Jump to content

Tur: Asker-Gardermoen-Tromsø-Nordkapp-??????????-Asker


FishSing

Recommended Posts

Hei alle fiske og tur folk.

Skal som tema sier ut på en liten tur i sommer. Flyr opp til Tromsø 26 juni. Der skal jeg møte brodern. Han skal flytte fra Tromsø og hjem til Asker. I Tromsø har han en bil som vi skal kjøre nedover, vi tenkte oss først en tur til Nordkapp før vi vender snuten hjemmover.

Vi er begge ivrige fiskere og glad i villmarkslivet. I den sammenheng tenkte vi å fiske oss nedover det langstrakte land.

Noe som har noen tips til hvor vi bør stoppe osv? Hvilken rute? Vi tenker å kjøre rett ned gjennom Finland og Sverige, men det er også aktuelt å kjøre gjennom Troms og Nordland. Må innrømme at vi kjenner svært dårlig til Fiskemuligheter fra Trondheim og nordover, noen som har noen tips som de vil dele? Vi har med Telt og fullt utstyr, men hadde vært fint om det ikke var mange timers gange fra der vi parkere bilen. En liten ting til: Det er ØRRET som svømmer i hodene våres, men all fisk er god fisk :D . Tar imot alle tips med takk!

Mvh Morten.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg ville lagt turen om Stabbursdalen i Porsanger. Det er så utrolig vakkert der. Det er ei god lakseelv nederst, men veldig fin ørretelv lenger inne. Det er lenge siden jeg var der og husker jeg ikke hvor langt inn man må før laksen stopper, men jeg mener det ikke var så veldig langt...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy