Jump to content

Telt til sykkeltur


Jone

Recommended Posts

Skal i sommer sykle norge på langs, og er derfor på utkikk etter et telt som egner seg. Teltet bør være så lett som mulig, tåke en god del regn og være stort nok for 2. Har brukt teltet Basecamp Trekker 2 på en tilsvarende tur tidligere, men dette fengerte dårlig da det ikke gikk an å sette det opp tilstrekkelig stramt når det var litt vind. Noen som har ergaringer eller forslag til alternative løsninger? Blir student til hausten, så pris er også noe som tas med i vuderingen.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Helsport Fjellheimen 3, evt Fjellheimen 3 Camp om du vil ha stort fortelt. For 2007 har Helsport nytt innertelt for denne modellen, så kanskje du klarer å finne 2006-modellen til en OK pris. Disse teltene er relativt lette telt og pakker lite i sekk/vogn. Fjellheimen 2 er lettere, men også trangere, ditt/deres komfortbehov avgjør.

Ellers kan du importere fra USA, dollaren er lav i disse dager. Se på f. eks MSR Hubba Hubba, den finner du til om lag $ 300. Med frakt og moms tipper jeg at du ender opp mellom 2 700 - 2 800 et sted.

Les om begge her: http://www.friluftsliv.no/pdf/000019.pdf

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville kjøpt Helsports Ringstind 2, i hvertfall om dere ikke begge er over 1,90 - da blir det litt trangt.. Men teltet veier bare 1,7kg og har korte stangledd. Dersom dette er for lite, er også Rondane 3 et godt alternativ: like korte stangledd, og veier ikke mye mer enn 2 kg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy