Gå til innhold
 • Bli medlem

nyh

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nyh

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Deretter vil det muligens bli opprettet direktelink mellom politiet (eller andre instanser) til min inReach SE ved at de bruker en av sine mobiltelefoner og tekster meg på. (For jeg har jo et vanlig telefonnummer på inReach SE som hvemsomhelst kan sende tekstmelding til.) Har det blitt noe nytt med inReach SE ang.meldinger?På min inReach 1.5 koblet mot iphone er kun de som har motatt melding fra meg som kan svare.
 2. Nordsiden av Rondane 13/6 og det er ikke smelta mye siden da.Snøfritt i Grimsdalområdet,men videre til Hjerkinn er det snø.
 3. Det fungerer med å svare direkte på melding,linken åpner kart med din posisjon.Nå har jeg Delorme 1.5 så jeg bruker Earthmate appen.Ver obs på å Synce app ved endring i kontaktlista,ved oppdatering av Earthmate app må Delorme fjernes fra Bluetooth(glem denne enheten)og så tilkobles på nytt.
 4. Det er skitur som er planen da for det er mer snø i Rondane nå enn noen gang tidligere i vinter.Her er det lenge til fotturstart.
 5. nyh

  Hjelp til GPS problem

  Det er vel norgesserien som er på gpsen,det tror jeg ikke kan lastes til BaseCamp.For å se det i BaseCamp må gpsen kobles til pc med USB kabel.
 6. Har gått Høgronden med grå elghund,stien opp fra langglupdalen er grei,der trenger ikke hunden noe hjelp.Nordsida fra Dørålen er noe mere strevsom,men det går,
 7. nyh

  Syv søstre

  Det var fint å høre,da får jeg følge med på værmeldingen,
 8. nyh

  Syv søstre

  Takker for opplysningene,tenkte å ta en sånn "på sparket tur"om været blir brukbart.Var på Botnkrona sist sommer så fortsettelse frister på de seks neste.
 9. nyh

  Syv søstre

  Noen som vet hvordan snøforholdene er på de syv søstre nå,er det for tidlig for tur i pinsa.
 10. Snøforhold på østsida av Storrond,Rondslottet og Høgronden,muligheten for tur er vel bedre enn bildet gir inntrykk av.
 11. Veien er ikke åpen enda,tror ikke den åpner før den 15/6,
 12. [Hidden Content] , Jeg bruker de her,elastiske fingre og vott som trekkes over,tas fint av og på om en er bløt på fingrene.God og varm,og har et godt grep om våpenet.
 13. Klart jeg varsler når det er gitt fellingstilatelse.
 14. Oppe til venstre i basecamp er to muligheter,send til enhet/motta fra enhet,klikk motta fra enhet og du får valg om hva som skal mottas.
 15. Her er også nyheter om snøscooter,men du har muligens oversett den da det ikke er med i dine nyheter. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.