Gå til innhold

Eplejuice

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eplejuice

Nylige profilbesøk

244 profilvisninger
 1. Altså.. tissetrakt i flaske i sovepose? Shit, det hørtes komplisert ut! Men alle råd taes imot med stor takk, og alt må prøves ut. Også er jeg veldig imponert over hvor god hjelp man får i alle de ulike sport/friluftsbutikkene rundtomkring. Med en gang man sier man skal på tur, så gir de avslag i massevis.. så lenge man handler litt!
 2. Tusen takk for et veldig godt svar! Kjempeflott.
 3. Neida, jeg skjønte hva du mente! Det var jo egentlig helt genialt. Aldri kommet på det selv. Genialt.. så lenge man husker på å åpne nede!
 4. Tusen takk for gode forslag da! Tisse går jo fort og greit... med nr 2 så kan det jo være greit å gjemme seg bak en snøvegg eller en fjellduk
 5. Takk likevel. Det er godt å høre at jeg ikke er den eneste som lurer litt på det. På mine forrige litt lengre turer har jeg alltid vandret alene, eller med bare et annet menneske... men denne gangen vil det jo bli flere mennesker. Jeg får legge igjen min litt sjenerte side hjemme
 6. Hei alle spreke turfolk! Jeg skal gå min første tur over Grønland, i 2015. Og har allerede startet treningen. I den forbindelse så trenger jeg alle treningstips som jeg kan få! Gjerne forslag uke til uke, progresjon og variasjon. Foreløpig trener jeg standard styrketrening ( Knebøy, markløft etc.), toppturer m/u sekk og trekking av dekk. Jeg er i begynnelsen av 20 årene, og er ganske slank... Jeg trenger nok litt mer masse på kroppen. Fint hvis dere vil dele deres erfaring med meg. Jeg har tidligere krysset finnmarksvidda, samt. spitsbergen på tvers. Det er også en del småting jeg har lurt på i forbindelse med hygiene og dobesøk på en sånn ekspedisjon. Det er dritflaut å spørre, da jeg allerede ser ut som ei lita pinglete jåledukke... men jeg lurer litt på hvordan det fungerer i praksis? Gå på do i stiv kuling og -20 ... i nærheten av 6-8 andre mennesker?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.