Gå til innhold

patrick.k90

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om patrick.k90

 • Bursdag 11. mai 1990

Nylige profilbesøk

600 profilvisninger
 1. patrick.k90

  Dun eller fiber? Vintersovepose

  Mange som prater om dette. men selv har jeg aldri hatt et problem med en våt eller fuktig sovepose. skjønner ikke hvordan det går til? den ligger jo i sekken, og helst i en pakkpose. så da må jo fukten komme fra kroppen, eller fra damp når man koker snø. og det har jeg aldri opplevd som et problem. trur frykten for en våt sovepose er større, enn sannsynligheten for å få en og greit at en våt dunpose er ubehagelig å sove i, men kan ikke tenke meg at det er så mye mer komfortabelt med en våt fiberpose. nei, jeg sover i dun! dyrt var det, men holder lenge. og jeg synes det er mer komfortabelt å sove i og
 2. patrick.k90

  Ny topptursekk, men hvilken?

  bruker denna: http://www.gmax.no/produkt/721500(BC_7)/norheim-tyr-35-ryggsekk/ holder lenge.. er ikke en skredsekk, men en kjempebra tursekk. får plass til det du trenger for topptur og skredutstyr er lett tilgjengelig når du åpner den opp på toppen. i tillegg så blir du aldri varm eller svett på ryggen når du går, sekken har en egen løsning på det. og det setter jeg kjempepris på når jeg skal kjøre ned igjen! god pris og!
 3. patrick.k90

  Utleie av splitboard?

  Skandinavisk Høyfjellutstyr i Hemsedal Leier ut splitboard!!
 4. patrick.k90

  Utleie av splitboard?

  Takk for tips! har prøvd både råsport og uhrweder, ingen leie her. har prøvd på skisenter rundt om kring og, uten hell. Hemsedal skisenter anbefalte også skandinaviske høyfjellutstyr, så skal se om jeg får noen kontakt her.
 5. patrick.k90

  Utleie av splitboard?

  noen som veit om en plass hvor man kan låne\leie splitboard? Eventuelt om det er noen som vil låne\leie bort sitt?
 6. patrick.k90

  Skredsøker

  Jeg hadde først en søker til rundt 2500, som jeg ikke husker navnet på. kameraten kjøpte seg dyr mammut og når vi trente på søking, så var det lettere med den fra mammut enn det var med den til 2500. fant rett og slett fortere fram med den fra mammut. den virker mer solid også. når det er sagt, så fant begge fram og det var ikke stor tidsforskjell. jeg klarte uansett å rote bort den til 2500, så nå bruker jeg dyr mammut sjæl! og er glad og fornøyd!
 7. patrick.k90

  amfibi.no

  jeg venta først i en måned på no ullundertøy, før jeg fikk beskjed om at varen jeg hadde bestilt har utgått. og nå har jeg venta på et telt i 2 måneder, som jeg enda ikke har fått!!
 8. patrick.k90

  Ørretfiske på Gromvatna (Turfilm)

  Flott! Flott! Bare moro om du prata mer om hvilke fiskemetoder du bruker og hvorfor?!
 9. patrick.k90

  sokker

  Om sommeren bruker jeg to av denna på hver fot når jeg går, sokken gjør så man svetter lite, også bruker jeg to så friksjonen skjer mellom sokkene og da slipper jeg gnagsår. Blir fort varmt for meg med ull om sommeren. http://www.norrona.com/Products/4376-12/bitihorn-coolmax-liner-socks når jeg er ferdig å gå så tar jeg på ull og bruker dem som tøffler. Om vinteren bruker jeg en sånn sokk og en ullsokk uttapå når jeg går. hender jeg gjør det om sommeren og, for eksempel når jeg skal fiske, for da går man seg først litt svett også sitter stille og da er det fint å ha ull som varmer.
 10. patrick.k90

  Norsk sommer..

  En blanding av alternativ 1 og 3 for meg. går fint med drittvær, kan jo være litt gøy og det. men jeg har så mange turer jeg vil dra på, så ser jeg at det er bedre vær på den andre plassen jeg vil dra til, drar jeg dit som regel. det var været som bestemte turen i fjor, planla for både tur til Hardangervidda og Femund og når Femund hadde fått full sol av yr.no, mens Hardangervidda skulle få regn, dro jeg heller til Femund. Men fikk jo en del regn selvom har alltid med klær til alt slags vær uansett!
 11. patrick.k90

  Undertøy som forhindrer gnagsår på lår.

  Ingen problemer med det! sitter fint på meg.
 12. patrick.k90

  Undertøy som forhindrer gnagsår på lår.

  Jeg bruker denna. http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=41001&prodid=45641 hadde en på i to uker en gang og ikke noe sår, selvom det var en del tung gåing. blir nesten ikke varm i det hele tatt og svetten forsvinner.
 13. patrick.k90

  Ulv i fåreklær?

  HAHAHA!!
 14. patrick.k90

  Del deres hengekøye erfaring, pleaze!

  denna fungerer for meg når jeg ligger under tarp. myggnett du drar over sovposen. kanskje ikke helt det du tenkte på men.. 15% på den også, koster 191,- http://komplettfritid.no/product/helsport-myggnett-for-sovepose?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Helsport%20Myggnett%20For%20Sovepose
 15. patrick.k90

  Meg på tur!

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.