Gå til innhold
 • Bli medlem

Jone

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar! Fin film som viser at det var rikelig med snø 17. mai. Tar nok turen oppom Trolltunga litt seinare i år
 2. Noen som vet hvordan det ligger an med snømengde inn mot Trolltunga fra Ringedalsvatnet med tanke på fottur? Planleger tur første helga i juni, men ønsker ikke å kave i dyp snø.
 3. Lurer på hva som er forskjellen på disse to typene. Oslo sportslager har tilbud på GTX versjonen nå til en rimelig penge, som er grunnen til at jeg spør. [Hidden Content]
 4. Å forutsi når og hvor en substorm (nordlysutbrudd) skjer er meget vanskelig, om ikke umulig. Som nevnt her er det et par nøkkel-verdiersom kan være nyttige å se på om man ønsker å finne ut om man har bra sjanse for å se nordlys. Virkeligheten er i uansett mye mer kompleks enn de idealiserte forholdene som teorien forklarer og samstemming mellom det satellitt og bakkemålinger gir med hva man virkelig ser er derfor ofte vanskelig å tolke om man ikke har satt seg godt inn i sakene. En ide kan være å følge med på magnetfeltet som solvinden bærer med seg (det som skaper nordlyset) på siden 7d
 5. Fra Treriks til Vaggatem er endel kortere om du går opp til Svartbrysttjern øst for Ellenvatnet, og så veien ned, så det kan nok mer være en fin dagstur (litt over 2 mil). Å legge turen som en rundtur om Ellenvatnet når du skal innom Treriks er mulighet. På finnsk side er det stedvis fine stier så det kan være fint å gå der. Masse fisk å få i vannene der! Også i bekkene. Håper du får en fin tur i Pasvik!
 6. Det går skolebuss helt ned til Vaggatem/Gjøkåsen [Hidden Content] I fra treriks er det en marsj på nesten 4 mil opp til Vaggatem (om du først går ned til Grensefoss) om jeg ikke husker helt feil - på vei gjennom store myrområder, ikke en spesiellt spennende tur, men dog mulighet for haik med militsen!
 7. I tillegg har du blant annet koia på Svartfjellet med panoramautsikt over store deler av dalen, og Grenseparvasskoia og Pilolaporten som begge er inne i nasjonalparken, sistnevnte nyoppusset. Koiene er merket av på kartet i m771 serien, med unntak av den på Svartfjellet - den er på toppen av Svartfjellet. Kan absolutt anbefales å traske mellom koiene i Pasvik. Små avstander mellom mange av koiene gir deg god tid til å finne roen.
 8. Akkurat den jeg var på leit etter! Mange takk!
 9. Må jo ha med litt bagasje! Men vi snakker ca 5 måneder - ikke 2.
 10. Vet ikke hva du tror, men jeg tror det er ca 7000km
 11. Noen som vet om andre nettsider som selger slikt forsvarsmateriell? Evt. noen som har en slik bukse liggende?
 12. Er det noen her inne som har vært på sykkeltur i USA? Vi er 2 studenter som vurderer å ta noen måneder fri for å sykle USA på tvers. Det hadde vært meget interessant å tatt en drøs med noen som har gjennomført en slik tur!
 13. Fine greier. Det er muligens den nederste jeg er på utkikk etter hvis den har innleggslomme på knea. Har sendt dem en mail. Buksa på fmu-linken har ikke slike lommer.
 14. Er det noen som vet hvor man kan få tak i forsvarets hvitkamobukse med innleggslommer på knea?
 15. Jone

  Mygg i Pasvik

  Skal en ukes tur til Pasvik for å fiske og padle kano og lurer på om det er noen som vet hvor mye mygg det er der for tiden? -som har vært i øvre pasvik de siste dagene? Er det fremdeles såpass beskjedent at vi "trygt" bare kan ta med en lavvo uten innertelt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.