Jump to content

Nye utfordringer venter på oss der ute i naturen


Skogens Stønn

Recommended Posts

Jada, overskrifta bærer nok preg av "click bait", men siden jeg ser at noen mener hjortelusflua er en stor utfordring på tur, så kan det være en slags trøst i at den er harmløs og i hvert fall ikke løper etter deg som denne gjør: https://www.nrk.no/rogaland/jaktflatt-og-andre-artar-kjem-til-noreg-med-nye-virus-og-sjukdomar-1.15996692

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Apropos: traff en sveitser på dagens tur på fjell og tilbød meg å guide han ned en annen rute enn han gikk opp. Da jeg senere nevnte at det var mye flått i akkurat det området ble han helt perpleks, snakket om å pakke klærne sine ned i plastpose og dusje skrotten og problemer med utøy i bobilen sin osv... Det var visst mye mer fokus på disse problemstillingene nede i sentraleuropa enn her - så det kan vel kanskje være noe som kommer mer og mer her også..

Link to comment
Share on other sites

Ja, ting tyder på det. Og ja, denne flotten er for eksempel mer vanlig i Tyskland forstår jeg, og i sydligere land som Italia og Spania. Nå er det ikke slik at alle disse jaktflottene bærer det farlige viruset. Jeg tipper det er mye enklere å vinne toppgevinsten i lotto enn å få dette viruset i seg. Så jeg ser ingen grunn til å få panikk. Jeg kommer i hvert fall til å dra på tur uten å tenke på dette.

Jaktflott er et stilig navn. Det smaker liksom litt urskog og villmark av det. Stor er den også. Liksom litt farlig...kanskje vi må begynne å ta med hagla på tur nå... Han sveitseren står sikkert og skrubber seg i dusjen ennå, og ser seg over skuldrene heretter når han går på tur i Norge.

;-)

Edited by Skogens Stønn
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy