Jump to content

Stig.

Aktiv medlem
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stig.

 1. Oslo Sportslager har Vinterlarm på valhall i Oslo igen til helgen. Mange gode kjøp å gjøre her for de som har behov for det [Hidden Content]
 2. Bergans butikken i Oslo leier også ut telt. Ingenting feil med det! 👍
 3. God pris på Helsport sitt nye Fjellheimen trek 3manns med god takhøyde hos XXL til 2799,-. Står priset til 4495,- på nettsidene til Helsport. [Hidden Content]
 4. Så ut som en fin tur! Smart med enkel julebelysning som også gjør det riktig koselig 👍 Inspirerende innlegg, ser fram til en tur med teltet og pulken over nyåret innover ved Lygna!
 5. Og selvfølgelig Posten/Bring for effektiv levering 👍😃
 6. Takk for tips phoney, skal se på det
 7. Hei alle sammen! Håper dere vil tillate at jeg poster denne her. Om det er i feil tråd er det bare å flytte den Jeg har en prosjektoppgave i markedsføring, og skriver oppgave om Dale of Norway. Dale har lang tradisjon i Norge med sine ullklær, og regner med de fleste her har hørt om dem. Har en liten spørreundersøkelse i forbindelse med denne oppgaven med kun 10 spm, så tar ikke lang tid! Hadde satt stor pris på om dere kunne tatt dere tid til å trykke dere raskt gjennom! Tusen takk [Hidden Content] Mvh, Stig
 8. Mange fine telt på outlet'en til Helsport! Spitsbergen-teltet må jeg si frister [Hidden Content]
 9. Mange gode tilbud på Vinterlarm på Valhall i Oslo gjennom helgen!
 10. Toppers, rayun! Har noen gode alternativer nå. Skal se på kartet og finne en fin rute.
 11. Hei! Planlegger første tur med pulk og telt første helg i februar. Vi tenker muligens Sjusjøen som et greit område. Viktig med et enkelt område med litt skog vi kan plassere teltet ved samt litt høyfjell vi kan gå. Vi kjører bil så om ting går litt skeis er det bare å gå tilbake til bilen. Er det noen her som vet om en fin runde på Sjusjøen? Planen er tur på to netter. Evt. om noen her vet om en annen plass som oppfyller ønskene våres er det i orden. Vi bor på Eidsvoll så +- 3 timers kjøretur. Takker for tips!
 12. Ja det er en lomme på rab sin også. Er det flere på Piteraq sin?
 13. Forresten også vært innom Sportsnett og sett litt på Rab sin arctic bedding. Noen her som har erfaring med denne? Den har jo en del større mål? 185 x 65 x 20cm. Ellers ser den ganske så lik ut.
 14. Går det ikke med angrefristen? Bare lurer..
 15. Bruker selv disse skiene med bc manuell. Veldig fine turski for både i og utenfor oppkjørte løyper. Altså ikke for brede.
 16. Vet ikke hvor du bor, men gsport metro på Lørenskog hadde mammut tyin winter eller hva den heter på tilbud til 1799, - da jeg var der igår. Komforttemp på -18 hadde den hvertfall.
 17. Smarte greier tberg4, ble nysgjerrig nå! Skrur du av/på brennern gjennom turen eller? Hvordan har du festet fuelflaska? Bruker selv optimus nova. Super brenner som aldri har gitt meg noen vanskeligheter!
 18. G-sport i grensen i Oslo har godt tilbud på noen få fjellski for 1450,- per par. Var Ingstad(205 cm tror jeg), amundsen(201 cm), liv arnesen og cecilie skog på 175 cm igjen. Jeg fikk meg et par nansen med bc manuell til 2150,- idag.
 19. Bergans Helium Dome til 3500,- hos XXL. [Hidden Content] Forøvrig også gode tilbud på noen Helsport-telt også.
 20. Jeg har også compact 3. Man kan ikke si at dette teltet er "high end" av nordmarka. Det er bedre enn som så! Har brukt dette flere ganger, også på vinteren. Helt genialt telt egentlig, men er et problem med høyden og lengden på innerteltet for min del. Ikke veldig høyt, men funker når man sitter ved inngangen. Det som fungerer dårlig er at det skrår veldig, og soveposen kommer inntil innerteltet om jeg ikke ligger med hodet nesten helt inntii døren til ytterteltet, som resulterer til våt på yttersiden av soveposen om jeg ikke har fulgt helt med hvordan jeg ligger. Forøvrig digert rom i ytterteltet! Plass til store sekker, evt pulk + matlaging. Forøvrig aldri hatt problemer med oppsetting av teltet. Enkelt og greit! Bardunene er like enkle å snuble i som alle andre barduner når det begynner å bli mørkt.
 21. Supert, takker! Overså denne tråden i søkefunksjonen.
 22. Når vi er inne på brennere fra Biltema. Noen som har erfaring med denne jetboil-lignende brenneren? [Hidden Content]
 23. Et tips kan også være Toro pannekaker som kun skal blandes vann i. Brukte denne forrige helg hvor jeg også blandet inn ganske mye havre. Tok pannekakemixen over i en mindre ziplock-pose sammen med havren for at det ikke skulle ta mye plass. Tipper det ble ca 15 "amerikanske" pannekaker, og ble stappmett. Vi stekte også litt bacon til. Anbefales! [Hidden Content]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy