Gå til innhold
 • Bli medlem

stigd

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om stigd

 • Bursdag 11. mai

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Har ein Norrøna dovre jaktdress usiker på alder ikje mange år gamal. Ka er forventa levetid på den. Har brukt den ein del men ikje så ekstremt masse men nå blir eg våt vist det regner. Trekker gjenom glidlåsen på jakka og i skritte blir eg helt våt. Ka har dere andre erfaring med den dressen. Må nok ha ein ny men vurderer vanlig skall isteden for jakt modell ka anbefaler dere som ikje koster ei månedslønn.
 2. Hei. Driver og ser etter ny sekk enten osbery eller fjellreven ca +- 80 l Noken som veit kem som selger det i vestfold eller buskerud. Bur ca i Holmestrand hade vært greit og prøvd føre ein kjøper. Ser fjellsport har men der får ein ikje prøvd lenger på lageret.
 3. stigd

  Alfa 75 mm skisko.

  Hei Har et par Alfa advanse 75mm ski sko som er 4 år. Brukt ca 10 dager i året. Hær andre vært ute for at dei sprekker på rista i skinnet. Kontakte alfa dei ville ikje bytte dei på garanti. Var bere 2 års garantitid. Er dei så dårlige og ikje tåler mer. Hær vedlikeholdt dei etter opprette til alfa.
 4. Hei Eg lurte på korleis folk lader dei batteria på tur. Går det ann og lade dei fra ein powerbank eller må ein ha enten 12 v eller 220v lader. Veit at sparken kan du lade via drona men går det på mavicen.
 5. Var powerbank eg tenkte. Er dei ikje oppladbare.
 6. Noen som veit korleis litium batteri han bruker.
 7. Hei Noken som veit forskejllen på den før og etter 2018. Og om noken som fortsat har innertelt fra før 2018. Ser alle eg har funne er utseldt.
 8. Hei. Finner ikje ut korleis gruppe detta passer. Er det noken som har handla fra dena nettbutikken i det siste. Komer det toll og moms på dei prisane også. Ser nettadresa er no men lite erfaring med det.
 9. Hei. Vurderer nytt telt og har set på disse 2 Ka erfaring har folk med dei Det fine med Lofoten er at den kan oppne i hele fronten. Fjellheimen her nesten lika høg inni
 10. Ser rab gamasjer komer i 2 st. Kem passer til voksen mann. Står ikje noke om st
 11. Fik svar fra fjellsport i dag Dei kom ikje til og ta den inn Lurer på kofor det svarte dei ikje på.
 12. Er det 1 måne fra den datoen eller kalendermåned.
 13. Noken som veit når den komer til Norge
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.