Gå til innhold
 • Bli medlem

Hulder

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hulder

 • Bursdag 11. juli

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Skogen

Nylige profilbesøk

1 086 profilvisninger
 1. Hulder

  Hulder

 2. Jeg lovet rapport her av kajka 100L. Jeg startet på min tre ukers tur for en uke siden, men måtte avbryte grunnet belastningsskade på ene akillesen min, så jeg blir sittende på Internett med benet hevet et par ukers tid istedet... Men jeg fikk hvertfall testet sekken skikkelig fullpakket på ca 30kg, 5mil, 4 dager og er veldig fornøyd med sekken! Smarte løsninger, godt/ behagelig bæresystem, solid materiale og vanntett. Jeg opplevde ingen rotering ved verken hoftebelte eller skuldreremmer, satt som støpt etter kort tid. God sekk til god pris!
 3. Nå er jeg litt lei av preppa løyper og sportsfolk som skøyter opp bakken forbi meg i all hast. Jeg har fjellski som jeg ikke har fått testet under riktige forhold. Jeg vil gå spora mine selv i fin natur, uten forstyrrelser. Noen forslag til hvor jeg kan gå en slik tur? Utfordringen er mye trær og ujevnt med snø. Jeg har ikke bil og bor i Oslo sentrum. Så T-bane/ tog max en time hver vei, er en forutsetning. På forhånd takk for svar!
 4. Jeg har litt samme type spørsmål. Jeg kjøpte meg nye Åsnes Amundsen nylig, har gått tre turer siste dagene, ca 3mil i stort sett prepparerte løyper, bare for å teste ferdighet/bli kjent med skiene. Siden jeg ikke har stått på ski på 5år. Jeg har 0 peiling på smøring, så jeg fikk en "lett prepp" hos xxl før første turen. På andre tur ble de etterhvert veldig bakglatte og jeg fikk et par 2mm dype riper under skia, da jeg måtte krysse noe is på vei ned til Songsvann fra Ullevålseter. Noen som har forslag til behandling av skiene? (jeg ønsker å kunne smøre de selv etterhvert) Jeg besti
 5. Denne sekken er helt rå! Har 100L. Har ikke fått pakket tungt og gått veldig langt enda. Kjøpte den for kun en måned siden. Men jeg er overbevist om at det blir suksess! Har ingenting negativt å si så langt. Er veldig imponert over praktiske løsninger, soliditet, tørkerommet, bæresystemet og alle smådetaljer. Kan komme med rapport når jeg har testa den skikkelig. For meg stod det mellom Berghaus Crusader 90+20 og Kajka. Ettersom jeg ble missunnet av en god venn med Berghaus'en, var jeg ikke i tvil lenger.
 6. NRK søker deltagere til ny tv-serie! Få eksperthjelp av Cecilie Skog og Aleksander Gamme. De hjelper deg til å oppfylle din mest fantastiske turdrøm! NRK Vi leter etter deg som har en stor turdrøm du aldri har fått gjort til virkelighet. Publisert 18.12.2012 19:48. Har du en tur du alltid har hatt lyst til å gå, men ikke har fått gjennomført? Sammen med våre eksperter Cecilie Skog og Aleksander Gamme, kan du nå få oppleve den turen du alltid har drømt om. Send din søknad! Kopier spørsmålene i søknadsskjemaet under, og legg ved et bilde av deg selv. Dersom du
 7. Nå ble jeg inspirert! Har hatt hytte i foten av Øvre Bjørvatn i 40år, og jeg har enda ikke vært på blefjellstoppen! Det er bare flaut. Skal gjøres noe med i nærmeste framtid! Fordi det er et fantastisk vakkert område!
 8. Skal krysse Grønland med Gamme Expeditions våren 2014. Tenkte først å gjøre det alene, men mangel på erfaring og all planlegging, vill det ta for langt tid for meg og tålmodigheten min. Nå blir det et år med trening, forbredelser og egne mindre turer. Kunne ikke hatt mer motivasjon nå!
 9. HURRA! Og heia XXL!! Fått meg Åsnes Amundsen, Rottefella bc Manuell, Kajka 100L og Anjungilak bamse til 5060 kr!! Superglad og fornøyd!!
 10. Jeg står så langt på Helsport Polheim V i lengde og vekt. Er det noen andre alternativer som holder i 40blå over Grønlandsisen? Jeg er bare 163cm, jente og litt frysepinne. Jeg synes Isbjørn Jan Meyen ser helt rå ut, men 230cm nytter ikke. hmm
 11. Tanken slo meg og. Finner ingen annen forklaring. Takk for svar!
 12. Ja, men jeg prøver å se litt bort i fra sistenevnte pga prisen. Det er Oslo sportslager og XXL sine som skaper forvirring. Jeg er en fersking på ski-utstyr og betaler gjerne noen lapper ekstra for ekspertisen på Oslo sportslager, men om noen har peiling på det her, er det toppers!
 13. Stas! Men jeg er i en litt forvirrende situasjon. Jeg skal kjøpe meg Åsnes Amundsen skiene, og tenkte å slå til i morgen, men jeg ser at det er tre forskjellige versjoner/ design. Jeg kan ikke se noe forskjell, borsett fra på printet av Amundsen. Noen som vet? Begge har stålkant, feller, lik bredde og BC bindinger... De fra sportsnett er greie, fordi de er en sterkere/ forbedret versjon.. Men de andre skjønner jeg ikke. Jeg skal gå over Grønland neste år og ser at ingen av alternativene blir feil, men hvem er mest riktig? Vil så klart få det billigst mulig. XXL: 110a96ba69aa279f41be04f55
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.