Gå til innhold
  • Bli medlem

CHST

Aktiv medlem
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av CHST

  1. En bit med tau i toppen av hver plugg gjør det lettere å få de opp igjen, og lettere å «finne»
  2. Gni Lypsyl på de stedene du vanligvis får gnagsår!
  3. Tur på Operafjellet er regnet som dårlig "takt og tone"!
  4. Jeg har god erfaring (Grønland, Svalbard, Finnmark) med både Primus Omnifuel og MSR XGK. Lærd deg å reparere, skru alt fra hverandre og sett sammen igjen. Så er du trygg!!
  5. Taudrag! Uten tvil..... Ikke veldig bratt der oppe! Hadde det der i fjor og tar det samme i år. I nedoverbakker tar du tauet i hånda og styrer pulken. Går det for fort løfter du litt på pulken så fungerer den som brems. Enkelt, greit og idiotsikkert!
  6. Hei! Jeg har en kamerat fra Nederland som har planlagt å gå Galdhøpiggen første helgen i November. Han er sterk og fjellvant, men jeg er usikker. Har selv vært der i snøføyk i august..... Noen som har erfaring med å gå fra Spiterstulen i november?
  7. Tror du vil slite med 200g "havremiks" til frokost, på Grønland startet jeg med 160 g og økte til 180 etter 10 dager, sammen med en drøy halvliter vann blir det mye i magen. Hadde gått for 150g og så 50g med snop!
  8. Var på 3 uker skitur og hadde: 200 gr sjokolade, 130g gr tørket frukt/ nøtter 4 knekkebrød, 50 gr potetgull, 50gr smågodt og 1 pose rett i koppen. 1 real turmat og 160gr havregrynblanding( gryn, sukker, olje,rosin og tørrmelk) Alikevell var jeg sulten hver dag! Ser ut som det du har er forlite.
  9. Jeg handler mye utstyr brukt, og mener det er bedre for miljøet! For hver ting jeg kjøper brukt (give or take) så blir det produsert en ting mindre. Ja ,teltet, skiene eller spaden er allerede produsert og transportert, men da blir det altså ikke produsert et til. Og når "du" kjøper et nytt telt etter at jeg har kjøpt ditt gamle, ja så ble det laget et nytt telt og ikke to. Altså en "besparelse" på et telt........
  10. www.ousland.no Gikk over Grønland med Bengt Rotmo i våres, anbefales på det sterkeste. Hvorfor? Godt planlagt, stålkontroll på detaljer og ekstremt dyktig på å få med seg alle. Små grupper gjør det litt dyrere, men enklere for guiden å se hvem som har det bra og hvem som sliter. Med en liten gruppe blir også gruppefølelsen sterkere.
  11. Helsport Polheim: Funket på Grønland i minus 35, men da med Brynje arctic og ullsokker.
  12. Det er feil, jeg har alle kartene på både PC og GPS. Bruker Mapsource.
  13. Å ha med seg kniv eller øks er provlemfritt. Hag heller aldri opplevd å ha blitt stoppet når jeg har gått i turtøy med kniv i belte, selv ikke Oslo sentrum. Ikke boe å være bekymret for.
  14. CHST

    Finse-Rjukan

    Er det mulig å gjennomføre denne turen nå, mtp snøforhold? Planen er å gå om en uke.
  15. CHST

    Finse-Rjukan

    Er det mulig å gjennomføre denne turen nå, mtp snøforhold? Har
  16. CHST

    Finse-Rjukan

    Supert! Takk for svar!!
  17. CHST

    Finse-Rjukan

    Jeg skal gå over Hardangervidda, fra Finse til Rjukan i sommer en eller annen gang mellom 7. og 29. juli. Skal bo på hytter og tipper at sekken blir på rundt 10 kg. Har sett for meg følgende dagsetapper: Finse-Kjeldebu(31km) - Kjeldebu-Dyranut-Sandhaug (37km)- Sandhaug-Rauhellern (30km) Rauhellern- Mårbu (23km) Mårbu-Kalhovd (22km) Kalhovd-Heleberghytta eller Rjukan 24+ ca10(?) km. Jeg er mann på 35 og over normalt god form, er vant til lange og harde økter (Syklet Trondheim-Oslo/ Vasaloppet osv). Kan noen fortelle meg om det ut som om disse etappene er ok eller er det for langt? Har ikke gått fra hytte til hytte før men gått mye i skog med tung sekk. Noen som har gjort turen før som har innspill? Og er det noen som skal gå samme eller tilsvarende tur en eller annen gang i nevnte periode, som vil ha følge? Mvh C
  18. CHST

    Lofoten i mai!

    Takk for tips!
  19. CHST

    Lofoten i mai!

    Ingen som er lokalkjente i Lofoten her?
  20. CHST

    Lofoten i mai!

    Hei! Vi er en liten gjeng som skal til Lofoten en uke i begynnelsen av mai. Selvfølgelig vil vi ut på tur spørsmålet er bare hvor? Har sett mye flott på nettet men det er vanskelig å velge! Skal bo i Leknes og har bil. Hvor anbefaler du at vi tar turen? Ser for oss dagsturer på mellom 3 og 9 timer. Kanskje også en tur med overnatting på hytte? Hilsen Christoffer
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.