Gå til innhold

lailaksn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lailaksn

Nylige profilbesøk

431 profilvisninger
 1. lailaksn

  Havkajakk

  Nei, har ikke sett på noen andre. Tenkte det kunne være praktisk å kjøpe Seabirds kajakk da butikken ikke ligger så langt unna. Men jeg ønsker gjerne tips på andre typer også
 2. lailaksn

  Havkajakk

  Takk for tilbakemeldinger. Ser at jeg ikke oppgav mye opplysninger om meg Er 168 høy og veier 63 kg. Bor helt ved sjøen så den skal ikke fraktes. Er medlem i kajakk klubb, de har kajakker i plast, men jeg ble anbefalt en lettere kajakk.
 3. Skal kjøpe ny havkajakk og ønsker tips og råd til hva jeg skal velge. Det er viktig at den er lett å håndtere samt stødig i bølger. Den skal mest brukes til dagsturer. Har sett på denne: http://www.kajakk.net/nor/shop/pakketilbud.p/xp-480-lv-hybrid-carbon-kevlar-pakke
 4. lailaksn

  Åsnes Vikafjell ski

  Takk for tilbakemelding
 5. Vurderer å kjøpe meg et par ski av typen Åsnes Vikafjell. Vi har hytte på fjellet og går både i og utenfor oppkjørte løyper. Har noen erfaring med denne typen ski? Er de for brede for oppkjørte spor?
 6. lailaksn

  Telt

  Er det noen som har erfaring med dette teltet? http://www.fjellsport.no/the-north-face-talus-3-taupe-green-s-green.html
 7. lailaksn

  Topptur med barn

  Ønsker tips til ny topptur. Vi er en familie på fire, barna er 10 og 12 år gamle. Barna er turvante og har tidligere gått bl.a Galdhøpiggen og Gaustatoppen. Tips til ny tur mottas med takk.
 8. lailaksn

  Telt

  q
 9. lailaksn

  Telt

  Takk for tilbakemelding Økonomi er ikke så relevant her da jeg tenker vi skal ha et teltet noen år, men det bør helst veie så lite som mulig da vi skal bære det med oss.
 10. lailaksn

  Telt

  Vi er en familie på 2 barn (10,12 år), 2 voksne og 1 hund om skal ha nytt fjelltelt. Glad for tips og innspill
 11. lailaksn

  Soveposer

  Min sønn på 10 år og jeg skal på tur i fjellet og overnatte i en snøhule. Vi trenger begge soveposer, tips mottas med takk!
 12. lailaksn

  TREKANTEN I RONDANE

  Mente Rondane - gikk veldig fort i svingene her Takk for tips
 13. lailaksn

  TREKANTEN I RONDANE

  Vi er en familie på 4, barna er 9 og 11 år. Vi vurderer å gå trekanten i Jotunheimen. Vi ønsker fortrinnvis å overnatte i telt. Har noen erfaring om det er det greit å slå opp telt på den ruta? Har noen generelle tips ang. turen?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.