Gå til innhold

Vest80

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vest80

Nylige profilbesøk

451 profilvisninger
 1. Eventyrlig fiske nordvest for Litlos rundt helga som var, har ikkje opplevd lignende på vidda tidlegare. Fisken tok på både sluk og tørrflue
 2. Timmey78: det du har tatt bilde av er to sommerfugler, humlesvermere
 3. Vest80

  Links hagle

  Google "Lanber 2082 links" så får opp noen butikker. Bra hagle til ok pris.
 4. Opticron har en del gode kikkerter der en får mye for pengene. Hvor bra de billigste modellene er vet jeg ikke men her er to til like under tusenlappen: http://www.kikkertspesialisten.no/handkikkert/jakt-hjort/under-1000-kr
 5. Flyktet fra varmen og reiste opp i Etnefjellene i går. Fikk en på 1,3 kg. Hadde en til av samme kaliber på som jeg mistet.
 6. Takk for info, da bør jeg nok drøye turen et par uker for å være på den sikre siden
 7. Noen som har enn oppdatering på snøforholdene opp til Litlos og vestover? Vannene på vestvidda er vel isfrie nå?
 8. I iskald vind bet 8 SØ på kroken i dag, vil tro at halvparten var ned mot minstemålet. Tok to stk på 7-8 hekto med hjem. Tatt på møresild og gulp.
 9. "Sjøørretboka" fikk jeg også lyst på, bestilte den og noen wobblere hos skittfiske
 10. Du fortsetter med samme tvilsomme retorikk så jeg lar det bli med en liten kommentar: Du misforstår min setning om mobiltelefon, jeg verken skriver eller mener at alle har behov for å ta med telefon på tur
 11. Åpningsinnlegget renner over av haltende logikk og falske dilemmaer. GPS: tror du at grunnen til at mange har GPS med på tur er at "at det er noe som har forandret seg i naturen i Norge" de siste 25 år? Hvis ikke; hvorfor formulerer du det slik? Mobiltelefon: at det før 1995 knapt var mulig å kontakte folk som ikke var med på tur medfører ikke at det er bortkastet for alle å ha muligheten i dag. Nødpeilesender og satelittbaserte dupeditter: Brukes til å tilkalle hjelp om en skulle ha behov for det, feks om en er alene på tur og brekker en fot. Skredsøker: det viktigeste er kunnskap om å unngå fareområder, men medfører dette at skredsøker ALLTID er bortkastet å ha med? " Det hjelper fint lite å ha spart inn ett kg, når denne blir erstattet av elektronikk istedet for mat" Hjelper mot hva? Om en har spart inn en kilo, hvorfor skal da den innsparte kiloen brukes på å ta med mer mat? Det finnes ikke viktig å vite hvor store kull fjellrypa men mange synes det er interessant.
 12. Bestilte en Sir Joseph Shiprock- jakke fra fjellsport, 2499kr. Venter spent på pakken..
 13. Min erfaring med GT-støvler er at noen har lekket allerede første turen mens andre har tålt noen få turer. Jeg kommer ikke til å kjøpe flere støvler/sko med GT. Har dessverre aldri hatt verken sko, jakker eller bukser med GT som jeg har vært fornøyd med, er det fint vær er det klamt og regner det er det klamt og vått..
 14. En må i utgangspunktet være 18 år for å eie våpen (21 for håndvåpen), men om du har jegerprøven eller har vært medlem av skytterlag i mer enn 6mnd kan det gjøres unntak. Våpenet må da oppbevares av verge/foresatte som fyller kravene for å eie våpen, men våpenet vil være registrert på deg. En må også få godkjent en våpensøknad der en må vise at en har behov for å eie våpen, feks jakt eller DFS-skyting. For kjøp av luftvåpen trenger en ikke søke politiet om tillatelse så lenge man er over 18 år. Angående luftgeværet du linker til er det sikkert ok (har aldri prøvd dette merket), kikkertsiktet er sannsynligvis ikke brukbart. Mitt tips er å kjøpe et litt dyrere luftgevær med åpne sikter, feks en Gamo Whisper X. Sauer lager veldig gode rifler, men de rimeligste koster gjerne over 15000kr..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.