Jump to content

patrick.k90

Aktiv medlem
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

About patrick.k90

 • Birthday 05/11/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Akershus

Recent Profile Visitors

1,293 profile views
 1. Jeg ønsket meg et par støvler som var litt lavere enn jaktstøvler, men fortsatt høy nok så du kan stroppe bukse godt fast i de. Og endte opp med Crispi Oppdal Gtx Sort/Orange De passet min fot og jeg er godt fornøyd så langt
 2. Ringstind er et typisk telt som frister ja! 😅 Men fint til sitt bruk. Jeg knakk også en stangdel på et telt jeg kjøpte fra usa en gang. Et big agnes telt, da fikk jeg faktisk ny del tilsendt, kostet litt, men ikke så mye som jeg fryktet. og hjelpa var god.
 3. Har fått meg et fint telt nå ja Gleder meg til å få testet det skikkelig. Men det er nok et telt jeg skal ha i bakhodet for seinere.
 4. Tenker du har en god start der jeg Bruker selv mye av den tynneste ullen om sommeren, og så er det bare å legge til flere lag hvis man trenger. jeg blir ganske varm i aktivitet, men tåler vind dårlig. Så når jeg går så bruker jeg nesten konsekvent et lag med korte ermer og et lag med lange ermer over, av den tynne ullen. Det puster godt og tar unna overraskende bra med vind. Ellers ta jeg ikke med vindjakke, bruker i så fall skalljakka. Men uansett varierer jeg alltid med tøyet, kan ikke tenke meg at jeg noen gang har pakket likt.
 5. Har gått gjennom den gale teltverden for å unne meg et nytt telt nå, og i forbifarten snublet jeg over Terra nova pioneer 2. Et lite tomannstelt. Endte selv opp med Helsport Reinsfjell pro 2, men syntes dette så spennende ut. Det står som fire sesong, men vet ikke? Tenker plassen og løsningen med to innganger var lur for en person. veldig lett å slå opp og selvstående. Noen tanker, meninger eller erfaringer?
 6. patrick.k90

  patrick.k90

 7. Mange som prater om dette. men selv har jeg aldri hatt et problem med en våt eller fuktig sovepose. skjønner ikke hvordan det går til? den ligger jo i sekken, og helst i en pakkpose. så da må jo fukten komme fra kroppen, eller fra damp når man koker snø. og det har jeg aldri opplevd som et problem. trur frykten for en våt sovepose er større, enn sannsynligheten for å få en og greit at en våt dunpose er ubehagelig å sove i, men kan ikke tenke meg at det er så mye mer komfortabelt med en våt fiberpose. nei, jeg sover i dun! dyrt var det, men holder lenge. og jeg synes det er mer komfortabelt å sove i og
 8. bruker denna: http://www.gmax.no/produkt/721500(BC_7)/norheim-tyr-35-ryggsekk/ holder lenge.. er ikke en skredsekk, men en kjempebra tursekk. får plass til det du trenger for topptur og skredutstyr er lett tilgjengelig når du åpner den opp på toppen. i tillegg så blir du aldri varm eller svett på ryggen når du går, sekken har en egen løsning på det. og det setter jeg kjempepris på når jeg skal kjøre ned igjen! god pris og!
 9. Skandinavisk Høyfjellutstyr i Hemsedal Leier ut splitboard!!
 10. Takk for tips! har prøvd både råsport og uhrweder, ingen leie her. har prøvd på skisenter rundt om kring og, uten hell. Hemsedal skisenter anbefalte også skandinaviske høyfjellutstyr, så skal se om jeg får noen kontakt her.
 11. noen som veit om en plass hvor man kan låne\leie splitboard? Eventuelt om det er noen som vil låne\leie bort sitt?
 12. Jeg hadde først en søker til rundt 2500, som jeg ikke husker navnet på. kameraten kjøpte seg dyr mammut og når vi trente på søking, så var det lettere med den fra mammut enn det var med den til 2500. fant rett og slett fortere fram med den fra mammut. den virker mer solid også. når det er sagt, så fant begge fram og det var ikke stor tidsforskjell. jeg klarte uansett å rote bort den til 2500, så nå bruker jeg dyr mammut sjæl! og er glad og fornøyd!
 13. jeg venta først i en måned på no ullundertøy, før jeg fikk beskjed om at varen jeg hadde bestilt har utgått. og nå har jeg venta på et telt i 2 måneder, som jeg enda ikke har fått!!
 14. Flott! Flott! Bare moro om du prata mer om hvilke fiskemetoder du bruker og hvorfor?!
 15. Om sommeren bruker jeg to av denna på hver fot når jeg går, sokken gjør så man svetter lite, også bruker jeg to så friksjonen skjer mellom sokkene og da slipper jeg gnagsår. Blir fort varmt for meg med ull om sommeren. http://www.norrona.com/Products/4376-12/bitihorn-coolmax-liner-socks når jeg er ferdig å gå så tar jeg på ull og bruker dem som tøffler. Om vinteren bruker jeg en sånn sokk og en ullsokk uttapå når jeg går. hender jeg gjør det om sommeren og, for eksempel når jeg skal fiske, for da går man seg først litt svett også sitter stille og da er det fint å ha ull som varmer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy