Gå til innhold
 • Bli medlem

Jörgen Stensløkken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jörgen Stensløkken

Nylige profilbesøk

575 profilvisninger
 1. Jorgenstenslokken @instagram Jorgens82 @ snap
 2. Noen av dere som har disse skoene å har fått brukt dem litt? tenkte å kjøpe Salomon cosmo, men ser mange har problemer med dem. Vurderer derfor walk king. Er det ett godt kjøp å en sko som gir valuta for pengene?
 3. Sliter veldig med fyring i mitt helsport Kongsvold 8-10. Problemet er at lavvo fyller seg veldig med røyk, uansett hva jeg prøver. Har fyrt både med bålkurv, å bål rett på bakken. Luftinga på toppen er helt av, myggnett åpen, lufteventiler nede ved bakken er åpne, dør åpen, løftet duken i bånn ett par steder etc. Får ikke no ordning på dette uansett hva jeg gjør :/ må jeg gå til innkjøp av vanlig vedovn? Eller er det mer jeg kan prøve? Legger ved ett bilde, ryker like mye ut av døra som opp i toppen
 4. Er jo uansett en reklamajonssak om det skjer så fort
 5. Noen som har testet disse? Vurderer å kjøpe meg
 6. Takk for gode tips synnervika - Røros virker som en fin begynnertur
 7. Hallo alle sammen vi er 2 kompiser som har tenkte oss på padletur ei lita uke i femundsmarka litt utpå våren/sommeren. Lurer da på om noen har tips til rute, å ikke minst hvem som kan kontaktes for leie av kano, å det praktiske rundt dette noen som kan hjelpe oss i gang? På forhånd takk
 8. Turen ble utsatt Pga jobb :/ men mandag den 14. Juli blir det avreise, uansett. Fri en mnd nå flere som skal til det området da?
 9. Hallo Tenkte meg til femundsmarka, og kanskje gå litt fra Røa til uka. 2-3 dager med litt fisking er planen. Noen som har erfaringer derfra? eller som kanskje til og med skal dit selv neste uke?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.