Gå til innhold
janterje

Gamle sluker..

Anbefalte innlegg

Hei,
 
Noen som har noe å tilføye om disse slukene? Moro med litt gamle sluker :smile: Tør ikke bruke disse dog i fare for å miste dem!
 
 
Denne er fra Kolseth Sluk og antakeligvis fra 1960-1970 tallet. Krokene er fortsatt skarpe. Tror kanskje denne ikke har vært brukt.
 

De to i midten er fra Nøkken og produsert tidlig på 40-tallet. Skarpe kroker. Trolig ikke fisket mye med om de har vært fisket med (de to ytterste har ikke  vært fisket med. lå i plast som var i veldig dårlig stand).

Jeg er veldig usikker på krokene på venstre og høyresiden. Disse er ikke merket. Jeg tror den til høyre er fra Delphin slukfabrikk og er fra 30-tallet (http://www.digitaltmuseum.no/things/delphin-slukfabrikk/TFM-SVB/FTTF.SCH.ALF.H.02.19?query=delphin&search_context=1&count=1143&pos=1). Noen som vet noen om disse slukene?

 

 

Denne kjenner jeg ikke til! Hadde vært spennende om noen har informasjon om denne! Jeg antar at den er fra 1970 eller tidligere i alle fall.

 

 

For moro skyld. Denne er nok fra 70-tallet tenker jeg. Merk teksten "NORSK ARBEIDE" - var tydeligvis konkurranse utenfra da også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Klenodier! Den øverste der var jo helt rå.

Forsøk fiskersiden.no eller fjellørret.com .. Disse forumene er kun fiskerelatert, og det vanker en del folk her med peiling.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har dem fortsatt... men har en samler som er interessert i storeauren og har førsterett om jeg velger å bli 'kvitt den'... men den har mye samleverdi for meg også.. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.