Gå til innhold
kepiblanc

Mat/holdbarhet i varmen - flerdagersturer

Anbefalte innlegg

Hva, av mer spennende ting enn REAL og havregryn for grøt etc, pleier folk her å ha med og tilberede når det er så varmt som det er (på Østlandet) nå, på turer over flere (2-5) dager? 

Hva tåler varmen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tørker mat.  Kommer akkurat fra tur hvor jeg spiste mat jeg hadde tørket for over ett år siden.  Sjekk gjerne lenken:  Å - det smakte bra" under Mat på tur.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Spekemat, både skinke og pølser. Egg tåler det meste hvis du klarer å ikke knuse dem. Mat som røkt; ikke bare med røyksmak ! Tåler også mye. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Skrevet (endret)

Bønner, kikerter, avocado blir snasen veggis middag i gryta, med ris til. Gulrot holder seg greit. 

Brød/knekkebrød/tortilla.. tortilla med peanutsmør eller smørost. DIGG.

Kok egg hjemme. 

Nøtter. 

 

Endret av DenGladeVandrer

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.