Gå til innhold
 • Bli medlem

Vagvær

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  368
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Vagvær vant dagen sist 29. juli 2018

Vagvær hadde mest likt innhold!

Om Vagvær

 • Bursdag 14. april 1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vågå

Nylige profilbesøk

1 525 profilvisninger
 1. Tusen takk! Jeg har tenkt tanken på det... Vi får se!
 2. Takk! Håper del 2 klarer å følge opp...
 3. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dere! Det inspirerer til gjentakelse.
 4. Tusen takk! Var faktisk fornøyelig å skrive også!
 5. Forfatterens anmerkning Det umake paret Eggen og Omgåelsen befinner seg nå halvveis rundt en hesteskoformet fjellrygg i den sørøstre delen av Jotunheimen, bedre kjent som Gjendealpene. Hvis du lurer på hvordan de kom seg dit, kan del 1 av reiseskildringen leses her. Vi vender tilbake til skaret mellom Vestre og Austre Leirungstinden i det Omgåelsen blir vekket av sin venn etter en natt med varierende søvnkvalitet… Akt 2: Omgåelsen dro lua vekk fra øynene, kikket opp og så Eggens ansikt over seg omkranset av noe stort og blått. Han konkluderte i løpet av ganske få sekunder med at d
 6. Hyggelig at det falt i smak! Kan avsløre såpass at bunnen ikke er nådd for stakkars Omgåelsen.
 7. Tusen takk for hyggelige ord! Da blir det lettere å komme i gang med del 2...
 8. Hyggelig at den falt i smak! Det er ikke ofte jeg legger såpass mye i en turrapport, men denne turen var såpass skjellsettende at jeg ble inspirert. Omgåelsen kommer nok aldri opp på Eggens nivå av fryktløshet, men jeg tror han har klare ambisjoner om tøye tålegrensene sine noe og at det er nettopp derfor han med jevne mellomrom velger å gå på tur med Eggen.
 9. Forord Det har nå gått noen dager siden turen ble gjennomført, og jeg har fått mulighet til å bearbeide den og legge den noenlunde bak meg. Jeg vil derfor forsøke, med så stor grad av nøyaktighet som mulig (samt en selvutleverende sannferdighet på grensen til det Knausgaardesque) å beskrive de drøyt 30 timene jeg hadde på tur rundt Knutsholet. Når det er sagt kan jeg ikke garantere at enkelte situasjoner kan være over- eller underdrevet i denne fremstillingen, da jeg under store deler av turen var enten A) sliten, B ) dypt konsentrert eller C) redd. Mangelen på mentalt overskudd er også gr
 10. Supert! Planlegger å sykle fra Vågå over Slådalen og videre fra Lesja langs Aursjøen (blir vel mest trilling her, har ikke peiling på stikvaliteten) og ned til Sunndalsøra. Dag to kunne jeg tenkt meg å sykle om Eikesdalen. Er ikke noe problem med bratte veier (dem har vi nok av i Vågå), den største utfordringen blir vel kanskje tunnelene!
 11. Hei! Planlegger en liten sykkeltur til sommeren. I den anledningen lurte jeg på om noen kunne si noe foruftig om denne veistubben innerst i Eikesdalen. På norgeskart.no får jeg motstridende opplysninger (se vedlegg). Zoomer man ut er det sammenhengende vei opp til Aursjøen, men zoomer man inn er det to ulike veier som ikke er knyttet sammen. Hva er riktig? Oppfølgingsspørsmål: ser det er en sti som knytter disse to veiene sammen - er det noen som har gått denne og vet om det er innafor å dytte sykkelen opp? Har en grusracer med 45 mm dekk.
 12. Spikern på hodet her, Gal Krokfot. Takk!
 13. Hei! Sto midt ute på fonna mellom Søre Trollsteinhøe og Gråhøe i nord-østre del av Jotunheimen på fredag. Der så jeg noe kvasst langt borte som jeg tok bildet av (se vedlegg). Mener at bildet er tatt på cirka 2050 moh og at siktlinja går over Lauvhøe og Lomseggen (mellom Veslivilen og Eggjapiken. Det vil i såfall si at siktlinja også går over området rundt Venjetinden/Romsdalshorn i Romsdalen - er det dette jeg ser her? Takknemlig for svar.
 14. Var feil på begge. Men det løste seg greit med at jeg streket opp det som manglet med penn!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.