Gå til innhold

audunq

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! jeg vurderer å følge Tverrbottindane og Bukkeholstindane rundt Søre Illåbreen som en travers. Nord-øst for Tverrbottind 2151 er det en rygg som på kartet ser ut som om er stort sett dekket av en bre. Er det noen her på forumet som vet om det er mulig å gå over denne uten å måtte krysse blåis? Eventuelt om det er trygt å krysse denne uten bruk av tau?
 2. I tillegg til de du nevner, er Besshøe sikkert aktuell. Usikker på Kvitingskjølen, men jeg vil tro det er ganske lang anmarsj og avblåst der. Vær obs på at det er lite snø i området for tiden. God tur!
 3. Da var nok ikke funnet så spennende som jeg trodde desverre:( Breen det ble funnet ved var Slettmarksbreen, og den er jo absolutt i bevegelse
 4. Var på tur i Jotunheimen i sommer, og kom over noe som så ut som en kjeve fra et reinsdyr eller lignende. Restene lå 4-5 meter fra en brekant, et område som sannsynligvis var dekket av is i fjor sommer. Er det noen her inne på forumet som kan noe om dette? Er det sannsynlig at beinrestene er gamle?
 5. Hemsedal har svært gode snøforhold for tiden. Ellers er vel Spiterstulen og Eidsbugarden/Fondsbu gode utgangspunkt to-tre dagers turer
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.