Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg fikk lyst til å forsøke meg på å lage Ramen på tur. Ramen er en smakfull suppe, laget på buljong av kylling. Gjerne med hardkokt egg, marinert i Soya Olje.
Dette er en forenkling, og forberedelsene gjøres hjemme.

Oppskriften passer til to personer.

  • Ca 250g råkost. Gulrot, kål, purre etc. (Råkostmiks fra feks Kiwi går helt fint).
  • 2 stk vårløk.
  • 2 pakker nudler med kyllingsmak.
  • ca 0,5 dl Soyasaus.
  • 1 toppet ts reven ingefær.
  • 2-3 terninger med kyllingbuljong.
  • 2 stk egg

Grønnsakene finsnittes og tørkes. Jeg tørket i stekeovn på ca 40 grader over natten. Soyasaus og ingefær blandes i en egnet beholder.

På tur:
Hardkok eggene, og legg de til side.
Kok opp 1 l vann, med de tørkede grønnsakene. Grønnsakene skal nå få tilbake mye av konsistensen.
Ha i buljongterninger og krydder/buljongblandingen fra nudelpakkene.
Legg i nudlene og deretter de skrelte hardkokte eggene.
Når nudlene er myke, er suppen klar til å serveres.

Nytes varm, gjerne med en iskald ved siden av.

Endret av sofasliter
Litt for kjapp på entertasten...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.