Gå til innhold
 • Bli medlem

chrissern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om chrissern

 • Bursdag 23. nov. 1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Villmark, turer, reise, Forsvaret, utstyr, hunder, IT
 • Sted
  Halden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. chrissern

  chrissern

 2. Jeg plukker med meg, dersom det ikke er alt for mye. Har jeg tent opp bål, så brennes alt som kan brennes opp. Så slipper det ligge å flyte rundt. Den lille forurensningen er bedre enn at det ligger rundt i naturen. Ekskrementer bør graves ned, så slipper andre gå i det.
 3. What's on your mind?

 4. Følgende er farlig med å ligge i telt(i prioritert rekkefølge): - Fantasien ("er det vinden, eller er det 12 øksemordere som står utenfor og bare venter på meg?") - Flått (Hvis man har uflaks, har hatt minst 20 flått på meg, 10 av de som har sittet fast, ikke noe borrelia enda) - Teltbarduner når man er oppe på natta for å tisse. Snuble, snuble, snuble
 5. Husk at man ofte også kan finne mye brukt, feks her på forumet. Jeg kjøpte et fjellreven-telt, som jeg er strålende fornøyd med her, til langt under halv pris.. Så kan jo gjøre noen kupp og spare noen penger.. Er nok lurt å ta litt etter hvert som ting dukker opp. Er jo ikke noe poeng å komme med en stappfull 130 liters sekk, og ikke vite hvorfor man har med halvparten. Kan kanskje også være en idè å ta korte turer til å begynne med, feks 1-2 netter. Slik at man kan kjenne litt hva man trenger, hva man bør forandre, kjøpe osv. Jeg vil si at det krever litt erfaring for å være borte 1-2
 6. takker for svar! Jeg skal høre med de! Hvis ikke, så blir det nok bare å pakke med noen ekstra feltrasjoner!
 7. Vet noen av dere om det er noe fiskeforbud i Rondane Nasjonalpark/ Dovre nå(fra 15 sept?)? Skal ut på en 3-dagerstur nord for Høvringen, og tenkte ta med fiskeutstyret, så lenge det er lovlig.
 8. Optimus Crux Weekend har jo 1 liten kjele(kan brukes som ministekepanne) og en kjele med plass til ca en liter vann. Gassboks og brenner får plass oppi der. ta liten plass og fungerer bra! Enig med Jegerjente at kokekar(feks nevnte crux) holder til det meste! Skjønner da ikke hvorfor man skal bruke plass på kaffekjelen. Er vel noe med nostalgien Men dersom man lager store måltider ute på tur, kan nok Crux bli for liten, men til 1-2 personer er den suveren.
 9. Jeg ville anbefalt en Fjällräven G1000 bukse. Feks "Vidda". Så smelter du inn et par lag med grønlandsvoks på de. Da er det vindtette, vanntette og myggtette.. De er ikke så spesielt varme hvis man sitter stille, men i litt bevegelse, er de meget behaglige! Spørs jo litt hva slags stoff man ønsker også..
 10. DET mener du ikke.. Håper sterkt du ikke er en av de som tror at et titalls ulver er en enorm trussel mot all sau,reinsdyr, rådyr, elg, hund etc i Norge. Hvis det er tilfellet så kondolerer jeg.
 11. Carinthia Defence 6 anbefaler jeg. Det er den nye som Forsvaret bruker. Suveren pose
 12. Hei. Hva tenker du på med sikrere? Jerven har jo YKK-glidelåser, som er blandt de bedre man får tak i.. hmm
 13. Enig med larbrevi her, den kan brukes til så mye, og den er veldig robust. Jeg har Thermo Hunter..
 14. Ja blir ganske lun fin varme av det. Fin til å fjerne fukten!
 15. Det var ca 2-3 plussgrader inne i teltet før vi fyret opp. Så det hjalp ganske godt. Men hvordan det hadde vært dersom det hadde vært 10-25 minus ute, det vet jeg ikke Gravlykter er nok ikke så dumt nei, bra tenkt!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.