Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg sovepose til vinterstid rett og slett fordi det var knall tilbud! Men vet dessverre ikke så alt for mye om gode soveposer så søker litt hjelp av dere. 

Jeg har kjøpt denne: Skjult lenke - logg inn for å se den

Hvordan er comfor temperaturen på den? Er den god nok for å bruke på Hardangervidda hele vintern? Med foreksempel lakenpose i fleece eller sommerpose inni. Kjøpte 2 en til meg og en til 6 åringen (kommer til å sette på klemme på hennes. I riktig lengde, godt tøy og fleecepose inni. Ligger også på bamse extreme og Reinskinn :) er det godt nok? Eller hør jeg sende den rett tilbake? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Som så meget annet kommer det an på ;)  med godt liggeunderlag og en fleece eller sommerpose inni på de kaldeste nettene vil jeg tro du skulle være på trygg grunn, (nå er jeg frysepinn de luxe så jeg er ikke helt til å stole på når det gjelder temperaturangivelse). Jeg har bare mountain hardwear soveposer, godt fornøyd med dem. Jeg har denne også, men har ikke fått testa den i lave temperaturer bare 10-12 minus, men så langt liker jeg den forsåvidt. Synes det er litt dårlig nakkekrave/muligheter til å stramme rundt hode/hals som trekker ned men det er nå denne jeg satser på som vintersovepose i alle fall. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk! :) ble så usikker når jeg leste om den da det ikke er så mye tester rundt den og ikke noe spesifikt rundt comfort temperatur, kjedelig å dra med 6åringen på fjelltur på vidda uten godt nok utstyr, meg selv er en ting, jeg tåler mye. Men vanskeligere med barn selv om hun ofte er veldig varm av seg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Godt mulig at den er for bred for 6-åringen og dermed kald. Kjøpte en MH Z-Torch til min 9 åring, men den solgte jeg med en gang da den var alt for bred og hun frøs ved 0 grader enda den skulle være komfortabel til -9C. Mye luft i posen er ikke bra når det er kaldt. Kan nevne at hun i sin barnepose, som har passe størrelse, og kun går ned til -4 har sovet i -5 uten problemer. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.