Gå til innhold

ksolli

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ksolli

 • Bursdag 30. juni 1990

Nylige profilbesøk

292 profilvisninger
 1. Mitt bidrag i februar. Bildet er tatt i Eltdalen i Trysil, 07.02.13. Tittel: Turkameraten Kamerainfo: Lukker 1/800 Blender f/2.8 ISO 200 Nikon D3 m/ 50mm f/1.4
 2. Skal du forstørre bildene til 50x40cm som nevnt i første post, vil jeg påstå at du må ha stativ. I en setting hvor man fotograferer landskap f.eks på vinterstid om natten, vil man ha behov for stativ siden lukkertiden blir lang (selv kan jeg bruke lukkertider på flere minutter). Hvis man skal skyte håndholdt må man ha høy ISO-verdi, som igjen frembringer støy. Det er ikke rare ristingen som skal til før bildet blir uskarpt, selv ved lukkertider som flertallet anser som "raske".
 3. Skal du ha et speilrefleks med optikk etter den prisen og kravene du stiller, så tror jeg det er vanskelig å lande på noe til 3000 kr. I alle fall ikke om utstyret skal være nytt. Selv bruker jeg Nikon D3100 til å filme på turer. Dette kameraet har ingen form for beskyttelse mot vær og vind, men er særdeles lett (500 gram uten objektiv). Jeg vil anbefale deg å ta en titt på bruktmarkedet til Foto.no. Der selges det mye bra utstyr litt latterlig lave summer. Jeg ville heller lagt litt mer penger i et godt stativ, enn et lyssterkt objektiv med tanke på landskapsbilder i lite lys.
 4. ksolli

  Lage klær selv

  Du kan sikkert få litt info fra denne linken: http://friluftsnett.net/syblogg.php?lang=no
 5. ksolli

  Fiskeforbud i Rondane?

  Fredningstid på ørret i elv er 15. september, men jeg vet ikke hvordan det er med vann oppover der.
 6. ksolli

  gjeddefiske

  Gjeddefisket kan være bra langt ut i november! Høsten er ganske undervurdert når det kommer til gjedda. Den er som regel i topp kondisjon og sulten før vinteren kommer. Ingen grunn til å vente på vår-gjedda!
 7. ksolli

  Blogger om friluftslivet

  http://www.highfivefishing.wordpress.com En blogg hovedsaklig om fiske, men alle våre turer ligger her.
 8. Da har du vært heldig! Så lenge jeg ikke får kroken i øyet, så er jeg egentlig "fornøyd".
 9. Her er et godt tips fra gutta i Jazz & Fly Fishing - fungerer utmerket!
 10. ksolli

  Couscous på tur

  Takker for svar! Tror jeg skal prøve couscous på neste tur.
 11. ksolli

  Couscous på tur

  Er det noen her som har prøvd couscous som mat på tur? Blandet med andre ingredienser, selvfølgelig. Jeg ble litt interessert i å teste det ut da jeg så denne videoen, men det er vel kanskje ikke det mest næringsrike man får tak i?
 12. ksolli

  Ajungilak Denali 5-Season

  Sier meg enig med Kjellis. Jeg er 2 meter lang, så jeg har ikke noe problem med å fylle Ajungilak-posen. Søsteren min er rundt 165 cm, og da hun prøvde posen ble det veldig mye tomrom.
 13. ksolli

  Ajungilak Denali 5-Season

  Jeg har nettopp kjøpt posen selv. Har jo ikke fått prøvd den ennå, men foreløpig kan jeg si at den er STOR og tung. Det jeg har lest av andres erfaringer, så skal det være en veldig varm og god sovepose.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.