Gå til innhold
 • Bli medlem

brukbar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om brukbar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Har vært på utkikk etter et telt til familien (2 voksne og 2 barn(4 og 6)). Kom over Bergans Trollhetta 4 på salg til 2990kr på XXL og bestilte et. Er det et OK valg? Vi snakker om overnatting i bra vær og ikke vintertid.
 2. Mountain Hardwear, StretchDown Hooded på vei!
 3. OK. Takk for oppklaringer! Dere som har vært i gamet en stund, vil det komme mye gode tilbud nå fremover når vintersesongen begynner å gi seg eller stuer de det bare vekk på lager og selger det til normal pris igjen neste sesong? (Syntes jeg ser i forskjellige nettbutikker at de selger varer helt tilbake fra 2014)
 4. Jeg ser at dette er 3L Gore Tex, og ikke Gore Tex Pro. Vil det merkes mye på kvalitet? Er Pro mer vanntett enn vanlig Gore Tex?
 5. Ok, første gang jeg hører om det. Kanskje andre som har erfaring?
 6. Takk for tips! Kom over et merke som heter Sweet Protection og denne jakka: [Hidden Content] Ser den er på tilbud nå, men litt skeptisk til det merket, aldri hørt om det før. Noen erfaringer? Og den har bare vanlig Gore Tex, kontra en del annet som jeg har sett på som har Gore Tex Pro.
 7. Hei, Tenkte å kjøpe meg et sett med skallbukse og jakke. Vil da ha noe som er vanntett. Jeg kommer til å bruke det i: Bakken(brett/slalom) Fritid(Tur ute med barna, snømåking, og når været tilsier at jeg trenger noe vanntett). Jeg har sett litt på Norrøna og Arc'Teryx, men man må jo fort opp i 8000kr skal man ha noe derfra. Noen som kan anbefale noe litt rimeligere med samme kvalitet/kundeservice?
 8. Jeg har egentlig bestemt meg for MSR Hubba Hubba 2 mannstelt. Ser at det er har fått en del skryt. I tillegg er det mulig å bruke bare innerdelen som et slags myggnetting på varme sommernetter. Det har også 2 innganger, så man må ikke trå over den andre for å komme seg ut/inn. Eneste minuset er at det kanskje er litt lite for 2 personer med ryggsekk? Vi kommer aldri til å ha noen ville ekspedisjoner elelr lignende. ER bare ute etter noe som er lett å ha i sekken, enkelt å sette opp og praktisk i bruk. Og når man kan få kjøpt det fra USA for 1500kr ca, så er det kanskje ikke så man
 9. Hei, Har lyst å begynne å gå litt i fjellet og trenger i den grad tips til ei rute som ikke skal være krevende men gi litt naturopplevelse. Ønsker da gjerne ei løype man kan følge, som gjerne inkluderer litt fisketjern og greie plasser for å slå opp telt. Det behøver ikke å være den mest folksomme løypa, men å være helt alene er heller ikke noe krav. En slags Fredag til Søndags tur. Noen med noe tips til det? I første omgang på østalndet da vi bor i Østfold. Også interessert i hvordan og hva som burde pakkes ned i ryggsekken, dette er en tur for 2 stk:)
 10. Ah, supert. Finnes det noe steder på nettet hvor man får kjøpt sånne klær billigere?
 11. Ok, pris er egentlig ikke så farlig, kvalitet koster som regel. Skal kikke litt på Devold da. Men et lag devold innerst og så jakka og buksa? Hva om det e r fryktelig kaldt ute da? Ville dere valgt noe ekstra mellom de plaggene eller noe før devolden?
 12. Hei, Trenger litt info ang riktig bekledning. Står på brett og går en del på ski turer. Og lurer da på hva de forskjellige lagene skal bestå av. Ull innerst? Ei tynn fleece jakke og så ytterklær? Og hva med sokker, et par? Når jeg står snowboard, blir det en del pauser i bakken hvor man da sitter somregel rett i snøen, i tillegg svetter jeg en del. På skiturer svetter jeg vel mye=) og når man først sitter, så sitter man på sitteputer. Grunnen til jeg lurer er fordi jeg tenkte å handle inn litt klær=) Er det et merke hvor jeg feks kan kjøpe alt av som leverer god kvalitet?
 13. Skal kjøpe en tursekk som jeg kan bruke året rundt, gjerne en erstatter for en koffert på en måte. Skal til Sveits nå om et par uker og stå på brett, trenger da en sekk hvor jeg kan pakke det meste med meg, brettet og det utstyret har jeg i brettbagen. Blir borte en uke. Har et par krav til bagen: -Skal ha mulighet å komme til det store rommet på framsiden og ikke bare på toppen. -Fargen sort(ikke så lett å se skitt bla) -Ca 70liter(dette er jeg veldig usikker på, hvor stor plass trenger ola nordmann?) Har sett på Fjellräven Råstu 65(65l) og HAGLÖFS RYGGSEKK OXO 750(75l).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.