Vegard Madsen Skrevet 16. juli 2019 Skrevet 16. juli 2019 Hei holder på å tørke kjøtt for å spe i real turmat sine poser er det noen som har noe erfaring ?
tubbs Skrevet 16. juli 2019 Skrevet 16. juli 2019 (endret) Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky. For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader. Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt Endret 16. juli 2019 av tubbs 2
+Tom42 Skrevet 16. juli 2019 Skrevet 16. juli 2019 Sjekk denne! "Å - det smakte bra" Av Tom42, Mai 12, 2017 In Mat på tur Legg til nøkkelord Svar i emnet Ignorer dette emnet Start nytt emne
Ken Jørgensen Skrevet 20. november 2019 Skrevet 20. november 2019 On 7/16/2019 at 5:12 PM, tubbs said: Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky. For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader. Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt Akkurat slik brukte jeg å gjøre det med stekeovn og varmluft..fungerer utmerket,, har også tørket mye sopp slik og slik kom jeg på ide om snacks tørket kjøtt i en fei
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå