Gå til innhold
 • Bli medlem

peoma

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som vet hvordan snørforholdene er i Trollheimen. Vurderer å gå trekanten i påsken, men litt usikker på hvor mye snø det er da. Eller er det andre områder å anbefale?
 2. Noen som har forslag til toppturområde med DNThytte som base og som man kan nå fra Bergensbanen? Er ute etter et område der man kan bo på hytte og ha flere Toppturer over noen dager.
 3. Sportsnett er rette butikken å besøke da
 4. Noen som vet hva LT, AR, SV betyr i arcteryx sine modeller?
 5. Har lyst å prøve å lage en anorakk selv. Noen som vet hvor man kan få kjøpt slikt stoff?
 6. Tenker å bruke skiene mye utforbi løypende og til nedkjøring fra topper. Blir ikke 190 litt for lite da?
 7. Hei! jeg er en mann på 83 kg og er 186 cm høy. Skal kjøpe meg fjellski og lurer på hvor lang de burde være? Burde jeg gå for 200, 205 eller 210 cm?
 8. Jeg er ute etter en padlejakke til havpadling. Jeg tenker en jakke som kan brukes 3/4 av året og som holder regnet og sjøsprut ute. Har vurdert en tørrjakke som er helt tett, men lurer på om det blir alt for tett igjen, at jeg blir våt av svette. Det andre alternativet er en semi-tørr jakke som blir våt ved veldt, men holder det meste av regn og sjøsprut ute. Er det noen som har erfaringer med disse to type jakkene? tar gjerne imot tips om modeller og hvor jeg kan kjøpe de. Noe som vet om noen butikker i Bergen-området som selger padleutstyr?
 9. takk for hjelpen folkens! Nallo 3 og Kaitum 3 ser begge ut som akkurat det teltet jeg har sett for meg. Eneste ulempen er en stiv pris, men kan hende det lønner seg i lengden. Er det noen som har noen erfaringer med Helsport Rondane og fjellheimen teltene? Hvordan er disse i forhold til Nallo 3 og Kaitum 3 sine egenskaper?
 10. skal bruke det mest om våren, sommer og høst, men det må også funke "greit" om vinteren. Er ute etter et 3-mannstelt med grei plass i forteltet, gode ventilasjonsmuligheter, tar liten plass i sekken og nokså lett.
 11. Det er toppturer om vinteren med tungt utstyr:)
 12. ja det ble samsung 2710 på meg også. Er fornøyd med den så langt.
 13. Hei! Vurderer å kjøpe meg et nytt telt som skal brukes stort sett hele året. Er noen som har noen gode forslag? Kriteriene er det skal tåle mye vind, være lett og ikke alt for dyr:) Mvh Peter Fredheim Oma
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.