Gå til innhold
 • Bli medlem

Anders G

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders G

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hemnes

Nylige profilbesøk

451 profilvisninger
 1. Takk for godt svar. Med værmeldingen slik den er nå, ser det ut som Solheimstulen Rauhelleren går bra ut i fra ditt svar. GPS er med.
 2. En turkamerat og jeg skal gå Soheimstulen- Rauhelleren- Mårbu- Solheimstulen neste uke. Kort etappe med sein start torsdag kveld, med teltovernatting, fredag har vi booket Rauhelleren, de to siste nettene blir det telt igjen. Har to spm jeg håper noen kan gi oss noen svar på. 1: Strekningen Solheimstulen Rauhelleren, hva er ca gangtid? Værmld sier 5-6 m/s nordavind, vi er middels gode skiløpere og begge med pulk. Det er meldt lite vind frem til da, og lite nedbør-regner med at vi kan gå i endel tråkka spor. 2: Stikkene blir tatt inn søndag, da er vi rundt Mårbu området. Med fhv rolige vin
 3. Takk. Da blir det lettere å finne omtaler👍
 4. Noen som har erfaringer med Soldalen 3 camp? Skal brukes vintertid, i første omgang Nordmarka, men muligens også på fjellet.
 5. Anders G

  Anders G

 6. Er det noen som har erfaring fra denne strekningen? Er den merket? Er den overkommelig som dagsetappe?
 7. Takk for godt og utfyllende svar. Det heller vel mot at jeg går siste etappe fra Vetåbua til Hornsjø og dropper Djupslia. Været ser tåelig bra ut, så da blir det nok kvista rute Jammerdalsbu-Vetåbua.
 8. Skal gå Høvringen-Lillehammer fra fredag 09.03- onsdag 14.03. Planlagte etapper er Høvringen-Smuksjøseter fredag kveld, Smuksjøseter-Eldåbu lørdag, Eldåbu-Jammerdalsbu søndag, Jammerdalsbu-Vetåbua mandag, Vetåbua-Djupslia tirsdag. Avslutter ned til Lillehammer onsdag. Er en habil skiløper med ca 40-50 mil i året, men mindre erfaring med aleneturer vinterstid. Hører distansene vettuge ut? Noen med erfaringer fra samme rute som kan gi noen tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.