Jump to content
IGNORED

Fiskekort for Hardangervidda øst


uendelig
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg planlegger en ukeslang (eller halvannen ukes) rundtur på Hardangervidda øst, tidlig på sommeren. (Første halvdel av juli, eller før.) 

Jeg skulle gjerne vært på vestvidda, men forstår det slik at snøen ligger lenger der. Dessuten har jeg kortere vei å kjøre til den østlige delen. (Bor øst for Mjøsa.) Tanken er å kjøre bil til startstedet, og få gått en skikkelig rundtur. I fjor tok jeg utgangspunkt i Tinnhylen/Trondsbu, og gikk sørfra, men i år vil jeg altså, for variasjonens skyld, vandre i et litt annet område. Tar med telt, hund og nok mat til en drøy uke. 

Jeg har kikket litt på fiskekort, bl.a. dette: 

Hidden ContentProblemet her er bl.a. at det er mange private vann i området. Området Vikbekkfjell (som jeg også er interessert i) dekkes av et annet fiskekort, og dette ser ikke ut til å være til salgs nå? (Dyrt er det visst også, og jeg hører snakk om at det er veldig dyrt å parkere/kjøre i området der?) 

Hvordan er adkomsten med bil til området som dekkes av

Hidden Content

Noen som har erfaringer med fiske og turgåing i det aktuelle området tidlig i sommersesongen? 

Tar gjerne imot tips, forsåvidt også til andre områder (enn Hardangervidda) som kan egne seg for en ukeslang rundtur med litt fiske, i Sør-Norge, tidlig på sommeren. Ingenting er spikret ennå, og alt er selvsagt veldig avhengig av værforhold og diverse koronarestriksjoner m.m. 
 

Edited by uendelig
Link to comment
Share on other sites

Vikbekkfjell er meget fint, lite med stier der men med fiskekort for 600.- og parkering for 400.- (hvis jeg husker riktig) blir det litt dyrt. Jeg var der for 2 år siden, fisken var ikke bitevillig og det er en del steinrøys men meget flott område.

Det andre kortet du linker til, Kvenna område, dit kommer du med båt fra Skinnarbu til Mogen. Det er planen min i hvertfall denne sommeren.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt et par uker i vikbekkfjell. Du kjører mot kalhovd og videre til synken for å parkere der. Er som sagt tidligere ingen stier så fort du går opp mot vikbekkfjell. Det er veldig steinete og så tar litt lengre tid enn vanlig å finne en fin leirplass. Fiskemessig så har jeg hatt både ei god og ei dårlig uke der oppe, så om det er noe vanskeligere enn fjellet ellers skal jeg ikke si noe om. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy