Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Annonse
Skrevet (endret)

Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky.
For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader.
Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt

2017-12-16 22.32.59.jpg

Endret av tubbs
  • Liker 2
  • 4 måneder senere...
Skrevet
On 7/16/2019 at 5:12 PM, tubbs said:

Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky.
For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader.
Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt

2017-12-16 22.32.59.jpg

Akkurat slik brukte jeg å gjøre det med stekeovn og varmluft..fungerer utmerket,, har også tørket mye sopp slik og slik kom jeg på ide om snacks tørket kjøtt i en fei

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.