Jump to content

CHST

Aktiv medlem
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

About CHST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Trives både i Nordmarka og på Svalbard. Også på Blefjell da........❤️
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CHST's Achievements

 1. En bit med tau i toppen av hver plugg gjør det lettere å få de opp igjen, og lettere å «finne»
 2. CHST

  CHST

 3. Gni Lypsyl på de stedene du vanligvis får gnagsår!
 4. Tur på Operafjellet er regnet som dårlig "takt og tone"!
 5. Jeg har god erfaring (Grønland, Svalbard, Finnmark) med både Primus Omnifuel og MSR XGK. Lærd deg å reparere, skru alt fra hverandre og sett sammen igjen. Så er du trygg!!
 6. Taudrag! Uten tvil..... Ikke veldig bratt der oppe! Hadde det der i fjor og tar det samme i år. I nedoverbakker tar du tauet i hånda og styrer pulken. Går det for fort løfter du litt på pulken så fungerer den som brems. Enkelt, greit og idiotsikkert!
 7. Hei! Jeg har en kamerat fra Nederland som har planlagt å gå Galdhøpiggen første helgen i November. Han er sterk og fjellvant, men jeg er usikker. Har selv vært der i snøføyk i august..... Noen som har erfaring med å gå fra Spiterstulen i november?
 8. Tror du vil slite med 200g "havremiks" til frokost, på Grønland startet jeg med 160 g og økte til 180 etter 10 dager, sammen med en drøy halvliter vann blir det mye i magen. Hadde gått for 150g og så 50g med snop!
 9. Var på 3 uker skitur og hadde: 200 gr sjokolade, 130g gr tørket frukt/ nøtter 4 knekkebrød, 50 gr potetgull, 50gr smågodt og 1 pose rett i koppen. 1 real turmat og 160gr havregrynblanding( gryn, sukker, olje,rosin og tørrmelk) Alikevell var jeg sulten hver dag! Ser ut som det du har er forlite.
 10. Jeg handler mye utstyr brukt, og mener det er bedre for miljøet! For hver ting jeg kjøper brukt (give or take) så blir det produsert en ting mindre. Ja ,teltet, skiene eller spaden er allerede produsert og transportert, men da blir det altså ikke produsert et til. Og når "du" kjøper et nytt telt etter at jeg har kjøpt ditt gamle, ja så ble det laget et nytt telt og ikke to. Altså en "besparelse" på et telt........
 11. www.ousland.no Gikk over Grønland med Bengt Rotmo i våres, anbefales på det sterkeste. Hvorfor? Godt planlagt, stålkontroll på detaljer og ekstremt dyktig på å få med seg alle. Små grupper gjør det litt dyrere, men enklere for guiden å se hvem som har det bra og hvem som sliter. Med en liten gruppe blir også gruppefølelsen sterkere.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy