Gå til innhold
 • Bli medlem

Magne Røyrvik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Magne Røyrvik

 • Bursdag 11. okt. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Otta

Nylige profilbesøk

747 profilvisninger
 1. Magne Røyrvik

  Magne Røyrvik

 2. Sääää, fordi du ikke klarer deg med det volumet pä en ukestur sommertid, sä er det ingen andre som gjör det heller? Sekken er 65L inkludert hoftelommer, frontlomme og sidelommer, og om jeg pakker litt smart sä gär det helt greit. Selve hovedrommet er vel ca 35L. Missvisende? kanskje, men det spiller liten rolle i denne sammenhengen. Poenget her var ikke ä anbefale han ä kjöpe en Ohm 2.0 sekk, men ä vise at man trenger ikke nödvendigvis 90L+ for en ukestur. Jeg anbefalte ä se mer i retning 65L, noe han ogsä endte opp med ä kjöpe (70L).
 3. Enig i dette, kanskje vintestid man kan komme opp i slike störrelser pä lengere turer pga mer klär og mat/drikke/brennstoff. men sommerstur klarer "alle" seg med 60L eller mindre.. När jeg drar pä familietur og bärer nesten alt utstyret selv sä holder det med Svalbard 80L sekken. Da jeg startet ä gä pä turer trodde jeg at jeg mätte ha 80+L for ä fä plass til alt utstyret, men etter noen turer og revurderinger av hva jeg faktisk trenger vär/sommer/höst er jeg nä nede i 35L hovedrom + hoftelommer og sidelommer, da er det fortsatt plass til en del saker oppi der..Hjalp mye när jeg begynnte
 4. Oi.. det skulle egentlig ikke være noe sitat til deg! Jeg som valgte "feil" svar knapp Orion er sikkert et like godt telt, jeg har aldri prøvd det.
 5. Har i sommer kjøpt meg en ULA Ohm2.0, det er en sekk jeg varmt kan anbefale! Har mye plass og du kan laste den opp til ca 12-15kg før den blir for puslete. Den er oppført som 65L (eller noe slikt) men selve hovedrommet er 35L så er alle de andre literne fordelt på fleksibel netting bak, 1 stor lomme på begge sider og 1hoftebeltelomme på hver side. Og så veier den bare 850g, men er overraskende god å ha på ryggen, mye grunnet hoftebeltet og innvendig ramme i karbon. Den har også gode kompresjons "remmer" på sidene samt kompresjonsrem på toppen, den kan pakkes ganske høy om ønskelig. Det eneste
 6. Helsport Fjellheimen er jo et telt man ikke kan tråkke feil i ved kjøp. Forholdsvis grei vekt og veldig stabilt i vind. Trenger neppe ekstrem versjonen. 3camp passer veldig godt for 2 med en del utstyr og vekten på 3,3kg (kontrollveid mitt eget) gjør det helt kurant å drasse på. Men er det for solo turer eller med jaktkompis?
 7. Kan enten gå til et lakkeringsverksted, de kan ofte selge til kunder. Ellers er det mange Mekonomen og Bilxtra butikker som fører lakk og lakkeringsutstyr. Mekonomen (her om kring) fører MaxMeyer, helt grei lakk, men basen deres (Aquamax) dekker veldig dårlig, så basefarge handler jeg hos lakkeringsverkstedet (Standox), Bilextra på Lillehammer fører (gjorde i alle fall tidligere) Sikkens, det og er veldig gode produkter.
 8. Panelwipe er vanligvis sprit. Når man lakkerer vasker man med silikonfjerner og så med sprit/spritbasert vaskemiddel før lakk, aldri med tynner! Tynner kan brukes som grovrengjøring før man begynner sliping.
 9. Det er vel ikke helt rett.. alle disse rovdyrene kan potensielt drepe deg under ekstreme forhold, men det betyr jo ikke at det er særlig stor sjanse for at det skal skje derimot. Er mye mer redd for å gå på fortauet og bli truffet av en løpsk bil eller en psykisk syk person med kniv enn av å bli angrepet av rovdyr på teltur.
 10. Magne Røyrvik

  Slukboks

  [Hidden Content] /><br /> flueboks kaller de det vel
 11. Da håper jeg du har en veldig akriv dag.. Normalen er 1,5L væske pr døgn (+ det man inntar via mat), det inkluderer da at du kvitter urin, svette, utåndingsluft. Dersom du må erstatte 5-6L hver dag uten at du er unormalt aktiv ville jeg vært en smule bekymret... Det er jo 4x normalen.
 12. Helt korrekt, det går på 3dl bensin på flasken, det blir 220g bensin, som igjen har tilnæmet samme energimengde under forbrenning som butan/propan mix du finner på gassflasker. mengden som blir igjen i bunn er absolutt minimal. i praksis ikke noe værre enn at effekten på en gassbeholder blir latterlig dårlig når den nærmer seg tom. Rett skal være rett
 13. Ikke vurdert å benytte 3,5dl bensinflaske i steden? Samme mengde brennstoff som en 220g gassboks, men høyere effekt og 120g lettere. Edit: oops, glemte pumpa, da blir det 15g lettere men fortsatt høyere effekt på omnifulen, samt du behøver ikke tenke på temperatur, redusert effekt mot slutten av gassbeholder,samt problemer med å vite hvor mye gass som er igjen Eller 0.6L flaske som tilsvarer 450g gassboks både i vekt og brenselmengde (inkludert pumpen)
 14. Fruen var mindre happy da hum oppdaget at jeg driver ä kutter vekten pä utstyret. Men en forklaring med at dette er utstyr hun kan bruke när vi er pä familietur dempet irritasjonen betydelig Ble: ULA Ohm 2.0 sekk 840g +regntrekk (ca 2200,- etter at staten og posten har fätt sin andel) Ajungilak Sphere Spring 650g (1200kr kjöpt "brukt", men var helt ny i emblasje) Terra Nova Laser Competition 1020g (1500,- hadde värt slätt opp en gang, men ikke brukt) Er meget fornöyd med sekken, sitter veldig godt pä min rygg, har praktiske hoftebeltelommer og sidelommer, gode kompresjonsremmer o
 15. Det er lov å oppbevare mer enn 5L, men det skal gies melding til brannsjefen i kommunen, så er det opp til han å vurdere om det utgjør en så stor mengde at det er en betydelig risiko innbefattet med denne mengden og oppbevaringssted. Så får man gi en beskjed til brannsjefen i kommunen om at man har < 25L alkylatbensin i kjelleren Tviler sterkt på de gjør noe annet enn å si "Ok".
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.