er innerteltet 10,3 m2 så har du selvsagt en annen forteltløsning på domen og taigaen. forteltet i domen blir vel på over 3,5 m2 å ser veldig fin ut.. men den blir vel 5-7000 dyrere.. Har også sett på atlasen, det virker solid++ ja
 11. møllerjo

  varanger dome

  Hva med holmeslet, taiga eller Explorer.. Meget bra kvalitet. Har brukt exploreren min noen år nå, ikke funnet noen svakheter med den ennå Prisen på Varanger dome, er vel uten innertelt? holmeslet teltene koster 7500-9000 komplette..
 12. Nei, nålen sveiser seg nok ikke fast, selv om du bruker den under drift av primusen, vitsen med nåla er jo nettop å kunne gjøre dette under drift, for å rense ut rusk.. at den ikke fungerer noe serlig godt til dette, er min erfaring.
 13. Har hatt den ute ja, men tenkte bare er det noe vits å ha den der overhode, tror den er mere til bry en hjelp..
 14. Har selv hiker + og har hatt den med på mange turer nå i sommer, altid noe krøll med rusk i dysen.. lkke hatt den oppe og fått gjennomspylt den ennå,men det blir gjort før neste tur, som da blir den siste for denne,hvis den ikke fungerer.. rensenålen som sitter i dysen kan jeg ikke helt se poenget med, fungerer ivetfall ikke her. Kan den bare fjernes tro?? Fikke seg en liten bøy sist jeg fikk annfall og måtte stikke opp hullet igjen.. savner også noen lette sideklaffer til og vippe opp som vindskjerming,så det blir jeg å montere på til neste gang..
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.