Jump to content

Nytt telt, sovepose og liggeunderlag.


Thor-Egil

Recommended Posts

Da har jeg etter diverse tips her inne handlet litt nytt.  Nanok Arxis Duo, Ajungilak Kompakt 3 og Exped SynMat UL 7 MW.

 

Gleder meg til å teste dette på fjellet i helgen. Regner faktisk med at det blir en grei oppgradering fra bla teltet jeg fikk til konfimasjonen for 35 år siden :D

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Tror du kommer til å kose deg riktig så godt. Ha en kjempefin tur :-) Jeg har bestillt meg synmat. Den kommer over helga tenker jeg. Men jeg feiga ut og kjøpte den vanlige utgaven av synmat pga at jeg er en frysepinn... Så gi gjerne tilbakemelding på om du synes UL modellen er varm nok.

Link to comment
Share on other sites

Kjempebra produkter du har valgt! Soveposen blir nok litt varm i disse dager - men bruk han som dyne og ta med deg et stretchlaken for å ha på underlaget (hvis du har plass) :-)

 

Tror den soveposen er ganske passe på fjellet i disse dager jeg. Er vel større sjanse for at det kan bli behov for en ekstra lakenpose når ekstremsommeren gir seg. Komf.temp på 1, det er ikke mange gradene på fjellet om natta. Uansett så er det jo bare å ikke dra glidelåsen helt opp :) Laken tilhører senga ikke fjellet ;)

Link to comment
Share on other sites

Hei folkens.

Har nå testet ut dette, var en fantastisk tur som jeg hadde vanskelig for å avslutte i går kveld. Hadde ikke lyst å dra hjem til jobb for å si det sånn. Teltet var helt toppers, sovepose passe varm, kjekt med glidelås utpå morraskvisten. Liggeunderlaget var bare helt supert, MEGET godt å ligge på. Fikk ikke antydning til ryggvondt i det hele tatt.

 

Fikk noe fine ørret på flua også. Største ca 750 gram, den ble middag/nattmat på fredag. Alt summert bare helt supre produkter og en flott tur. :D

 

Håper det ikke blir så lenge til neste tur.......

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy