Gå til innhold
 • Bli medlem

illmatic

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om illmatic

Nylige profilbesøk

888 profilvisninger
 1. Nordwand er svært gode bukser. Blir mye brukt til og fra med sykkel samt "lek med ungene" etter jobb i tillegg til turer i skog. Jeg kjøpte først den som heter gpx, men synes den ble for tight og byttet til Nordwand kostnadsfritt.
 2. Sendte epost til XXL og spurte om de kunne matche billigste nettbutikk som skal ha 3799,- for sekken. Fikk positiv respons og dagen etter ble prisen igjen satt ned til 3699,-. Svært bra av XXL!
 3. Jeg har fulgt med på Norrøna Recon pack en god stund nå der XXL har vært billigst over lang tid. 3699 har den ligget på. Samme dag som epost fra Dnb kommer i innboks settes prisen opp til 3999. Med rabatt er den fremdeles en god del billigere enn nest billigste butikk, men det kan være verdt å undersøke pris før man benytter seg av tilbudet. Det er helt tydelig en bevisst økning av priser på enkelte produkter...
 4. Ingen erfaringer utover at jeg har hatt lyst på det i et halvt år Perfekt lettvekts telt for turer med små barn.
 5. Denne oppfyller vel kravene? Svært god pris.. [Hidden Content]
 6. ME Helium 250 synes jeg ser svært bra ut! Men nå kom jeg over denne: [Hidden Content] Hvis vekta stemmer er jo prisen nærmest uslåelig (i Norge)...
 7. Er ute etter det samme, men er litt opptatt av lav vekt i tillegg. Synes selv denne er aktuell etter noen søk: [Hidden Content]
 8. Takk for forslag! Hogback så svært aktuell ut. Hvordan er din erfaring med Tarptent? Følger alt nødvendig med når du handler derfra? To nye alternativ: Exped Gemini 3 ([Hidden Content]). To innganger, 2,8kg. MSR Papa Hubba NX ([Hidden Content]). To innganger, 4-pers, 2,9kg. Erfaringer?
 9. Heisann Er på utkikk etter et lett 3-sesongstelt for to voksne og en baby. Alternativer vi har sett på er Helsport reinsfjell superlight og Exped Venus 2 UL. Problemet er at vi vektlegger begge to en god natts søvn, og har Exped LW begge to Det betyr at vi gjerne ønsker oss minst 130cm i bredde. Videre vil vi gjerne ha to innganger. Helst kuppeltelt, og så lett som mulig. Finnes dette teltet?
 10. Takk for test. Hadde tenkt å gå for dette, men tenkte meg vel at 2 x Exped LW ble for mye
 11. Takk for svar alle sammen. Tydelig mange engasjerte Jeg velger å lytte til de som har vært fornøyde med Gipron-staver, siden jeg absolutt ser fordelene med å kunne justere høyden. Er 15% på hele Outnorth.no ut januar, så bestilte nettopp Gipron 797 flicklock for 660,- inkl frakt. Håper det blir et godt kjøp som varer noen år Igjen, takk for mange gode svar!
 12. Heisann Skal ha meg nye fjellskistaver, og lurer på om noen har noen gode anbefalinger? De vil stort sett brukes til turer med pulk eller sekk. Variabelt underlag/føre. Har sett på Gipron 797 med flicklock. Fordelen slik jeg ser det er at den kan forkortes ved transport, samt brukes til eventuelle toppturer i tillegg. Har også forstått det slik at dette er en teleskopstav som faktisk har velfungerende låser? Har også sett på diverse Swix-staver, toppmodellen Mountain extreme er jo ganske dyr men får gode omtaler. Ut dagen er det også tilbud på Åsnes Spidsbergen Expedition og Ås
 13. Hei sveis! Planlegger en liten langhelg med tur fra Ustaoset til Finse med telt neste uke, noe som blir i beg av oktober. Noen som har erfaring med gåturer i dette området på denne tiden? Kaldt blir det nok, men er sjansen stor for at det blir for mye snø til vandring? Bor i Oslo og vil gjerne bestille billetter snart, men vil gjerne høre om noen mener været er for uforutsigbart på denne tiden av året..
 14. Jeg vrhae k7, den er utrolig varm og god. De beste glidelåsene jeg har opplevd, og veldig komprimerbar i medfølgende pose. Lekker ikke dun (enda). Litt tyngre enn de andre, men mer dun da.. Anbefales.
 15. Har selv ME K7 og den kan jeg virkelig anbefale. Utrolig lett til å være så tykk og god. Tar ikke mye plass når den er pakket i medfølgende pakkpose.. Har ellers en del tekniske løsninger jeg setter pris på, f.eks at det er stretch så den ligger inntil kroppen uavhengig av hva du har på deg under.. 4500,- synes jeg strengt tatt det er få jakker som kan være verdt, men denne (og andre dunjakker for tiden) har jeg sett på tilbud flere ganger. Kjøpte den selv for 2500,-.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.