Jump to content

newyorkrangers

+Sponsor
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About newyorkrangers

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

798 profile views
 1. Kjøpte noen pakker fra Skistart.com i slutten av juli (frysetørket og ikke-frysetørket). Kjapp levering, god service. Jeg bestilte søndag ettermiddag. Fikk e-post fra dem mandag morgen med informasjon om at et av produktene jeg bestilte var utsolgt og med spørsmål om jeg ønsket noe annet. Varene ble pakket og sendt samme dag. Varene kom etter 2-3 dager med Postnord (jeg måtte hente på en Postnord-terminal, men det var pga. en feil jeg gjorde). Vanligvis har Postnord utleveringspunkter blant annet på Bunnpris. Mulig at det også var et levere-på-døra-alternativ, husker ikke i farten. Men Skistart.com får tommelen opp.
 2. Etter at jeg skrev dette innlegget, så ser jeg i en annen tråd, Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :) at Kjell Iver skriver: "Jeg oppretter et eget emne om dette så budskapet kommer klart fram. I en annen tråd om frokost er det sagt at Viking Tørrmelk er borte fra markedet. Jeg ba straks min samboer hamstre noen pakker for hos oss hadde de fortsatt på lager. Jeg sjekket et annet sosialt medie og spurte Viking melk (ja de har egen gruppe), om de hadde sluttet å lage eller distribuere dette, og de svarte: Hei Kjell Iver :) Hyggelig å høre fra deg. Nei, vi produserer fremdeles Viking Tørrmelk. Dessverre har Rema 1000 sluttet å føre produktet, men du kan fortsatt kjøpe tørrmelken hos Joker, Spar, Meny, Coop Mega og Coop Obs. Utvalget i de lokale butikkene kan variere, så et tips er å informere de ansatte i butikken om at du er interessert i å kjøpe Viking Tørrmelk ;) Ha en fin dag videre! Så jeg lar tipset gå videre. Det er veldig synd om slike produkt forsvinner fra butikkhyllene". Så da er det håp om å få tak i viking melk likevel.
 3. Til fjellturen i forrige uke så laget jeg egne porsjonspakninger med cirka 150-170 g med Coop Northug Musli samt 2-3 ss med tørrmelkpulver, samt at 1-2 ss med o'boy i noen av pakningene for litt variasjon. Så etter Nestle viking melk i flere butikker som vanligvis fører produktet (f. eks Obs eller Meny). Fant ingenting. Ingen vareetikett på hyllen heller. Betjeningen kunne heller ikke si noe om produktet, utsolgt/utgått etc. Kom slutt til en Meny butikk hvor hyllevareetiketten viste at varen var på tilbud 50%, 46 kr mot vanligvis 92 kr. Det var selvsagt tomt. Det ga gode indikasjoner på at dette er et utgående/utgått produkt. Prøvde å ringe til Nestles udugelige forbrukerkontakt for å få et svar, men kom ikke lengre enn 5 minutter i ventekø. Stakk deretter innom en såkalt innvandrerbutikk og fant et lignende produkt, også dette fra Nestle. 85 kr for en boks. Like bra som viking melken.
 4. Obs hypermarked bruker vanligvis å ha leverpostei, makrell i tomat samt jordbær- og bringebærsyltetøy (+ nugatti).
 5. 1 stk. ryggsekk, ÛLA Catalyst, ankom på post-i-butikk i dag. Akkurat tidsnok til å få blii med på en høsttur neste uke.
 6. En tur opp til Blåhøa kan være en fin dagstur. Cirka 24 km t/r.
 7. Hvor lenge holder karbonadedeig som er tørket og har ligget i dobbel plastpose (ikke vakumpakket) seg i et kjøkkenskap? Tom42, du er jo en kløpper på tørket mat, har du (eller andre) noen formening om dette?
 8. Det ble aldri noe "svong" over Norsk turmat. Har ikke sett sett dem hos XXL, G-max, Obs sport etc. Borte fra Fjellsport er de også. Har NT lagt inn årene? Samtidig så er det kommet en nykommer på turmatmarkedet. Summit to eat. Gule poser. Fjellsport fører disse. 8 varianter. Middager: pasta bolognaise macaroni cheese, kylling tikka, kylling stekt ris og kylling fajita. Desserter: sjokolademousse og eplegrøt. Frokost: havgrøt. Det blir vel å prøve noen av disse etter hvert.
 9. Nettsiden til Fuzion er nå stengt og nedlagt. Vi får holde oss til Real...
 10. Jeg har gravd frem et Ringsting light 2 fra kjelleren. Hodeenden blir ikke stram (nok). Det er ingen barduner til å stramme opp hodeenden heller. Hvor mange versjoner finnes det/har det vært av Ringstind?
 11. Fuizion ligger fortsatt nede for telling :( Norsk turmat uteblir fortsatt fra fysiske butikker (i alle fall i mitt område). Hvorfor i all verden tar ikke sportsbutikker inn NT i tillegg til RT, Trek n eat, Adventure Food og MH? Nå vel. Det frister å prøve å kjøpe noe fra Packitgourmet, men dyr fraktkostnad (f. eks $108,90 for varekjøp på mellom $100-150) gjør at jeg hittil har kviet meg (dessuten vil det også komme moms og toll i tillegg). Er det noen som har erfaring med kjøp fra Packitgourmet? Hvor stor er f. eks sjansen for at en forsendelse blir stoppet i tollen (og evt.returnert til PG)? Er det noen andre vurderer å foreta et kjøp fra PG? Hva med å prøve å få til en fellesbestilling for å spare noen $/kr?
 12. Er det noen som har erfaring med å tørke kylling?
 13. Er det noen som vet om/hvor man får kjøpt aluminiumsplater som er på størrelse med en stekeplate/langpanne for ovn (foil oven liners på engelsk) i Norge? Har lett i diverse butikker uten hell.
 14. Greit. Jeg har slettet innlegget. Det var bare ment som en enkel info til TS. Kunne kanskje latt vær å ta med noe av vissvasset på slutten. Sorry TS.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy