Gå til innhold

Halla

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Halla

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nord-Trøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Prøve seg på en tur eller to med packraften, å kanskje pusse "vinterstøvet" av fiskeutstyret:)
 2. Halla

  Skredsøker

  ok. Ser det er Mammuts modeller som er gjengangere her, tror nok det blir jeg går for deres Pulse Barryvox. Takk for alle svar:)
 3. Halla

  Skredsøker

  Hei Da topptur-/offpistsesongen nærmer seg, tenkte jeg og mine turkamerater å gå til innkjøp av skredsøkere. Har sett litt rundt på nettet etter div. søkere, men er relativt usikker på hvilken modell jeg skal velge. Har bla sett på BCA`s Tracker2 og Mammut Pulse Barryvoks+++ Lurer på om det er noen her inne som har noen anbefalinger? Regner med å må betale x-antall 1000lapper for en god søker, men da prisen varierer noe voldsomt på de forskjellige modellene er jeg usikker på hvor mye man må legge i for å få en skikkelig søker. Ser det er noen forskjellige tilleggsfunksjoner på de dyre modellene vs de rimeligere, men det er vel greit å klare å bruke søkeren også, å ikke rote seg bort i div tilleggsfunksjoner når man skal bruke den. Er det noen som har noen anbefalinger / erfaringer å komme med? Kanskje man burde bestille fra utlandet?
 4. Halla

  Femunden fiske

  Hei Blir en tur til Femunden i år også. Tenkte å prøve å dreie turen litt nordover i år. I GROVE trekk blir ruten fra(østover) Røaoset - Nedre Roasten - Storrundhåen -(nordover) Muggsjøen - (sørvest)Svartsjøen - Styggfisktjønna - Røaoset. Har forsåvidt god tid, kan være så lenge jeg vil. Så, er det noen som har noen tips ang rute/fiske osv. Har med meg en Packraft, så padler deler av vegen, og er da også litt mere mobil ang rutevalg så lenge det er "padelbart" farvann. Har de 2 siste årene vært på flere 7 - 10 dagers turer i området , og dekket deler fra Nedre Roasten til Rogen, og nedover Grøtådalen. Har da delvis møtt på MYE folk, forsåvidt ikke uventet!!! Men, noen som har tatt turen nordover og har noen formening ang. tetthet av andre "vandrere" osv. Evt tips ang fiske??
 5. hei takk for tilbudet, men har allerede kjøpt meg sko:)
 6. Hei Er på utkikk etter et par gode telemarkssko i lær for å bruke på toppturer. Noen som har noen anbefalinger??
 7. denne ladderen skal jeg se nærmere på. Men, du brukte to når du var på tur skriver du, har du noen anelse om hva en/begge to veier ca? Og, lang ladetid skriver du, ca timer for det/de produktene du ladet?
 8. Halla

  Gps

  Valget falt forresten på en Garmin 62s. Er kjempefornøyd med det, og takker for alle tipsene:)
 9. Halla

  Solcelleladder

  Hei Er på utkikk etter en god og lett solcelleladder for å ha hengende bak på sekken. Skal bli brukt til å ladde gps, mobil, Ipod og andre "småelektroniske" artikler. Fant en ladder jeg likte godt, Flexcell Sunpack14w, men syntes det var heller dyrt, ca 2700 kr. Men ellers så dette kjempebra ut. Er det noen som kanskje vet av liknende, bra produkter til en mer overkommelig pris?
 10. Hei Jeg sitter nå og venter med spenning på at sommeren og årets fiskesesong skal komme igang, og har i den sammenheng planlagt en av årets fisketurer. Tenkte å ta en tur i Femundsmarka i sommer, var der også i fjor men måtte vende hjem med heller mager fangst. Har studert kartet og har planlagt en rundtur, og jeg lurer på om noen har tips ang. ruta som er som følger: Som i fjor tenkte jeg å ta båten over Femunden å gå opp til Nedre Roasten langs turistlinen, for deretter å gå litt sørover til jeg kommer til Abbortjønna. Deretter går turen sørøst nedover Grøtådalen, nedover denne strekningen er det mange vann som jeg hadde tenkt å gå innom, og kanskje bruke noen dager nedover her. Var en tur innom Grøtådalen i fjor, og likte området veldig bra. Så mye fisk, men fikk bare "småfisk " på kroken. Følger dalen nedover, og når jeg kommer til området ved Rundhåtjønna/Rundhåen går jeg nordover mot Kratstjønna/Kratltjønnan, og opp mellom Kratlvola og Litlevondsjøvola til jeg kommer til Storrundhåen, og fisker nedover Røa til jeg ender opp ved fergeleie ved Femunden. Har tenkt å ta meg GOD tid på denne turen, og har ikke tenkt å gå ruta "snorrett", men ta små avstikkere her og der til forskjellige vann som ser lovende ut. Er det noen som har gått denne ruten/i dette området før, og kanskje har noen tips ang. gode vann, eller generelt andre tips til turen? Har som sagt bare vært en liten tur innom øvre delen av Grøtådalen tidligere, gikk da nesten ned til Grantjønnan før vi snudde og fisket oss tilbake til Korstjønna. Så denne ruten har jeg planlagt uten noen som helst kunnskap om området. Kanskje er jeg helt på villspor?? Jeg tenkte forresten å ta turen midt i juni.
 11. Halla

  Gps

  Hei Jeg skal nå snart gå til anskaffelse av min første gps. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å kjøpe "Satmap Active 10 sports", men etter å ha lest i diverse forum her, så ser jeg at mange har hatt problemer med denne typen, feks med kondens på inniden av skjermen, og det går heller ikke ann å koble den opp mot en pc, for så å planlegger turen der. Jeg har også sett litt på "Garmin Orego 550", men jeg liker ikke at denne typen også har ett innebygd kamera, som jeg mener bare er en ekstra "duppeditt" som uansett ikke blir brukt og bare kommer til bli ødelagt. Og jeg er heller ikke særlig begeistret for touchscreenen denne modellen har, jeg ser for meg at etter x-antall turer er skjermen ripete og ødelagt?? Men, siden jeg som tidligere nevnt, ikke har hatt noen gps før, og derfor ikke har noen erfaring med denne typen utstyr, lurer jeg på om noen har noen tips å gi meg? Anbefalte modeller, hvilke spesifikasjoner bør en skikkelig gps ha osv????
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.