Gå til innhold

Stig.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stig.

Nylige profilbesøk

691 profilvisninger
 1. Så ut som en fin tur! Smart med enkel julebelysning som også gjør det riktig koselig 👍 Inspirerende innlegg, ser fram til en tur med teltet og pulken over nyåret innover ved Lygna!
 2. SÅ bra kan det vera - Nettbutikk

  Og selvfølgelig Posten/Bring for effektiv levering 👍😃
 3. Takk for tips phoney, skal se på det
 4. Helt topp! Takk for hjelpen
 5. Hei alle sammen! Håper dere vil tillate at jeg poster denne her. Om det er i feil tråd er det bare å flytte den Jeg har en prosjektoppgave i markedsføring, og skriver oppgave om Dale of Norway. Dale har lang tradisjon i Norge med sine ullklær, og regner med de fleste her har hørt om dem. Har en liten spørreundersøkelse i forbindelse med denne oppgaven med kun 10 spm, så tar ikke lang tid! Hadde satt stor pris på om dere kunne tatt dere tid til å trykke dere raskt gjennom! Tusen takk https://www.surveymonkey.com/r/GWTYDL9 Mvh, Stig
 6. Røverkjøp og gode tilbud

  Mange fine telt på outlet'en til Helsport! Spitsbergen-teltet må jeg si frister http://www.helsport.no/outlet/telt?___store=default
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  Mange gode tilbud på Vinterlarm på Valhall i Oslo gjennom helgen!
 8. Toppers, rayun! Har noen gode alternativer nå. Skal se på kartet og finne en fin rute.
 9. Hei! Planlegger første tur med pulk og telt første helg i februar. Vi tenker muligens Sjusjøen som et greit område. Viktig med et enkelt område med litt skog vi kan plassere teltet ved samt litt høyfjell vi kan gå. Vi kjører bil så om ting går litt skeis er det bare å gå tilbake til bilen. Er det noen her som vet om en fin runde på Sjusjøen? Planen er tur på to netter. Evt. om noen her vet om en annen plass som oppfyller ønskene våres er det i orden. Vi bor på Eidsvoll så +- 3 timers kjøretur. Takker for tips!
 10. Artic bedding

  Ja det er en lomme på rab sin også. Er det flere på Piteraq sin?
 11. Artic bedding

  Forresten også vært innom Sportsnett og sett litt på Rab sin arctic bedding. Noen her som har erfaring med denne? Den har jo en del større mål? 185 x 65 x 20cm. Ellers ser den ganske så lik ut.
 12. Artic bedding

  Går det ikke med angrefristen? Bare lurer..
 13. Åsnes Vikafjell ski

  Bruker selv disse skiene med bc manuell. Veldig fine turski for både i og utenfor oppkjørte løyper. Altså ikke for brede.
 14. Billig vintersovepose med komfort på rundt -20.

  Vet ikke hvor du bor, men gsport metro på Lørenskog hadde mammut tyin winter eller hva den heter på tilbud til 1799, - da jeg var der igår. Komforttemp på -18 hadde den hvertfall.
 15. Smarte greier tberg4, ble nysgjerrig nå! Skrur du av/på brennern gjennom turen eller? Hvordan har du festet fuelflaska? Bruker selv optimus nova. Super brenner som aldri har gitt meg noen vanskeligheter!
×